- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi Canansever
Genelde küçük ayakkabılar Oluyor Bence Her Numaradan Üretim Yapılmalı :)
evet canım etekte giysen pantolonda giysen çorap giymen gerekirEtek Giyince Genelde Ten Rengi Çorap giyilir mi ? Merak Ettim. Ayrıca Çorapsız Olmaz ayakkabı Haklısın
evet canım etekte giysen pantolonda giysen çorap giymen gerekir
cevabını vermiştim ama tekrar yazayım cnm yuvarlak hatlı oldugum ıcın herkes kilomun tam iyi durdugunu söylüyolar mesela bu kiloya rağmen beden ölçülerim 86-65-95kiloda biraz beden ölçülerininde önemi varr mesela kimisinde göğüs falan olmuyo kalça dümdüz oluyo bu sefer cok zayıf duruyo ama bende pek öyle değill
Şimdi daha da yaşlandım 39 oldum tatlım :)) Aranızda yaşlı bir kadın olarak dolanıp duruyorum işte ..
Bende de iştahsızlık vardı bir ara..Evlenmeden önce.. 180 boya 54 kg olduğum günleri biliyorum....Ancak şu varki anemi yani kansızlığın kilo ile hiç alakası yok canım..72 kiloya çıkıp anemiden hastanede yattığım ,hatta hemoglobin düşüklüğü yüzünden 5 ünite kan verilmişti..4,1 e düşmüştü hemoglobinim...
geçmiş olsun
Sağolasın canım...geçmiş olsun
Kızlar dizlerimde Hafif bir Kararma var Yeni Fark Ettim Ne Yapmalıyım ?
Canım dizlerde öyle görünür,dert etme...
Sağolasın canım...
Canım dizlerde öyle görünür,dert etme...
Jiletle Alıyorum odan Sanırım
Jiletle Alıyorum odan Sanırım
Canım ne yapıyorsun sert , sık ve çabuk çıkar
Sir Ağdaya Geçmeyi düşünüyorum İyimi acaba ?
40 numaradan sonrası erkek ayakabısı oluyor abla diyorlar...Yani erkek olmadığım belli...2 çocuğum da var :)) İnternette görüyorum ama denemeden almaya cesaret edemiyorum...Hem topuk kısmı hem de burun kısmı acıtmayacak,vurmayacak hem de gözüme hoş görünecek estetiklikte olacak bir ayakkabı istiyorum..Genelde 37 numara ayakkabıları koyuyorlar vitrinlere de..Büyük numarası var mı diyorum ,yok...Küçük numaraları ayakları olanlar şanslılar bu konuda..
Canım sir Ağdaya Geçmeyi düşünüyorum İyimi sir ağda ?
Maşallah ne güzel , istersen topuklu istersen düz giyebiliyorsunben 1.60 'ım düz hiç giyemiyorum
Canım aşkolsun gayet iyi boyun.Allah herkese yakışanı veriyor.Demek ki senin için en uygun olanı bu boymuş..Düz veya topuklu istediğini giy sen de bence...
Narmik,hiç yaşını söyleme sen ! :) Yalan sanırlar...Kızlar Narmik'i canlı canlı görmüş biri olarak diyebilirim ki,hem çok güzel,hem de genç kız resmen. :)
Hem ruhu hem de kendi güzel arkadaşımCanım ne zamandır sana özel mesaj yazıcam ama mesaj kutun hep dolu...:) Seni arkadaş listemde sanıyordum..Dün yeni farkettim olmadığını...:))
Teşekkürler.
Ayakkabılar ya çok düz ,ya da topuğu çok yüksek.İkisinin ortası en iyisi sanırım.Şu da bir gerçek ki topuklu ayakkabı vücudun ,bacakların ve poponun şeklini ortaya çıkarıyor.Zarif bi görüntü veriyor.ikisini de giyiyorum.Ben sezon başladı mı kalmaz numarası diye hemen alıyorum papilerimi.