• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRABZON kk buluşuyor:))sıra bizde

suyumprensesim duydum işte izmirlilere bişey dediğini geldim ..ama çok güzel oluyo cnm inş gerçekleştirirsiniz .sabırsızlıkla bekliyorum resimlerinizi ..

ooo ben girmeyeli neler olmuş buralarda neler
prensesim geleceğin günü tam olarak yazaesan ve buluşacağımız günü ona göre kendimizi ayarlarız

ben yarın artvine ablama gidiyorum ordan girerim nete 1 hafta kalırım sanıyorum

9-10 mayıs gibi burda olurum daha erkende olursam yazarım size

inşallah uyar sizede bu zaman

şimdi gelecek olanlar yazsın ben gelecem diye bakalım kaç kişi olacaz

BEN GELİYORUM....:))

arkadaşlar ayrıca herkes hangi gün müsaitse sölesinde ona göre ayarlayalım buluşacağımız günü ben dediğim tarihten sonra her zaman müsaitim çalışmıyorum evdeyim artık

ANAMMMM BURASIMI buluşuyo trabzonn ama çok az kişi varyaaa kıslar ben fındık gülşen eda bilmem tanıyonuzmuu bunalrd trabzondan hatta c.tesi akşamı eda1985 güllüşen vede fındık bana geliyolarrr. burayıda ben yeni gördüm açıkçası

çoğalıyoz gitgide iyi iyi. su prensesi şimdik sen haftaya çarşambamı geliyodun. bi cumartesi günü ayarlayaylım artık tarih belli olsun.

çarşamba geliyorum kızlar tam olara bu eftelya canım sen gelebilcenmi o zamana kadar canım

ANAMMMM BURASIMI buluşuyo trabzonn ama çok az kişi varyaaa kıslar ben fındık gülşen eda bilmem tanıyonuzmuu bunalrd trabzondan hatta c.tesi akşamı eda1985 güllüşen vede fındık bana geliyolarrr. burayıda ben yeni gördüm açıkçası

dün açtık zaten canım...çok mutlu oluruz seni görmekten tabiki
ya kızlar bişey söylicem ben diğer arkadaşlarla konuştumda diyorlarki böyle konuşuluyormuş sözler veriliyormuş felan sonra kimse gelmiyormuş felan filan ben bilmiyorum sizi ama sözümün arkasındayım çok çok gider tek başıma otururum boztepe:))de yalnız ben çok kısa bir süre için geliyorum ve herkese kısıtlı zaman ayırmak zorundayım umarım hayal kırıklığı yaşamayız bu konuda a.s.

meydanda bir yer seçsek.. ben aslen trabzonlu degilim ve 2 senedir maçkadayımm . o nedenle pek fazla bilmiyorum heryeri biliyorum da tek başıma bulamam:roflol::1rolleyes:

Back