Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk torun her zaman ilk torundur ve yeri ayrıdır bu doğru ama diğerlerini sevmeyeceği anlamına gelmiyor.bu tarz şeylere takılmayın.çocuklar arasında ayrım yapılıyorsa genelde en sevdiği çocuğundan olan torunada ayrıcalık gösteriliyor.bu zihniyette insanlarsa sevmesede olur.
Hah yani söylediğim şey doğru. İlk torunun yerinin ayrı olması

Ne anne tarafından ne baba tarafından ilk torun olmayacak olanlar bile var. Bu düşüncene kıskançlık denir malesef . Onlarda olmasın ben de olsun hissine kıskançlık denir . Benim de olur diye güzel düşünürsen daha hayırlı olur senin için .

Benim oğlum ilk erkek torun hani erkek erkek diye ölen tipler olur ya onlardan bizim kyp kyv ona rağmen sevmiyorlar

Çünkü oğlunu ayırt eden anne baba onu da ayırt ediyor istersen sen onlardan önce dünyaya getir sevmeyen gene sevmez ...

Bence siz hazır olduğunuZ zaman çocuk yapın o zaman sizde çok seveceksiniz sevineceksiniz :))

Hah yani söylediğim şey doğru. İlk torunun yerinin ayrı olması

Olsa ne olmasa ne? Siz anne baba olarak öyle sever sarıp sarmalarsınız ki evladınız başkasına ihtiyaç duymaz. Çocuğun temel ihtiyacı babaanne dedesinin sevgisi değil, anne babasının sevgisidir.

Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞
Gerçekten bunu mu kafana taktın şansın yoksa dünyada tek çocuk olsan farketmez yaaa

Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka
Eğer ki torunlarını belli bir sıralamaya göre sevecek bir babanne ve dede varsa zaten bırakma çocugunu onlara..

Benim oğlum ilk erkek torun hani erkek erkek diye ölen tipler olur ya onlardan bizim kyp kyv ona rağmen sevmiyorlar

Çünkü oğlunu ayırt eden anne baba onu da ayırt ediyor istersen sen onlardan önce dünyaya getir sevmeyen gene sevmez ...

Bence siz hazır olduğunuZ zaman çocuk yapın o zaman sizde çok seveceksiniz sevineceksiniz :))
Çok güzel yazmışsınız. Biz çoktan hazırız. allah da verir inşallah

Eğer ki torunlarını belli bir sıralamaya göre sevecek bir babanne ve dede varsa zaten bırakma çocugunu onlara..
Dedim ya. Kaynanamın arkadaşı ilk torun bizim için çok başka. Sonradan doğanları ilk torun kadar sevmiyorum bilmem ne dedi. Kaynanam böyle yapar mı bilmiyorum ama ondan mütevellit bunu söyledim

Dedim ya. Kaynanamın arkadaşı ilk torun bizim için çok başka. Sonradan doğanları ilk torun kadar sevmiyorum bilmem ne dedi. Kaynanam böyle yapar mı bilmiyorum ama ondan mütevellit bunu söyledim

sevmezse sevmesin nolmus yani bu nasıl bi takıntı ya benimde ikizlerinden birini kaynanam daha çok seviyo diğeri ona pas vermiyo diye sevmiyo çokta umrumda benim sevgim yeter cocuklarima

Bizimde bir tanıdık vardı, eltisinin nisanının oldugu ay ilk torunu ben vermeliyim diye hemen hamile kaldı. Ama eltisi ne yaptı? Gezdi, evliliginin tadını cıkardı 3 yıl sonra cocuk yaptı. Hala heyecanla doğmasını bekliyor ailesi.Böyle cocuk mu yapılır Allah askına.

Dedim ya. Kaynanamın arkadaşı ilk torun bizim için çok başka. Sonradan doğanları ilk torun kadar sevmiyorum bilmem ne dedi. Kaynanam böyle yapar mı bilmiyorum ama ondan mütevellit bnu söyledim

Kaynananin sevmesi bu kadar onemli mi?
Hayatinizin merkezine oturtuyorsunuz bu kayinvalideleri sonra mizmizlaniyorsunuz.
Cok sevin cocugunuzu. Her seyden bagimsiz...

İlk olsa da seveceğinin garantisi yok ki, bosverin onlarin ne düşündüklerini. Yarışma mı bu? Kendi ailenize odaklanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X