Trambolin ile zayıflama

evet az önce geldi. 5 dk zor yaptım. İnince başım döndü umarım ilk kullandığım içindir

Herhalde ilk kullandığın için başın döndü.Benimkide dün geldi.İlk gün 10 dk. İkinci gün 15 dk. zıpladım:) Çok eğlenceli.Bir yerde 5 dk ile başlayıp sonra süreyi arttırın yazıyordu.Bende o yüzden on dk. ile başladım ama oğlumdan vakit bulabilsem daha uzun yapacağım.

Ben altis marka aldım.102 cm. gayet yeterli bence.Düşündüğümden büyük.Ama bir hayli gıcırtı var.Benimde aklım deltada kaldı.Altis daha uygun fiyatlıydı ondan tercih ettim.Delta'nın yorumlarında gıcırtı yok diye okumuştum.

hestia canım benim verdiğim linke baktın mı?

bi bakar mısın benim ürün o

ip var bir de top

iple topa kanıp aptalca bir alışveriş yapmak istemiyorum, vakitli vakitsiz uyanan biriyim belki geç saatte kullanıcam?

off hiç içime sinmedi

92 ile 102 arasında da 10 cm var

sen ne önerirsin? satıcıya urunu yollama ben sana mesaj atıcam dedim, henuz yola cıkmadı kargom

gidip hızlıaldan deltayı mı alsam?

annem de diyor ki kızım düşersin niye yandan ipli olanlardan almadın

Ben pilates Stüdyo aleti aldım buradan. tasinabilir-plates-aleti-urun2672.html"]Taşınabilir Pilates Stüdyo. Kaliteli ve hızlı bir şekilde geldi. Çok memnunum. SAdece evde değil heryerde spor yapabiliyorum bununla. Çünkü çantama atıp yanımda taşıyabiliyorum. Memnun kaldım etkisinide gördüm. Birde yormak yerine daha hareketli ve zinde olmanızı sağlıyor bu alet. Çünkü pilates esasında olduğu gibi kas gruplarını çalıştırmak ve bir yandan da yatıştırmak üzerine hareketler yapıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence ipli olanlara hiç gerek yok çünkü düşmek pek mümkün değil.Zaten çok zıplatmıyor.Sayaçlı ve iplilere boşa para vermeye değmez, yorumlardn okuduğum kadarıyla sayaçlarda pek düzgün çalışmıyormuş.Benimki 102 cm. 92 belki küçük gelebilir. Çünkü üzerinde sadece zıplamıyorsun yana,arkaya adım attığında 92 cm belki küçük gelebilir.Top ve ipi kullanacaksan al ama ben herhalde kullanmazdım. Altis marka bir hayli gıcırdıyor.Yani gece geç saatte yapamam herhalde.Ama tahminimce hangi marka olursa olsun gıcırdar.belki diğer markalarda az gıcırdayan vardır.Daha önce hepsiburada da deltanın gıcırdamadağını okumuştum.Ben gıcırdamasını çok dert etmedim geç saatte yapmam diye ama onu düşünseydim kesin delta 102 cm olanı alırdım.

hayatım adama gonderme diye mesaj atmama ragmen aldıgım gibi ürünü yollamıs

şok oldum, sabah ürün gelmiş

kutu orda duruyor; bi yandan meraktan açacak gibi oluyorum ,bi yandan da açma git deltayı al diyor bir yanım :)

ilk kez bu kadar sıkıntı yaşadım

komşularımın kulagı bayram edicek desenize

Belkide çok ses çıkarmıyordur. Karar verememek zor.Ben sık sık yaşarım kararsızlık :) Paketi açınca iade şansın yok mu? bir deneseydin memnun kalırsan başka markaya gerek kalmaz.

ya canım 122 cm den aşağısını önermiyorum

bazı hareketler varmıs uzerinde yapılması gereken

orta kısım 92 cm de 65 santim imiş

satıcıya mesaj attım, ama kendisi bana orta kısmın 92 cm oldugunu, + kenarları oldugunu yazmıstı

ve gönderme dedigim halde yollamıs

sizce geri alır mı?

kızlar trambolinin üzerinde rastgele hareketler yapmak zıplamak yerine önce ısınma hareketleri yapmamız gerekiyormuş

allah korusun bir sakatlık vs olabilir, kalbi de zorlamayalım birden zıplamaya başlayarak

bir video buldum ekliyorum lütfen izleyin; ısınma hareketleri ile başlıyor vucudu hazırlıyor

bir de videonun 5.59. saniyeye dikkat edin jumping cardioda kadın ayaklarını yanlara acıp zıplıyor ya

hah işte; ufak dar olan trambolinlerde bu mümkün olmuyormuş kanguru gibi zıpladıgımızla kalırmışız

yana bacak açma hareketleri yapılamıyormus ayaklar kenara carpıyormus bu yüzden büyük 115-122 ve daha yukarısını alın derim

[video=youtube;v23Lf_2thSE]http://www.youtube.com/watch?v=v23Lf_2thSE[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;YgeSuV3JczY]http://www.youtube.com/watch?v=YgeSuV3JczY[/video]

bu videoda da diyor ki kanser bu trambolin egzersizleriyle tedavi edilebilir

sonuc olarak immun sisteme lenf sistemine bir etkisi oldugu çok açık ben inandım

[video=youtube;du8DiZdjBiA]http://www.youtube.com/watch?v=du8DiZdjBiA[/video]

yanlara dogru da egzersiz yapmak lazımmıs bu adamın yaptıgı gibi
ben dusunemezdim sahsen bu tarz egzersizi

sunehirsu; kızkardeşin kg verebildi mi? ve başlangıc kgsu neydi? cihazda deformite mevcut mu?

marka ve ebat önerir misin? gıcırtı var mı? çok teşekkürler

Bende aldım,ailece eğleniyoruz..4 günde 900 gr. zayıfladım..Çok güzel terletiyor..Almak isteyenlere tavsiye ediyorum..Bu hafta rahatsızdım hiç kullandım..İleriki günlerde kiloyla ilgili bilgi veririm..

gulfucum seni burda görmek ne güzel

ne yaptın cihazından memnun musun? markası neydi ve ses cıkarıyor muydu?

nuracım 1 ayda 5,5 kg verdiğini yazmıssın; son durumun nedir? devam ediyor musun? cihazda bozulma oldu mu?

en büyük korkum, orta telanın yırtılması ve yere çakılmak

alyssacım, bacaklarda pürüzsüzleşme kac günde vuku buldu?

şimdi nasılsınız?

bu videolar bize lazım güncelleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…