Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

Yoo neden siritsin.. :KK31:
Bir arkadasim 1.75 boyunda 50 kilo, skinny altina topuklu ayakkabi giyiyor, müthis yakisiyor..
Topuklu ayakkabi boy uzatmak icin giyilmez zaten, kadini zarif gösterdigi, vücut hatlarini ortaya cikarip kadinsi gösterdigi icin giyilir. Uzun olsun kisa olsun tasiyabildikten, yakistirabildikten sonra boy farketmez, herkese yakisir.

Son düzenleme:
Aslında Uzun boylularda Daha Zarif Şık duruyor Kısa Boylular Kıskanıyorlar mı Sizce ?

Laf edenlerin Çoğunun kısa olması Ne Garip Dimi :)

Sana bir seyin yakismayacagini söyleyen herkesi kiskanclikla mi suclarsin sen? :KK19:
Ya sen fazla alingansin ya da yanlis kisileri barindiriyorsun hayatinda...
1.75 ve 1.81 boyundaki birertanecik arkadaslarim onlara bir seyin yakismadigini belirttigim zaman benim hakkimda bu sekilde düsünse ve bunu baskalarina belirtse cok kirilirdim dogrusu... Cok sükür iyi niyetli insanlar olduklari icin beni yanlis anlamiyorlar ve söylediklerimi dikkate aliyorlar, hakkimda da orada burada "kiskaniyor, laf ediyor" seklinde ileri geri konusmuyorlar!
Insanlar hakkinda konusurken daha az kirici olmaliyiz ve hayatimiza sokacagimiz insanlari iyi secmeliyiz degil mi ama?..

Maşallah ne güzel , istersen topuklu istersen düz giyebiliyorsun :KK43: ben 1.60 'ım düz hiç giyemiyorum :KK43:

Niye böyle düsünüyorsun ki?.. Ben günlük hayatta nadiren topuklu giyerim, günlük ayakkabilarim genelde düzdür. Ama orantili ve fit bir görüntüm oldugu icin kötü görünmüyorum. 1.80 üstü erkeklerin de begenilerini toplar, iltifatlarini alirim.. :KK16:

Boyum 1.56, ölmeli miyim sizce böyleyim diye.. :KK31: Ama cok sükür fizigim yerinde ve saglikliyim, bu yeter bana..

Bugün işe giderken topuklularımı giydim.Havalar ısındı malum,yazın topuklu giymeyi daha çok seviyorum ben nedense.Her halde dik durduğum ve insanlara yukardan baktığım için pek bir şey değişmiyor. :) Rahat da yürüyorum,bazıları topuklu ayakkabıyla yürüyemiyor ve komik duruma düşüyor.Bacakları dizden kırıkmışçasına bir izlenim uyandırıyorlar.O yüzden topukluyla yürüyebilenler giyse daha iyi olur. :) Bu konuya değinmişken çok alakası yok ama ayakkabının tamamlayıcısı olan çantalara da dikkat edilmeli.Büyük çanta modası da platform ayakkabı gibi facia ile sonuçlanmış.Bu gün kızın biri nerdeyse boyu kadar kocaman çantayı takmış koluna.İnsanlar fiziklerine uygun olanı giyerse daha güzel dururlar. :KK66:

Sana bir seyin yakismayacagini söyleyen herkesi kiskanclikla mi suclarsin sen? :KK19:
Ya sen fazla alingansin ya da yanlis kisileri barindiriyorsun hayatinda...
1.75 ve 1.81 boyundaki birertanecik arkadaslarim onlara bir seyin yakismadigini belirttigim zaman benim hakkimda bu sekilde düsünse ve bunu baskalarina belirtse cok kirilirdim dogrusu... Cok sükür iyi niyetli insanlar olduklari icin beni yanlis anlamiyorlar ve söylediklerimi dikkate aliyorlar, hakkimda da orada burada "kiskaniyor, laf ediyor" seklinde ileri geri konusmuyorlar!
Insanlar hakkinda konusurken daha az kirici olmaliyiz ve hayatimiza sokacagimiz insanlari iyi secmeliyiz degil mi ama?..

Yok Canım Etrafımdaki İnsanları Gerçekten Etrafımdaki İnsanları Anlayamıyorum Mesele Saçımı Şöyle Yapsammı Diyorum - Yok Yakışmaz.
Saçımı Siyah boyasam mı ? - yok Yakışmaz Sana. Etek Nasıl Olur Bana? -Yok Yakışmaz İnce Bacakların: Topuklu Ayakkabı Yakışır mı ?
- Yok Yakışmaz. O Yakışmaz bu Yakışmaz Şu Yakışmaz Sanki Dünyanın En Çirkin İnsanıymışım gibi Kırılıyorum Her seferinde :KK43: !!!

Canan,sen öyle insanları önemsemeyeceksin.Millet olur olmaz eleştirir,kendinde olmayan özellik sende varsa yandın.Kim dostunsa ona sor,önüne gelen herkesten yorum isteme.Dostun senin iyiliğini isteyeceği için sana doğru yolda ilerlemen için yön verir.Giyim ,kuşamda,saçta başta değil sadece,her konuda... :KK66:

Canan,sen öyle insanları önemsemeyeceksin.Millet olur olmaz eleştirir,kendinde olmayan özellik sende varsa yandın.Kim dostunsa ona sor,önüne gelen herkesten yorum isteme.Dostun senin iyiliğini isteyeceği için sana doğru yolda ilerlemen için yön verir.Giyim ,kuşamda,saçta başta değil sadece,her konuda... :KK66:

insanlar fesat çünkü bugün bunu söyler yarın başka birşey

Yok Canım Etrafımdaki İnsanları Gerçekten Etrafımdaki İnsanları Anlayamıyorum Mesele Saçımı Şöyle Yapsammı Diyorum - Yok Yakışmaz.
Saçımı Siyah boyasam mı ? - yok Yakışmaz Sana. Etek Nasıl Olur Bana? -Yok Yakışmaz İnce Bacakların: Topuklu Ayakkabı Yakışır mı ?
- Yok Yakışmaz. O Yakışmaz bu Yakışmaz Şu Yakışmaz Sanki Dünyanın En Çirkin İnsanıymışım gibi Kırılıyorum Her seferinde :KK43: !!!

O zaman onlara danismayacaksin, bu kadar basit. Ve bence onlarla iliskini bir gözden gecirmelisin. Acikcasi bir arkadasim benim hakkimda sürekli olumsuz yönde elestiri yapsa, her giydigim, uyguladigim seye bir kusur bulsa aramiza bir sogukluk girerdi.
Giydigin bir kiyafeti, ayakkabiyi elestirirlerse "ben begendim, giydim" deyip tavrini koy. Sen sormadan seni kötü yönde elestirmelerine izin verme.
Ayrica bir seyin yakisip yakismamasinin güzellikle cirkinlikle alakasi yok. Tamamen yüz, vücut yapisiyla ve renklerle ilgili. Cok güzel olmayan bir kadin yakisani uyguladiktan sonra güzellesir. Güzel olan bir kadinsa kendine yakismayani uygularsa güzelligini kötü yönde etkiler. Cok güzel olsun olmasin kadin kendine yakisani uyguluyorsa varolan güzelligine güzellik katar.

O zaman onlara danismayacaksin, bu kadar basit. Ve bence onlarla iliskini bir gözden gecirmelisin. Acikcasi bir arkadasim benim hakkimda sürekli olumsuz yönde elestiri yapsa, her giydigim, uyguladigim seye bir kusur bulsa aramiza bir sogukluk girerdi.
Giydigin bir kiyafeti, ayakkabiyi elestirirlerse "ben begendim, giydim" deyip tavrini koy. Sen sormadan seni kötü yönde elestirmelerine izin verme.
Ayrica bir seyin yakisip yakismamasinin güzellikle cirkinlikle alakasi yok. Tamamen yüz, vücut yapisiyla ve renklerle ilgili. Cok güzel olmayan bir kadin yakisani uyguladiktan sonra güzellesir. Güzel olan bir kadinsa kendine yakismayani uygularsa güzelligini kötü yönde etkiler. Cok güzel olsun olmasin kadin kendine yakisani uyguluyorsa varolan güzelligine güzellik katar.

Canım Bunlar Genelde çok Yakınlarım Kuzenlerim Oluyor genelde :KK43:

Ben de 1.75'im. Uzun topuklu hic giymedim su ana kadar. Her ne kadar hos topuklu ayakkabilar gorsem de boyumu anormal uzun gosterir diye cekiniyorum. Zaten topukluda yurumesini de beceremiyorum, bir de o var. :KK9: :KK37:

Son düzenleme:

Canım Bunlar Genelde Böyle Kuzenlerim Oluyorlar Kendileri Sanırsınki Benden kısalar Onlardan 2 veye 3 Santim Uzunum Zayıfım Fiziğim Onlardan güzel Ama Ne zaman Fikir Almak İstesem Yok Çirküin durur Uğraşma Derler Topuklu ayakkabı giyeyim dedim Neymiş sırıtırmış Ne gerek Var !! :KK43:

Ben de 1.75'im. Uzun topuklu hic giymedim su ana kadar. Her ne kadar hos topuklu ayakkabilar gorsem de boyumu anormal uzun gosterir diye cekiniyorum. Zaten topukluda yurumesini de beceremiyorum, bir de o var. :KK9: :KK37:

Aman Sanki İlk Topuklu giyen Yürümesini Annesinin Karnnında öğrenmedi Ya Sende giye Giye Alışırsın Canım Kısa topuk Giyebilirsin Canım :)

Olur, yakinda belki edinirim bir topuklu ayakkabi.
Birgun uzun topuklu alirsam zaten once evde pratik yapip oyle insan icine cikmayi dusunuyorum. :KK1:

ALla alla ...Giyeceksin tabiki...Sen zaten zamanla tarzını bulacaksın,sana neyin yakışıp yakışmadığını zaten bilirsin.O yüzden moral bozma amacı olanları akraban da olsa dinlemeyeceksin. :KK66: Ben kimseyi takmam,kendimin farkındayım çünkü.Elbette sevdiklerimden fikir alırım o ayrı konu...Ayakkabınızı da giyin ,öğrenirsiniz zamanla.Evde alıştırma yapmak en mantıklısı. :KK66:

ALla alla ...Giyeceksin tabiki...Sen zaten zamanla tarzını bulacaksın,sana neyin yakışıp yakışmadığını zaten bilirsin.O yüzden moral bozma amacı olanları akraban da olsa dinlemeyeceksin. :KK66: Ben kimseyi takmam,kendimin farkındayım çünkü.Elbette sevdiklerimden fikir alırım o ayrı konu...Ayakkabınızı da giyin ,öğrenirsiniz zamanla.Evde alıştırma yapmak en mantıklısı. :KK66:

Nedense Ezelden Beri Onların Bana bir bir Garezi, Var Bu İyi niyetimden oluyor Hep Zamanında Çok Yüz Verdik Tepeme çıktılar İşte ama bundan Sonra korksunlar İçimdeki Şeytanı Uyandırdılar :KK66:

Topuklu ayakkabıyı bi çok kişi sever ama kendine yakışıp yakışmadığına bakmasızın giydiği zaman görüntü kirliliğinden başka bir şey olmuyor.
Ben topuklu ayakkabıyı çok uzun boylu insanlara hiç yakıştırmıyorum boy çok uzunsa topukta yüksekse bana göre gerçekten kötü bi görüntü oluşuyor... Hele birde o kişi çok çok zayıfsa...
Ayrıca topuklu ayakkabıyı çok kısa boylu ve hafif toplu bayanlarada yakıştırmıyorum.
Fizik uygunsa ( ne şişman ne zayıf)topukluyu orta boylu kişilere yakıştıyırom tabi birde yürümesini bilicekler:)
Bu tamamen benim fikrim.
Sen kendine yakıştırıyorsan etrafa kulak asmadan giymelisin dilediğini.

X