- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.039
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
utu nedir ya,cocuktan once bende oyleydim simdi esimin tum gomleklerini kaldirdim sorarsa 2 senedir kirlide diyomtisort ve kotlari bile utulemiyorum nevresimleri de utulemiuorum katlayinca zaten kirisiyo diye telkinler vererek.
hergun ev supurmeye calisiyorum ama arasa atladigim oluyo, benimm icin en zoru o cunku oglum supurge yapmama izin vermiyo ya dugmesini kapatiyo ya da ver sunu diye elimden kapiyo kucagimda 2 yasjnda cocukla ev supurmek tum enerjimi aldigi icin yeter cok bile moduna giriyorum:)
yer silmeyi de hergun yapmiyorum o ne la oyle parkelerime yazik.
yemek konusu bizde baska isliyor o konuda bisi diyemicem. ama basit yemekler yap cesit olsun diye paralama yahu kendini ekonomik kriz var hersey ates pahasi at dudukluye kurufasulye ekmegi bana bana yeyin 2 gun:) pratik, ugrasi cok olmayan ve cesitlendirmeden yap bence. obezite kapimizda olmeyecek kadar yemek kafidir.
idrak hayat kisa, 35 yasinda bir yakinim bir gece uykusundan karisina nefes alamiyorum diye uyanmis oracikta ölmüs adamcagiz. olum sebebini bile bulamadilar, sebepsiz olum yazdilar belgelere. sabaha cikacagimizin garantisi yok yahu, bugun ölsen ardindan kalan cocugun esin utulu nevresimde uyuyor diye mutlu olmayacak. eminim suan da oyle bir beklentileri yoktur zaten sen de gozlerini kapatirsan sorun kalmaz yani.
ama, bunu yapamiyosan yapamayacaksan, denedigin halde basaramiyosan, sana en acilinden is hayati oneririm. hic is bulamiyosan gundelige git, temizlik askini oralarda korelt uzerine para kazandigin icin sevin ama hayatini heba etme. zaten nelerle bogusuyorsun, oyle minnos bir hayatin yok, kendinle sorunun ne ki daha cok zorlastiriyorsun.
kendine zaman ayir, hani o yapmak istediklerin var ya, onlardan bile siyrilip ayaklarini uzatip otur bi. kendini dinle ruhunu dinlendir, sonra hobilerine filan donersin yatmaktan agridiginda bi tarafin. ama once kendine don, kendini dinlendir, kendine iyi gel...
zaman nasil yetiyor konusuna gelince, hicbirimize yetmiyor. ben temizligi coook geri plana attim ancak benim de yapmaya calistigim baska bir is var, evden calistigim icin tum hayatimi etkiliuor, gun 24 saat ve biz bunun 16 saatini kullaniyoruz ya genelde, heh iste ben o gunun 20-22 saatini kullaniyorum oyle bile yetiyor diyemem de eh iste... uykularina kiyabiliuprsan hobilerin icin gece vakitlerini ayir.
Hiçbir şey yapmadan oturamıyorum yahu, afakan basıyor. Depresyona giriyorum zaman boşa geçiyor diye. Hayır yani ilk gençlik dönemlerinde duvarı seyrederek yatan bir insandım. Belki de o yüzden bu koşturma. Çok kaçırdım hayatı, bir yerinden tutmam lazım diye panikledim yaş 30u aşınca.
Yazın böyle değilim ama. Yaz mevsimini sevmiyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor. Kışın da bir enerji, bir coşma hali.
35'inde cut diye ölen adam örneği beni hayata bağladı şu an sağol ya ajsjsjsj.