- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
İnsan çocuğunu ayırt etmez ama torun öyle olmuyor maalesef. Aynı şey hiç değilSiz de ikinci çocuğunuz olursa onu sevmeyeceksiniz bu mantıkla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan çocuğunu ayırt etmez ama torun öyle olmuyor maalesef. Aynı şey hiç değilSiz de ikinci çocuğunuz olursa onu sevmeyeceksiniz bu mantıkla.
Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi. Her konuda hep bir eksikti bana karşı. Çocuğuma karşı da böyle olmasından korkuyorum. Belki ilk torun olursa sever diye düşündüm. Ama doğru. Ben sevdikten sonra onun sevip sevmemesinin bir önemi yokNeden sevdirme peşindesiniz bu birinci sorum,
Onlar kim ya buda ikinci sorum
hörmetler
Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi.
Yakınınızdaki tek akrabanız tek aileniz tek arkadaşınız o olunca insan sevsin istiyor tabi. Dayısı teyzesi ananesi yanında olmayacak çocuğumun. Ondandır belki deSevmesinler ne olur ki?
Evlendiğimizden beri zaten çocuk istiyoruz. İlki olmasını istemek ayrı bsey. Onun için uğraşmadık özellikleSırf ilk torun sizinki olsun istemeniz çok garip ilk defa bu sebeple çocuk isteyen birini okuyorum
O zaman ikinci sorumu tekrarlıyorum onlar kim ya kimmm? Senin dünyan da Kim oluyorlar da bu kadar önemsiyorsun bu meseleyi... Sen çocuğunu kim için doguruyosun. Bu cocugun sevip okşandığı anne babaya ihtiyacı var gerisi önemsiz...Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi. Her konuda hep bir eksikti bana karşı. Çocuğuma karşı da böyle olmasından korkuyorum. Belki ilk torun olursa sever diye düşündüm. Ama doğru. Ben sevdikten sonra onun sevip sevmemesinin bir önemi yok
AminAllah baska dert vermesin
Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi. Her konuda hep bir eksikti bana karşı.
Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başkaO zaman ikinci sorumu tekrarlıyorum onlar kim ya kimmm? Senin dünyan da Kim oluyorlar da bu kadar önemsiyorsun bu meseleyi... Sen çocuğunu kim için doguruyosun. Bu cocugun sevip okşandığı anne babaya ihtiyacı var gerisi önemsiz...
Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başkaO zaman ikinci sorumu tekrarlıyorum onlar kim ya kimmm? Senin dünyan da Kim oluyorlar da bu kadar önemsiyorsun bu meseleyi... Sen çocuğunu kim için doguruyosun. Bu cocugun sevip okşandığı anne babaya ihtiyacı var gerisi önemsiz...
Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?