ya vallahi idrak senden çok hoşlanıyorum beni çok gülümsetiyosun

Dertlerin bile gülümseten cinsten allah beterinden saklasın inşallah

Öncelikle evet bence çocuklu bi evin her gün süpürülmesi şart ama yani o süpürme 120 m2 lik bir ev için maksimum 5-10 dk aşmamalı, haftada 1 de dipli köşeli süpürebilirsin bence, tuvalet lavabo zaten 10 dakika sürmez o da okey ama ütüüüüü

ayol çarşafları,donları ne ütülüyorsun delirdin mi bırak Allahaşkına vazgeç bu sevdadan yaa.. Çarşafları yıkayınca iyce gere gere güzelce çekiştirip serersen zaten dümdüz oluyo, donlar desen zaten bir hastalık falan olmayınca ütülenecek bişey değil bence.. Yemek için de önerim belki zaten yapıyosundur ama, buzluğa bişeyler at, mesela soğanları doğrayıp porsiyonlayıp buzdolabı poşetleriyle at, bikaç kilo köfte yapıp porsiyonlayıp at, mercimeği çokça haşlayıp at, eti kıymayı kavur at, geriye sadece taze sebzelerini doğrayıp tencereye atmak kalsın, zamandan kazanırsın.. Pratik temizlik ürünlerinden al, mesela ıslak mendil gibi olan temizleme mendilleri var rossman da, bi de bunun yer için olanı var alete takıyosun silip atıyosun.. vallahi ancak bunları önerebiliyorum aklıma gelen , ama biraz da rahat olmaya bak yani çok da herşey mum gibi olmayıversin, kendine ayıracağın günlük 1-2 saat eminim seni evin temizliğinden daha ferah ve huzurlu hissettirecektir