- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
evet az önce geldi. 5 dk zor yaptım. İnince başım döndü umarım ilk kullandığım içindir
hayırlı olsun canım
seninkinde gıcırtı var mı ve markası ne kaça aldın?
teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet az önce geldi. 5 dk zor yaptım. İnince başım döndü umarım ilk kullandığım içindir
hestia canım benim verdiğim linke baktın mı?
bi bakar mısın benim ürün o
ip var bir de top
iple topa kanıp aptalca bir alışveriş yapmak istemiyorum, vakitli vakitsiz uyanan biriyim belki geç saatte kullanıcam?
off hiç içime sinmedi
92 ile 102 arasında da 10 cm var
sen ne önerirsin? satıcıya urunu yollama ben sana mesaj atıcam dedim, henuz yola cıkmadı kargom
gidip hızlıaldan deltayı mı alsam?
annem de diyor ki kızım düşersin niye yandan ipli olanlardan almadın
hayatım adama gonderme diye mesaj atmama ragmen aldıgım gibi ürünü yollamıs
şok oldum, sabah ürün gelmiş
kutu orda duruyor; bi yandan meraktan açacak gibi oluyorum ,bi yandan da açma git deltayı al diyor bir yanım :)
ilk kez bu kadar sıkıntı yaşadım
komşularımın kulagı bayram edicek desenize
Eğer hala burda olursam size haber verebilirim.
Kardeşim bu şekilde zayıflamaya çalışıyor. Yemesi içmesi aynı. Ve çok hareketsiz ama sadece günde onbeş dakika zıplıyor.
Bu konuda onu ben zorladım.Hareket yapmayı sevmeyen ve yemeyi çok seven biri.
Zıplamak ta hareket yapmayı sevmeyenlere göre kolay ve eğlenceli çünkü.
Bende aldım,ailece eğleniyoruz..4 günde 900 gr. zayıfladım..Çok güzel terletiyor..Almak isteyenlere tavsiye ediyorum..Bu hafta rahatsızdım hiç kullandım..İleriki günlerde kiloyla ilgili bilgi veririm..
ben 2 ay once kortizon kullanmayi biraktim diyetisyene gittim bana kortizonun etkileri 4aydan once gecmez bi iki ay sonra gel simdi sen zayiflayamazsin dedi bende zayiflayamasamda kilo almami engelleyim dedim ve tramboline basladim bakalim 10 gun oldu henuz tarilmadim tartilinca sonucu bildirirm. 20 kilo fazlam var.
[video=youtube;PvfTMAiwzqI]http://www.youtube.com/watch?v=PvfTMAiwzqI[/video]
Kızlar video buuuuu
İnşallah en kısa sürede oturtursun düzenini :)Ben her gün yazmaya başliym :)
Hatta dünü yaziyim :) 15er dakikalık setlerle yarım saat power jump yaptım. En beğendiğim power jump videosunu indirdim 7 dklık tekrarlayark yapıyorum çok etkili oluyor bacaklarımın sıkılaştığını şimdiden farkedebiliyorum :) Kilomu ölçmedim kiloma etki etti mi bilmiyorum ama bacaklarım ve kalçamdaki pürüzlü görüntü nerdeyse tamamen gitti :)
Yeni başlıycaklar olursa ilk başlarda zorlanırlar çünkü gerçekten çok çalıştırıyo ben bi kaç dk durabilmiştim üstünde :) Artık 15 dk power jumpı soluksuz yapıyorum önceden kaç dakikada bir mola veriyordum allah bilir insan alışıyor gerçekten :)) Yeter ki pes etmeyin
Bu da yukarıda yüklediğim videonun yeni başlayanlar için olanı
Daha önce hiç yapmamışsanız bunu yapmanızı öneririm aksi takdirde çabuk pes edersinizz.
KATILIM BEKLİYORUMMM
[video=youtube;IZuujTQ4amA]http://www.youtube.com/watch?v=IZuujTQ4amA&feature=relmfu[/video]