Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

boyum 180+ ama rahatlıkla topuklumu giyiyorum.. :) bence sen de takılma böyle şeylere

Topuklu ayakkabı her kadına yakışır.

Yeter ki topukluyla yürümeyi bilsin,sakil durmasın :)

1.78 boy 52 kilo yum ve ya dümdüz sneaker giyerim yada bayağı yüksek topuklular hoşuma gidiyor. boyla alakası oldğunu düşünmüyorum. hatta bazı coook topukluluar kısa bayanlarda kötü duruyor. bacak boyu topukluyla 15 cm uzamış kollar çekmiş gibi duruyor buda şahsi kanaatım aman kimse alınmasın

ya bendede aynı sorun var boyum 1.78 aslında kilolu değilim zayıf duruyorum ama bacaklarım kalın şimdiye kadar hiç topuklu ayakkabı giyemedim çünkü giyince dev gibi hissediyorum kendimi içimdedir hep

Banada aynen öyle diyorlar. Bende 172 yim..Acaba bacak boyundanmidir? Senin ic bacak boyun kac acaba??

ayy kusura bakmayın ama biraz atmışsınız o 178 176 lık arkadaşlar resim koyunda görelim ancak yüzden çekiyorsunuz hele birisinin ki imkansız ! yapmayn din kardeşiyiz :)

Benim boyum 1.68 ve her tür topukluyu kaldırıyor boyum. Ancak topukluyu da yerine göre giymek şart, topuk uzunlukları önemli. Günlük giyimde dolgu topuk, işte koşturacaksam yine dolgu topuk kullanıyorum ya da orta boy topuklar. O çok yüksek pondlu 10 cm 'ye varan topukları ancak düğün, davet vs. varsa giyiyorum. Ama benim boyumda çok yüksek bile aşırı durmuyor ideal bir aralıktayım. Ancak 1.75'i geçen bayanların biraz düşünmesi gerek derim. Şöyle ki şimdi kadın 1.80 bir de topukluyu en yükseğinden giyince oluyor mu sana bir NBA basketçisi :))) Yanındaki adamda da boy normal 1.80 civarıysa kadın bir dev anası gibi kalıyor. Halbuki yine topuklu giy ama 15 cm olmasın di mi...

Bir de önden dolgulu çivi çakma aleti gibi topuklular var 90'lardan kalma bir alışkanlıktır çok basit çok ucuz bir tarzdır en gıcık olduğum topuklu ayakkabı modelidir. Dümdüz ayakkabıyı da sevmem ben mutlaka az da olsa topuktan yanayım çeşitli boylarda ve yerine göre. Heryere gece davetine gider gibi ince ve iğne topuk giyilmez örneğin...

Benim gözüme en batan şey bayanların sırf boyları uzadı diye kendilerini çekici zannetmeleri. Oysa proporsiyon diye birşey var, Sen zaten uzunsan sadece duruşunu dikleştirecek bir topuk giyersin, yine iğne topuk giyersin ama daha alçak ponddan....Ortada bir uzun direk at gibi yürüyorsan topuklu zerafet katmaz aksine dana gibi kalırsın ucube ucube. Ben varsın daha kısa olayım yeter ki daha zarif elegan görüneyim. topuklu ayakkabının amacı da budur, en uzun kim olacak yarışı değil. Komik görüntüler oluyor o yüzden yazdım, kısacık bir bayan olur Ör: Beren Saat minnacık birşey ama hafif sivri burun 7-8 pond ayakkabıyla sanki 1.80 gibi duruyor. Taşımak, kilolu olmamak önemli topuklu ayakkabıda. Hele ince topuk, iğne topuk giyeceksen orantı için kilolu olmamak lazım...

slania ama doğru demiş kız çok atıyorlar bayanlar boy konusunda gözümle şahit olduğum çok fazla

Yok kastettiği üyeleri biliyorum gerçekten uzun boylular, 1,80 olan bile var aralarında. Bir de ülkemizde hiç uzun boylu yokmuş gibi davranmış arkadaş, benim en yakın arkadaşlarımdan biri 1.75 diğeri 1.80.

Yok kastettiği üyeleri biliyorum gerçekten uzun boylular, 1,80 olan bile var aralarında. Bir de ülkemizde hiç uzun boylu yokmuş gibi davranmış arkadaş, benim en yakın arkadaşlarımdan biri 1.75 diğeri 1.80.

benimde aralarından bildiğim var boyu çok altı mesela ee sen izmirdesin tatlım sen de uzunsundur kesin

Boyum 175 topuklu ayakkabılar vazgeçilmezimdir
Arada sen zaten uzunsun ne gerek var diyenler olsa da dinlemiyorum
Kadını her zaman daha zarif gösteriyor , yürüyüşü bile değişiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…