TRABZON kk buluşuyor:))sıra bizde

cnm benim yalnız başına oturmazsın bende kesin gelcem yani kimse gelmezse ikimiz otururuz:))
meydanda bir yer seçsek.. ben aslen trabzonlu degilim ve 2 senedir maçkadayımm . o nedenle pek fazla bilmiyorum heryeri biliyorum da tek başıma bulamam:roflol::1rolleyes:

meydanda buluşcaz zaten cnm.

denizcim bende senin durumundayım onu tmmy söyler bize yer bulamam ben şimdi cafe felna bilmiyom ha haberiniz olsun kolay bir yer tmmycim olsun

denizcim bende senin durumundayım onu tmmy söyler bize yer bulamam ben şimdi cafe felna bilmiyom ha haberiniz olsun kolay bir yer tmmycim olsun

boynerin önü olur yada trabzonluların meşhur buluşma yeri olan türk hava yollarının önü olur. bu ikisi kolay bulabilceğiniz yerler hangisi uyarsa size orda buluşalım.

boynerin önü olur yada trabzonluların meşhur buluşma yeri olan türk hava yollarının önü olur. bu ikisi kolay bulabilceğiniz yerler hangisi uyarsa size orda buluşalım.

ikiside olur ben özelden telnumu veririm size msnimide kolay olur :sm_cool::sm_cool:kalabalıklaşıyoruz farkındaysanız

ikiside olur ben özelden telnumu veririm size msnimide kolay olur :sm_cool::sm_cool:kalabalıklaşıyoruz farkındaysanız

evet iyi olur yaaa. haberleşiriz hem.
evet yaa kalabaklıklaşıyoruz inşallah o gün herkes gelebilir.
şimdi haftaya cumartesimi buluşuyoz prensesim

arkadaşlar sanırım ayın 9 unda buluşuyoruz i
prensesim ben ayın 9 unda burda olurum sanıyorum. :))

süper olacak gıbı görunuyo kıslar.
ayın 9 una varım ben
boynerın onude tamamdır
öptüm sısı

inşallah kızlar ya teyzemin o gün günü varmış yoksa ctesi çıkmam çok zor olurdu,o öğretmen bir ctesi pazar görüşebileceğiz zaten onunla ama günü varya ben kaçacam size aaayyy

demek ayın 9unda buluşyoz. iyi yaaa kaçta buluşalım??? uzaktan gelecek olanlar saati belirlesinler. deliboncuk mesela sen sürmeneden gelcenya otobüsün kaçta var o saate göre ayarlayalım kendimizi.

demek ayın 9unda buluşyoz. iyi yaaa kaçta buluşalım??? uzaktan gelecek olanlar saati belirlesinler. deliboncuk mesela sen sürmeneden gelcenya otobüsün kaçta var o saate göre ayarlayalım kendimizi.

kızlar kaçta buluşacağımızı belırleyelım ama gec saate kalamam ben akşama doğru dönerım ben.öğlen saatlerınde buluşalım dıyorum ben.siz saatı ona göre belırleyın bende uydururum kendımı sıze ok

deliboncuk canım öğlen gibi buluşalım o zaman biz toparlanalım denizde gelir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…