dün akşam bir zıplamışım bir zıplamışım.yani bir zıplamışım dediğim senin süreni geçmedi tabi wetu :) 20 dk falan zıpladım.acayip rahatladım.stressliydim bir de zaten.iyice attım üstümden.sonra bi,r güzel duş aldım rahatladım ama bugün baldırlarım ağrıyor.çok yüklendim galiba akşam :)
dün akşam evde kalmadım.yapamadım trambolini.yanlız her yanım tutulmuş.hareket edemedim.komik olan her yanım tutulmuş olduğu halde eve gidip zıplamak istiyordum hala :)))
bugün geldi trambolinim.york 115 cm.tam ideal ölçüde almışım.127 bayağı büyük gelecekti salona :) kurdum hemen.onu teslim alıcam diye işe geç gittim.ağbim bununla tavana yapışırsın dedi.yok yapışmam dedim.önce kendi denedi.çok uçarsan yapışabiliyormuşsun hızını alamayıp gördüm :))))alan çok genişse 127 de alınabilir tabi ama 115 bile fazlasıyla geniş :) biraz zıpladım.cidden çok rahat.yanlız zıplarken ortadaki siyah yerin üstünde beyaz beyaz noktalar oluyor.sanırım york yazısının boyaları gidiyor.gıcırtı yapmadı bende.
merhaba acaba nerden aldınız trambolini
merhaba canım aytoli hangi siteden aldı bilmiyorum ama tranbolinleri internetten aldım YORK benimki 102 cm aytoli arkadaşımınki 115 cm ben gittigidiyordan aldım..hepsiburda dada var 115 cm 94 tl felandı en son..
İnternetten aldım ben. hepalsam.com ' dan aldım
tebrikler wetu.Allah analı babalı büyütsün şimdiden.sen doktoruna sor bence.öyle yükseklere zıplarsan tabi sorun olabilir ama hafif hafif zıplarsan faydası bile olabilir hamilelikte.hamilelikte spor önemli :)