Trambolin ile zayıflama

Pariste Seine nehri üzerine böyle bir trambolin yapmışlar, insanlar zıplaya zıplaya karşıya geçiyor

türkiyede tüm üst geçitlet böyle olmalı aslında

Harikaaaa! Çok yaratıcı bir geçit olmuş. Simdi daha da motive oldum.
Nasıl gidiyor trambolin deneyimleri? Anlatmak isteyen yok mu hiç?

Yarın tam 1 hafta olucak çok az dikkat ederek yediklerime1 kilo verdim ve günde sadece 15 dakika zıplayarak hafta içi çalışıyorum akşam kızımı uyuttuktan sonra yatmadan önce 15 dakika zıplıyorum gangnam stıyl 4 defa dinliyorum 17 dakika filan yapıyor işte. Bu rutin iyi ama ilk iki güncü ağrı acı yok ayaklarımda çok daha rahat zıplıyorum. Bacaklarımda gözle görülür bir güzelleşme var. İstikrarlı olursam yaza kadar bayağı sıkılaşırım diye düşünüyorum. Haftasonları 15x4 set yapıcam kızım uyurken. O uyanıkken zor oluyor.

Bunları duymak çok güzeeel, benimki de geldi sonunda! Dün evde degildim bugün eve gelir gelmez az önce açıp kurdum hemen. Ben de çalışıyorum hatta seyahat ediyorum haftada 1 gün filan, seyahatten eve geldigimde çoook yorgun oluyorum bugün oldugum gibi ve dışarı çıkıp spor yapmak zulüm gibi geliyor. Bununla 15 dk da evde müzik dinleyerek zıplamak hiçbirşey degil. 1 haftada bile gözle görülür fark olmasi inanılmaz Biraz da videolardaki hareketleri yaparsak karında da sıkılaşma olur diye düşünüyorum. Karbonhidratı da azalttığın an al sana fit bir vücut! sen karında da sıkılaşma hissettin mi peki? Ben de hemen başlıyorummmm! İstikrarla devam ettirebilmeyi dileyerek başlıyorummm

herkese mrb kızlar ben 2 yıl önce doğum yaptım doğumdan sonra 80 kilo oldum kendi çabamla 20 kilo verdim geriye 4 kilo aldım şuan 63 kiloyum 53-55 kilo olmak istiyorum( bende tramboline yeni başladım 3 gündür yapıyorum ilk gün 20 dk 2.gün 35dk ve bgün 55 dk yaptım bide 6dan sonra birşey yemiyorum bol bol sıvı tüketiyorum ilk gün-600 bugn -200 le uyandım 2 günde 800 grm gitti tartıda eksiyi görmek bile beni çok mutlu ediyor bide bacakalrım ve karnımda ağrı oldu ilk gün şuan iyi ve çok eğleniyorum trambolinde youtube da videolardan bakarak yapıyorum:)) yılbaşına kadar bakalım ne kadar incelicem hepimize bol eksiler inş

20 kgu ne kadar zamanda nasil verdin merak ettim neler yaptin nelere dikkat ettin?
Bende dogumdan sonra 90 a kadar cikmistim simdi 75 lerdeyim oğlum 19 aylik ve vermem gereken 15 kg daha var calisiyorum isten gelince oglumu uyutup yapmak istiyorum ama hic firsat vermiyor nasıl vericem bilmiyorum

merhaba kizlar.3gun once geldi benim canim trambolinimsimdilik 20 dakika kullanabiliyorum.kaslari guclendirir diyor.bel fitigi var bende acaba diyorum sıkıntı olurmu...bilen varmi...

canım ben 1,5 ayda verdim kızım 10 aylıkken diyete başladım 80kiloydum 60a düştüm 4kilo aldım şuan 2 yaşında 63.200 kiloyum neyse konuya geleyim eşim benim bodrumlu bodruma gitmiştik yine yazı geçirmek için bi gittim herkes incecik yaşıtlarım hep manken gibi bu arada 22 yaşındayım ben sonra karar verdim bende zayıflıycam böyle hayatta bikini giymem diye aç kalarak zayıfladım diyebilrim sabah kalkınca 40 grm çikolatalı special k 1 çay bardağı yağsız sütle kahvaltı yaptım hergün saat en geç 4 de tavuklu salata balıklı salata hep öle 1,5 ay boyunca
4-5 den sonra hiç bişi yemeyerek verdim tatlım ilk 2 gün detoks yaparak başladım diyete bu yüzden sadece 2 gün zorlandım :))) 1 senede aldığım 4 kilo pek kiloda almadım ama 55de olamadım( 55 53 olmak için az yiyip tramboline başladım( inşallah olurum

Merhabaaa! Tebrik ederim harika bir başlangıç
Kızlar birşeyi merak ediyorum ilk gunden 20 dk 55 dk'lara çikmak çok zor degil mi? Ben dün başladım, dün 5 dk dayanabildim uzerinde hareketler yaparak zıpladım, çok eğlendim ama nefes nefese kaldım. Bu akşam işten döner dönmez başladım, 8 dk'ya çıkabildim.. Yine nefes nefese :) siz nasıl başarıyorsunuz? Dinlenerek mi oluyor 20 dk? Sevgilerimle

ben daha öncede insanity yapıodum belkide bu yüzden pek ağır gelmedi ama insanity bırakalı oldu yine 5 ay falan.. ,lk gün 20 dk ile başladım ertesi güne karın ağrısı ve bacak ağrısı oldu baya ama bırakmadan devam ediyorum edicemde inşallah hergün 20 dk artırıyorum bide dinlenmeden yapıyorum videolarla yapıorum belkide o yzüden yorulduğumu anlamıyorum sizde youtuben izleyerek yapın hem çok eğlenceli hemde zor oluyo :) ne kadar terlerseniz nekadar canınız acırsa o kadar iyi ama siz benim gibi yapmayın ben biraz ağır çalışıyorum bian önce zayıflamak istediğim içiinn :):):)

Benim düzenli bir spor geçmişim yok ve çok hamım anladığım kadarıyla.. Ben de hergün 2-3 dk da olsa artırarak devam edeceğim. Birden bire yüklenmeyeyim, sonra bırakıvermekten korkuyorum :) çok zevkli gerçekten.. Youtubeda hangi videoyu öneriyorsunuz?

Yani sadece 2 ogunmu yedin gunde baslangicta zor olmuştur trambolin hangi marka senin..
Insanty kilo verdirmedi mi o cok agir bi egzersiz

Yani sadece 2 ogunmu yedin gunde baslangicta zor olmuştur trambolin hangi marka senin..
Insanty kilo verdirmedi mi o cok agir bi egzersiz

çok kilo vermedim canım ama sıkılaşma oldu o egzersizde de bıraktım ondan sıkıldım (( diyetimde sadece 2 öğündü canım evet bide bence ne istesen yesen 4-5 den sonra yemeyerekde verilirdi ben çok kasmıştım trambolin cosfer canım 102 cm memnunum 3.gününde ama ilerne ne olur bilmiyorumm :):)

Sadece 2 günde toplam 13 dk yapabildim ve bacaklarım ağrıyor, karın kaslarımda da hafif bir ağrı var! :)
Süpermiş bu kızlar, diyetime de hafif hafif dikkat etmeye başladım, gitsin kilolarr, yarın yine devam.. :)

evde bi sürü dvdim var ama yapamıyorum kızlar ya saat 4 de işten çıkıyorum oğlumu bakıcıdan alıyorum yemek yap evi topla oğlumla ilgileniyorum derken akşam oluyor arka odaya gidiyorum oğlum babasıyla kalıyor ben spor yapıcam ama nerde anne annee diye beni arıyor zaten yorgun argın zor adapte ediyorum kendimi ama oğlum izin vermiyor nasıl yapıcam sporumu bilmiyorum
elimde zumba set,brazil videosu,turbo fire,turbo jam,ebru şallnın dvdleri,t25,callanetics,jıllıean...vs off hepsini yapmak istiyorum ama fırsat yokk

herkese günaydınnn kızlarr sabah -500 le uyandım ama 6 dan sonrada bişi yememiştimm onunda büyük etkisi varr 3günde toplam -1.300 görmek benii çoook mutlu etttiii hadi inş gidicek daha kilolarr:)))

canım bende belfıtığı var. henüz eve tronbolinim gekmedi ama alışveriş merkezlerindeki tronbolinlere ben sürekli kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…