- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
Kızlar düşük dakikalı videolar olduğu için elimde hemen pes ediyordum
Biraz da fazla hareketliydiler
Ben bu video pce indirip her gün yapıcam
Denemek isterseniz her gün beraber yapalımm
[video=youtube;3c64NRaNBdY]http://www.youtube.com/watch?v=3c64NRaNBdY&feature=related[/video]
Trambolin ile zayıflanabileceği hiç aklıma gelmemişti çok eğlenceli olmalı.
Ama kafama takılan bir şey var
ben ip atlamayıda çok sevmeme rağmen o kadar çok zıplayıncva göğüslerde sarkma olacağından korkuyorum belki saçma gelebelir ama sizce böyle bir şey mümkünmü çok zıplamak göğüslerde olumsuz bir etki yaparmı ki?
bunun üzerinde zıplaya zıplaya bacaklarım güzelleşti, yaklaşık iki ayda bacaklarımda hem incelme hem sıkılaşma oldu alın eve 50-60 tl'lik bir trambolin zıplayın bol bol tavsiye ederim müziği de açın stres atın hem terin suyun içinde kalıyosunuz spora ayıracak fazla vakit yoksa gayet ideal youtube'da yabancı videolar var açıp oradan çeşitli zıplama şekillerine de bakabilirsiniz karnı ve bacakları çalıştıran, hepsiburada.com'dan almıştım ben de gayet memnunum azimli ve istikrarlı olunca günde 15 dakikada bile faydası oluyor
Buarada benim de bacaklarımda sıkılaşma oldu. Kilo hiç vermedim. Fakat zaten yeme düzenimde değişiklik yapmadım. Amacım sıkılaşmak :)
aytolicim; hiç mi kg vermediniz yani günde kaç dk ve haftada kaz kez ile bu sonuc oldu?
Ona göre diyet de yapalım
tüm sayfaları okudum valla
arkadaşlar bende trombolin almak istiyorum. kullananlar lütfen cevap verin en ideal ölçü hanğisi. 92 102 105 120 var. birde tutacak yerleri olanlarmı ideal.sayacı olması iyimi. marka delta düşünüyorum. lütfen cevap verin sipariş verecem.
Benim bir sorum olacak trambolinle zıpladıktan sonra 15 dk kadar,sonrasında burnu kanayan var mı acaba? Her zıplamamdan sonra burnum kanıyor sağlık problemim yok ama acaba tansiyon falan mı çıkıyor. En kolay zayıflama yöntemi bu benim için, pamukla zıplamamdan devam mı etsem acaba :44:
benim patronumda kocaman bir tane aldı erkek olduğu halde.. daha önce çok kullanmış göbeği gitmiş
hestiacım, 10 gunde mı verdin 9 kg yu?
Yaklaşık on gündür kullanıyorum trambolini.Arada 2-3 gün yapamadım gerçi temizlik yaptığım için yorulduğumdan yapamadım.Günde 15 dk yapabiliyorum daha fazla vaktim olmuyor. Sıkılaşmayı şimdilik bilemiyorum ama başlamadan önce tüm ölçülerimi aldım bir ay sonra belli olur.Ama metabolizmayı kesinlikle hızlandırıyor.Diyet yaptığımı yazmıştım şu ana kadar 9 kilo verdim iki buçuk ayda sporsuz. ama kilo vermem artık çok yavaşlamıştı.diyete devam etmeme rağmen gram veremiyordum.Trambolini kullanmaya başlamamla birlikte kilo vermem hızlandı.hergün 100-200 hatta 300 gr. bile verdiğimi görüyorum.Ben pek memnunum :) İyiki almışım.
Kaç cm aldın bende düşünüyorum açılıp kapananlar var onlardanmı onlar guvenilirmi acaba
105 cm olanlardan aldım.Evde koyacak yeriniz varsa biraz daha büyük alabilirsiniz.Ama 105 cm olan benim işimi görüyor.Ayakları kapananlardan benimkisi.Güvenilir olduğunu düşünüyorum.zılarken kapanması imkansız gibi.Ayaklarını kapatınca büyük bir tepsi gibi oluyor.Herhangi bir dolabın arkasında rahatlıkla saklanabilir.
Ama vidalı olanlar daha güvenilir diye okudum internette.