Trambolin ile zayıflama

trampolinde ince bel ve düz karın yapılabilirmi

düz karın için en iyisi mekik tarzı egzersizler diye biliyorum ama ben yapamıyorum denemekten de vazgeçtim zaten :) trambolinle karın, sırt buralar da çalışıyo hatta trambolin vücudun her bi tarafını çalıştırır ve vücut ısısını yükseltir terleyerek bile her yerinden verebilirsin yaptığın hareketlere bağlı yapısal olarak belin kalınsa zaten imkansız

düz karın için en iyisi mekik tarzı egzersizler diye biliyorum ama ben yapamıyorum denemekten de vazgeçtim zaten :) trambolinle karın, sırt buralar da çalışıyo hatta trambolin vücudun her bi tarafını çalıştırır ve vücut ısısını yükseltir terleyerek bile her yerinden verebilirsin yaptığın hareketlere bağlı yapısal olarak belin kalınsa zaten imkansız

6 aydır mekiyi arttıramıyorum 15 ten fazla en fazla 20 oluyo fazla çıkmıyo yapamıyom trampolinde zayıfladım ama göbek tamamen gitmedi :KK43:

Son düzenleme:
6 aydır mekiyi arttıramıyorum 15 ten fazla en fazla 20 oluyo fazla çıkmıyo yapamıyom trampolinde zayıfladım ama göbek tamamen gitmedi :KK43:

googleda aratırsan bazı yararlı hareketleri bulabilirsin ben baktım sadece mekik yetmiyomuş bende denerim artık başka şeyler sana kolay gelsin :)

arkadaşlar son kez soruyorum bugün alıcam çünkü. şimdi önceden de dediğim gibi york alcam ama gıcırtısı var hadi neyse yağla felan gider diye düşünüyorum ama katlanmıyo ve yer kaplar o şekilde. bide hepsiburadada activa marka var aynı boyutta ve katlanabilir ama ne bi yorum yapılmış ne bilgileri tam. mesela yaylı mı değil mi yazmıyo aranızda alıpta memnun olan var mı herhangi bi olumlu mesaj görseydim direk bunu alcaktım. sizce hangisi?

ben york 102 cm yaylı aldım diğerini iade etmiştim çok büyüktü(127 cm). bu boyut çok güzel(spor amaçlıysa). minik, ayaklarınızın sığacağı kadar istiyosanız onlar lastikli ve her hareket rahat yapılamaz. ben yabancı sitelerde araştırdım onlar bizden daha tecrübeli ve sonuç olarak boşuna araştırmayın ve yaylı alın. nedenlerine gelirsek yaylı daha iyi zıplatır, daha sağlamdır ve daha sağlıklıdır. lastikli de tam tersi işte oyuncak gibi. gıcırtı benimkinde yok ama yaylılarda mutlaka uzun kullanım sonucunda en kalitelisinde bile gıcırtı olur bununda çareleri var. en etkili olanlar: gres yağı, wd40. alternatif: balmumu, vazelin, yemeklik yağ. bunlardan biri, hangisinden ses çıkıyo kontrol etmek için birisi trambolinde zıplarken yaylara sürülür.

ben york 102 cm yaylı aldım diğerini iade etmiştim çok büyüktü(127 cm). bu boyut çok güzel(spor amaçlıysa). minik, ayaklarınızın sığacağı kadar istiyosanız onlar lastikli ve her hareket rahat yapılamaz. ben yabancı sitelerde araştırdım onlar bizden daha tecrübeli ve sonuç olarak boşuna araştırmayın ve yaylı alın. nedenlerine gelirsek yaylı daha iyi zıplatır, daha sağlamdır ve daha sağlıklıdır. lastikli de tam tersi işte oyuncak gibi. gıcırtı benimkinde yok ama yaylılarda mutlaka uzun kullanım sonucunda en kalitelisinde bile gıcırtı olur bununda çareleri var. en etkili olanlar: gres yağı, wd40. alternatif: balmumu, vazelin, yemeklik yağ. bunlardan biri, hangisinden ses çıkıyo kontrol etmek için birisi trambolinde zıplarken yaylara sürülür.

peki bel ağrısı olanlar için yaylı uygun olurmu sizce yoksa her ikisi de bel ağrısını tetikler mi.

Buarada benim de bacaklarımda sıkılaşma oldu. Kilo hiç vermedim. Fakat zaten yeme düzenimde değişiklik yapmadım. Amacım sıkılaşmak :)

Son düzenleme:
Kızlar bende yeni aldım trambolin ve kullanmaya başladım içinizde kilo veren varmı ? Bilgi verirse sevinirim.

trambolinim yeni geldi İki gündür zıplıyorum Kilo kaybı yok Ama öyle 35 dakika aralıksız zıplayamıyorum5 dakika ancak Biraz soluklandıktan sonra tekrar ediyorum Bayağı zormuş

Bende voit markasında 2 model kendime belirledim.244cm ve 366cm gibi iki farklı boyutu mevcutmuş.Hangisi alsam diye teraddüt içerisindeyim.İleride çoluk çocukta zıplasın istiyorum.

Acaba 366cm'lik çokmu büyük olur? Yoksa 244 cm'lik yetermi?

Voit 366cm Trambolin
http://www. sportifsepetim. com/?urun-1482-voit-366cm-trambolin---ucretsiz-kargo

Voit 244cm Trambolin
http://www. sportifsepetim. com/?urun-1481-voit-244cm-trambolin---ucretsiz-kargo

Son düzenleme:
merhaba trambolinciler neredesiniz huuu :))
ben alalı 1 hafta kadar oluyor. bacaklarımı eritmek için almıştım. aslında biraz faydası oldu gibi.
york marka 102 cm benmki.
benm bi sorum var. mesela demişsiniz ben 30dk zıplıyorum. bu 30 dk aralıksız mı oluyor yoksa arada 2-3 dk mola verip mi 30 dkyı tamamlıyorsunuz?

X