Trafik dostu konusunun aslı. Ne oluyor acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ancak kocamın kuşu ötmüyorsa bu kadar rahat olurum heralde. Başka ihtimal gelmedi aklıma. Ego tatmini falan da demiş, bişey yapamıyor flört etsin bari yazık falan gibi bir bakış açısı sanki.
Öyle olsa bile alem ne der kadın ne düşünür diye insan yine göze alamaz ya adam y.vş.k da kadına ne sıfat bulsak bilemedim

Kusura bakmayın da eşinizin yaptığı teklifin tek bir anlamı var , sen bana bı kere vurdun, ben de sana bı kere vurayım odeşelim...Bu kahve teklifinin kocanız için de karşı taraf için de başka bir açıklaması yok...Kadın da bi tuhaf, adamın biri arabasına sürttüm diye beni pastaneye çagirsa , vereyim paranı sanayiiye git, pastane ne alaka abi derim...Ama en tuhaf sizsiniz bence...

Ben ancak kocamın kuşu ötmüyorsa bu kadar rahat olurum heralde. Başka ihtimal gelmedi aklıma. Ego tatmini falan da demiş, bişey yapamıyor flört etsin bari yazık falan gibi bir bakış açısı sanki.
Ya da sevmiyorsam gözden çıkardıysam rahat olurdum.
Sevgilim tutup elin kadınına hasarı ödemeyiverin diyecek he mi? Keltoş kafasından saç çıkarır geri yolarım onun.
Elin kadınına jest yapmak ona mı kaldı? Hele hele bir de kahve içecekmişmiş, boğazına dizerim o kahveyi.

Hala son akşam falan diyorsun şakamısınız. Bu kadar saf olamaz bir kadın ya. Kocan tam bir yavşak. Sende bu kadar saf olma sinirim bozuldu. Çoktan o adamı gebertmiştim bu sosyallik falan değil yavşaklık.

Yok kadınlara yürümek başka bu başka yani eşim dışa dönük sosyal biri. Kadınla da erkekle de konuşuyor ama bu farklı.iste ondan konu actim

Eee tamam sizde bu farklı diyerek bunun sosyallikten(!) olmadığını biliyorsunuz. Biz ne desek boş. Yedek kulübesinde size mutluluklar. Canı sıkılırsa gelir.

Gülün yerine biz sinirlendik burda .

Senin için sorun kadına yürümesi değil,
Senle son gecesinde kadına yürümesi anladığım kadarıyla

Yani geçen hafta başkasına kur yapsa sorun olmayacaktı.
Tek sorun, son gece yapması
Yok sorun o değil tabi ki ama bir de son gece yani.

Hanimefendi esiniz sizi cok iyi kandirmis bu zamana kadar siz seviyorsunuz ama sevilmiyorsunuz gibi duruyor buradan kadininda erkeginde karsi cinsten arkadaslari tabi ki olabilir yeri gelir beraber vakit gecirirsiniz ama sizin genellikle anladigim kadari ile esiniz hep sizi birakip takilmis adama bu rahatligi siz vermissiniz sizin yaninizda baska bir kadina cok rahat yurumus yani

Esimse "gerek yok önemli değil. Ama biz yine birbirimizin telefonunu alalım bu bir dostluğun başlangıcı olabilir, bir yerde bir kahve iceriz" demiş. Sonra da kadına mesaj atti. "Hiç bir karşılaşmanın tesadüf olduğuna inanmam. Bu kaza bizim tanışmamıza vesile oldu. Benimle kahve içmeyi kabul ederseniz sevinirim" diye mesaj atti. Kadın da pazar akşamı 8de x pastanesinde buluşalım yazmış.

bu paragraf herşeyi özetliyor da, boşver sen , son geceye odaklan.

Aldataxaksa aldatsın ben kabus gibi çöktüm diye aldatmaktan vazgeçecekse ne kıymeti var? Doğru yolu kendi bulsun diye bekliyorum. Herkes kendi özgür iradesi ile hareket eder hareketlerinin de sonucuna katlanır.

Normal.olmadigi için konu açtım.

G gul2016 51 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Ya gerçekten ortada bir eş ve böyle bir olay yok ya da siz bizimle eğleniyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…