TRABZON kk buluşuyor:))sıra bizde

bende buluşmak isterdim ama kıslar ben çalışıyorum c.tesi günlerii siz toplaşın yanıma urayın yarına:)

Bende çalışıyorum kızlar . . . :çok üzgünüm: nnil bizde pazar günü beraber mi gitsek ne yapsak ? kaydirigubbakcemile3

Size iyi eğlenceler diliyorum güzel zaman geçirirsiniz umuyorum . . .

Boztepe fikri çok güzeldi fakat hava malüm son bi kaç gündür . . . fisfisfis
Nacizane fikrim Boztepe yapmayın hanımlar Yörük Çadırına gidebilirsiniz mesela yağmur yağarsa harika bir manzara karşısında edilir sohbetler içilir çaylar ki bilenler bilir yörük çadırında da semaver mevcuttur . . .
Sıcacık oturursunuz . . .

Kızlar Yörük Çadırını niye düşünmüyosunuz ?
Tecrübeyle sabittir çok memnun ayrılırsınız . . .
Bölge trafiğin hemen karşısında . . .
Manzara missss . . .
:asigim:

evet orasıda güzel. bi buluşalımda gidecek yer bulmak kolay:)

DeLiBoNCuK
suprensesi
Eftelya6122
deniz_25710
**tmyy**

evet kızlar bu kadarmı başka kimler var son listeyi bilelim yarın 13.00 de boynerin önündeyiz

evet hava çok kötü kar tipi fırtına gidiyo:))))
deliboncuktan haberiniz varmı? gelecekmi oda.
birbirimizi nasıl tanıyacaz bide.??

neyse boynerin önünde gördüğümüz bayanlara parolayı sorarız kadınlar kulübü denilence tanışırız:))))) ay millet bizi deli sanıcak:)

ewet yörük çadırı güzel bir fikir.kızlar bende gelmeyi düşünüyorum ama boynerin önüne yetişemem belkide telefon açıp öğrenirim nerde olduğunuzu

havada açtı yaaaa acıdı bize suprensesi kalkmış samsunlardan gelmiş yazıktır bari düzeleyim dedi hava:)

şansınıza hava süper kıslarrrr

çokçokresim çekilinnn.katılmak çok isterdim ama çalışıyorum vede tek çalışıyorum yerime bırakıcam kimse yok

iyi eğlenceler sizeee

kızlar şansınıza bugün hava çok güzel bende çok gelmek isterdim ama eşim olmaz dedi bende üstelemedim inşallah birdahaki buluşmaya bende gelirim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…