Çorbalar Toyga Çorbası(Afyon Yöresi)Ducros Nane Sponsorluğunda

Vay tembelim vayy
Çokzel olmuş yahu accuk çekinmiş olabilirim senden ama az
Kısmetin bol olsun minikim ben sana takılıyorum ellerine sağlık
Ben seni tutuyorum
Vaz geçme herkes birbirini gördükçe daha iyisini yapıyor inşallah sen daha iyisini yaparsın canımın için kimseye deme de bende seni tutuyorum hem kolundan hem bacağından

Vaz geçme herkes birbirini gördükçe daha iyisini yapıyor inşallah sen daha iyisini yaparsın canımın için kimseye deme de bende seni tutuyorum hem kolundan hem bacağından
vazgeçermiyim o kadar uğraştım dün ama çorba ne zaman gelir bilmiyorum
Sağol minikim sen beni sıkı sıkı tut bırakma emi

Miniğim sen naptınn? Sabah sabah canım çorba çekti Ellerine sağlık canım benim,tuz kaşığındaki mesaja da bayıldım Başarılar balım
Yorum bildirimini görünce az çok yazacağını tahmin ettim hissediyorum arkadaşım seni ben cok teşekkür ederim keşke birlikte yiyebilsek

Ellerine sağlık miniğim tarifin de sunumun da çok güzel olmuşCiciler de giymiş çorba renk renkBaşarılar dilerim canım

Ellerine sağlık miniğim tarifin de sunumun da çok güzel olmuşCiciler de giymiş çorba renk renkBaşarılar dilerim canım
Teşekkür ederim deynep ins senden de bekliyoruz yakın zamanda bize vurulan tembel damgasını kaldıralım ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…