Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com canim ben bu urunu aldim boyutolarak gayet yeterli ben memnunum araya bayram girince ben biraz ara verdim bu aksam dietle birlikte yeniden başlıyor um inşaallah bence cok zevklj yani bunalmadan spor yapiyorsun once sure tutuyordum 2 dakika ancak dayaniyordum simdi aciyorum kral tvyi oradan sarkilara eslik ediyorum degisik sekillerde atliyorum sonra kronometreye bakiyorum normalden daha uzun atlamisim
Herkese merhaba, gerçi çok işlek bir topik değil ama olsun. Bende bugün ........ dan trambolin siparişimi verdim.Heyacanla gelmesini bekliyorum. 7 buçuk ay önce doğum yaptım.doğumdan sonra kilom artmaya başladı.Diyete başladım ve 2 ay 1 haftada 8 kilo verdim.vermem gereken 3-4 kilom daha var.Ama spor yapmadan verdiğim için vücudumda pek sıkılaşma olmadı ama cidden inceldim.Spor yapamıyorum malesef, yürüyüş yapayım diyorum o da olmuyor.Zevkle yapabileceğim ama fazla vaktimi almayacak bişiler ararken bu sayfayı buldum ve vazgeçerim diye korkumdan hemen siparişimi verdim.Altis marka indirimdeydi 79.90 çok uygun geldi.Umarım iyi bişey çıkar.Gelsinde zıplamaya başlayayım bakalım.Umarım aradığımı bulurum :)
Kızlar trampolinle yüzlerced kilo vereceğiz hadiiii. Ben yeni aldım bugün başladım. Ama şimdillik 5 dk bile duramıyorum, bugün için hedef 20 dk. Hadi kalkınnnnnn oturmak yok zıppp zıpppp zıplayacağızzzzz
hastea siz ne diyeti yaptınız? bize yazar mısınız?
Dün bende sipariş verdi çok hareketsiz çalıştığım için hem kısa sürede enerji atarım hemde sıkılaşmama faydası olur tabi oğlandan bize sıra gelirse umarım faydasını görürsün
Benimki daha gelmedi. Pek sabırsızım galiba.Biran önce gelsin istiyorum.Sizinki geldi mi?
Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com canim ben bu urunu aldim boyutolarak gayet yeterli ben memnunum araya bayram girince ben biraz ara verdim bu aksam dietle birlikte yeniden başlıyor um inşaallah bence cok zevklj yani bunalmadan spor yapiyorsun once sure tutuyordum 2 dakika ancak dayaniyordum simdi aciyorum kral tvyi oradan sarkilara eslik ediyorum degisik sekillerde atliyorum sonra kronometreye bakiyorum normalden daha uzun atlamisim