Trambolin ile zayıflama

bu da güzelmiş ekleyelim

evet ben de bunu düşünüyorum gögüs ölçüsü büyük olmayanlar pek farketmez ama
ben şahsen sporcu sütyeni-- üstüne şalla sarıp bağlamayı düşünüyorum

siz aldınız mı trambolin?

cansucum sizde durum ne? kaç kg verdiniz?
cihazda bozulma ses vs oluyor mu zamanla? markası neydi acaba?

bi de galiba ebat büyüdükce gıcırtı sesi daha bi artar?

Buarada benim de bacaklarımda sıkılaşma oldu. Kilo hiç vermedim. Fakat zaten yeme düzenimde değişiklik yapmadım. Amacım sıkılaşmak :)

aytolicim; hiç mi kg vermediniz yani günde kaç dk ve haftada kaz kez ile bu sonuc oldu?

ona göre diyet de yapalım

tüm sayfaları okudum valla

aytolicim; hiç mi kg vermediniz yani günde kaç dk ve haftada kaz kez ile bu sonuc oldu?

Ona göre diyet de yapalım

tüm sayfaları okudum valla

hanımlar ben alalı 1 sen oluyo ama 1 hafta ancak zıpladım bi arkadaşıma verdim diisplinli olan hanımlara tavsiye ederim feci ter atırıyor vede zevkli ama ben bi türlü diete başlayamdığım için çıkıp üsütne sıplayıpta niye kendimi yorum dedim zaten bu kafaylada o gündne bugüne oldum 85 kg dan 98 kg yani demk istediğim kulanıcaksanız alın eğlenceliii am benim gibi biiiiriyseniz alıpta 100 liranızdanda olmayın bu işler kafada bitirmedinmi tek başına sporda yetmiyo diettee

canım niye verdin, gel tekrar başlayalım
eski mesajlarını okudum o zaman 91 kg idin

ya 100 üstüne çıkarsan? gel bi daha al derim

ben de iade edicem 92 cm yi; 115 almaya karar verdim yorktan

olmazsa 122 cm alıcam yanlara zıplama olmuyor dar ürünlerde

Arkadaşlar ürünü kullandım, deli gibi kalorı yaktırır bu urun

ama ben azimliyim 30 dk dan fazla yaptım tabı arada dinlendim yoksa kalbim duracaktı

fakat bir sorun var

göğüslerim..

inanılmaz hırpalanıyor, ağır oldukları için

sporcu sütyenimi giydim, üstünden de fular ve tülbentle capraz sargı yaptım ama bana mısın demiyor

zıplarken ellerimle gögüslerimi tutuyorum bileklerimde sinir sıkısması var ağrım arttı

ne yapabilirim? gögüsleri daha sıkı sabit tutacak bir iç çamasır ya da yol var mı?

Benim bir sorum olacak trambolinle zıpladıktan sonra 15 dk kadar,sonrasında burnu kanayan var mı acaba? Her zıplamamdan sonra burnum kanıyor sağlık problemim yok ama acaba tansiyon falan mı çıkıyor. En kolay zayıflama yöntemi bu benim için, pamukla zıplamamdan devam mı etsem acaba :44:

benim patronumda kocaman bir tane aldı erkek olduğu halde.. daha önce çok kullanmış göbeği gitmiş

arkadaşlar bende trombolin almak istiyorum. kullananlar lütfen cevap verin en ideal ölçü hanğisi. 92 102 105 120 var. birde tutacak yerleri olanlarmı ideal.sayacı olması iyimi. marka delta düşünüyorum. lütfen cevap verin sipariş verecem.

canım

ben 92 aldım pişman oldum,(85 tl kargo dahildi )

şimdi 102 cm si 89 tl kargo dahil

aslında kart limitim yetse 122 alırdım (129 ) çok fazla açılmayayım dedim

benimki avessa marka, gittigidiyordan aldım

tutucak ipi yok zaten üzerine cıkınca ipin seni kısıtlayacagını gorursun annem de öyle dedi

çelik yaylı ve ayakları vidalı, açılır kapanır modellere ben güvenemem, ayakları katlananlar bence güvenilir degil vidalı olanları tercih edin

imkanın varsa 122 al derim, ama evinde koyacagın yeri ölç, bu ebat ürünü koyabilecegin yerin varsa

çok rahat ve güzel hareket imkanı sağlar

o kadar büyük dersen mutlak surette 100 cm nın altına inmemeye bak

çünkü ayaklarım yana açarak zıplama hareketinde sentetik deri kısma carpıyordu 92 cm bence ufak -- pişman olursunuz

amaç sadece üzerinde zıplamak değil egzersizleri var bu aletin, onları da yapmak lazım

mutlak surette doktora git, allah korusun bir damarda hasar veya çatlama olabilir
doktora nedenini sor, izin verirse devam edersin

çok mu kanıyor?

Yaklaşık on gündür kullanıyorum trambolini.Arada 2-3 gün yapamadım gerçi temizlik yaptığım için yorulduğumdan yapamadım.Günde 15 dk yapabiliyorum daha fazla vaktim olmuyor. Sıkılaşmayı şimdilik bilemiyorum ama başlamadan önce tüm ölçülerimi aldım bir ay sonra belli olur.Ama metabolizmayı kesinlikle hızlandırıyor.Diyet yaptığımı yazmıştım şu ana kadar 9 kilo verdim iki buçuk ayda sporsuz. ama kilo vermem artık çok yavaşlamıştı.diyete devam etmeme rağmen gram veremiyordum.Trambolini kullanmaya başlamamla birlikte kilo vermem hızlandı.hergün 100-200 hatta 300 gr. bile verdiğimi görüyorum.Ben pek memnunum :) İyiki almışım.

Kaç cm aldın bende düşünüyorum açılıp kapananlar var onlardanmı onlar guvenilirmi acaba

Kaç cm aldın bende düşünüyorum açılıp kapananlar var onlardanmı onlar guvenilirmi acaba

105 cm olanlardan aldım.Evde koyacak yeriniz varsa biraz daha büyük alabilirsiniz.Ama 105 cm olan benim işimi görüyor.Ayakları kapananlardan benimkisi.Güvenilir olduğunu düşünüyorum.zılarken kapanması imkansız gibi.Ayaklarını kapatınca büyük bir tepsi gibi oluyor.Herhangi bir dolabın arkasında rahatlıkla saklanabilir.
Ama vidalı olanlar daha güvenilir diye okudum internette.

slm.arkadaşlar bende trambolin almayı düşünüyorum ayakları vidalı olanlardan fakat kaldırırken ayaklarını söküp takmak zor oluyormu acaba kullananlar cvp.verirseniz çok memnun olurum herkese sağlıklı zayıflamalar dilerim

kapananlar guvenlıyse ben ondan alırım evim dar diğerlerini koycak yer yok peki işe yarıyormu kılo verdırıyormu gunde kac dk yapıyorsun sadece zıplıyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…