Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden sevdirme peşindesiniz bu birinci sorum,
Onlar kim ya buda ikinci sorum
hörmetler
Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi. Her konuda hep bir eksikti bana karşı. Çocuğuma karşı da böyle olmasından korkuyorum. Belki ilk torun olursa sever diye düşündüm. Ama doğru. Ben sevdikten sonra onun sevip sevmemesinin bir önemi yok

Çünkü kaynanam zaten bana soğuk. Zaten beni sevmiyor gibi. Her konuda hep bir eksikti bana karşı. Çocuğuma karşı da böyle olmasından korkuyorum. Belki ilk torun olursa sever diye düşündüm. Ama doğru. Ben sevdikten sonra onun sevip sevmemesinin bir önemi yok
O zaman ikinci sorumu tekrarlıyorum onlar kim ya kimmm? Senin dünyan da Kim oluyorlar da bu kadar önemsiyorsun bu meseleyi... Sen çocuğunu kim için doguruyosun. Bu cocugun sevip okşandığı anne babaya ihtiyacı var gerisi önemsiz...

Hiç saglikli bir dusunce değil,her torunun yeri bambaşka.
benim kızım baba tarafindan 6. benim tarafimdan 7. torun oldu.
üstelik ben doğum yaptiğim ay,hem abimin hem erkek kardesimin ayni ayda bebegi oldu.
görümcemde 11 yil aradan sonra pespese 2 bebek dunyay getirdi.
ama her iki ailede kizima bayilir..inanilmaz bag var aralarinda.
gurbette oldugumuz halde kizim için surekli gelir giderler.
Yarış degilki bu,allah korusun bebeklere bisey olsa sevinecekmisiniz? ilk torun sizin olacak diye..

O zaman ikinci sorumu tekrarlıyorum onlar kim ya kimmm? Senin dünyan da Kim oluyorlar da bu kadar önemsiyorsun bu meseleyi... Sen çocuğunu kim için doguruyosun. Bu cocugun sevip okşandığı anne babaya ihtiyacı var gerisi önemsiz...
Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka

Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka

ilk torun her zaman ilk torundur ve yeri ayrıdır bu doğru ama diğerlerini sevmeyeceği anlamına gelmiyor.bu tarz şeylere takılmayın.çocuklar arasında ayrım yapılıyorsa genelde en sevdiği çocuğundan olan torunada ayrıcalık gösteriliyor.bu zihniyette insanlarsa sevmesede olur.

Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞

Boş kuruntular içindesiniz. Sırf ilk torun değil diye sevilmemesi ya da az sevilmesi diye birşey söz konusu olamaz. Hepsinin yeri ayrı olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X