Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

171 172 ben uzun bacaklarım zayıftım kendimi sopa gibi hissediyordum giymiyordum
bence yakışmıyor

Topuklu ayakkabı boyu uzatmak için değil bayana zerafet ve kadınsılık katmak içindir bence...Uzun boylu kadınlara daha çok yakıştırıyorum ben..
Giymende hiç bir sakınca yok..Hatta çok da yakışır

Son düzenleyen: Moderatör:
ben simdiye kdr kotu bir yorum almadım ne erkeklerden ne kadınlardan gorenlerin dikatini cekiyor ama gayet iyi seyler soyluyorlar napalım cnm boyumuz uzunsa hem topuklu ayakkabı kısa boylular icin yapılmadıya

Neden sırıtacakmış ki?Tr ortalamasının üstünde değilsin canım.Ortalamanın üstünde olsaydın da giymeliydin. :)

boyum 1.73 54 kiloyum zayıfa yakınım ve genelde topuklu giyiyorumm uzun bacaklıyımda hiç olumsuz bi yorum almadımmm genelde çevrem manken olarak tanımlıyolar beni kadınlara en cok yakışan şey topuklu ayakkabı bence

zayıfa yakın mısın sen zayıftan da öte sıfır bedensinn

zayıfa yakın mısın sen zayıftan da öte sıfır bedensinn

Benimde boyum 170. bende giyiyorum çokkta guzel duruyor. kadına zerafet katıyor. bence hiç bir sakınca yokçokta zarıf durur :)

A,sana çok yakışır canım.sıfır beden değilsin manken gibisin maşallah...

Henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış genç bir bayan için gayet ideal kilodasınız..Hiç canınızı sıkmayın... Maşallah ayrıca

Erkeklere gelince çok şişman kadınları tercih eden erkekler de var çok zayıf kadınları tercih eden erkekler de..Tamamen zevkler ve renkler meselesi....

1,71 felan 49 kiloydum şimdi 60 kiloyum

doğumdan sonra değişiyor

neyse ben fikrimi söyledm ben tercih etmiyorum

1.80 boyum evlenmeden önce 56 kg dım.Evlenirlen 60 kg a çıktım.. İkiz doğumdan sonra ki nerdeyse doğum yapalı 2 sene olucak 65 kg ım..Ve ben tercih ederim..Tabi öyle parmak ucunda ayakkabıları değil.Rahat edemiyorum,belli bir zaman sonra belim ağrımaya başlıyor aşırı yüksek topukla..Makul yükselikte,bedensel rahatsızlık vermeyecek topuklular çok güzel duruyor..

Boyum 1,70 ama Hiç Belli etmiyorum Genelde Arkadaşlarım "Yok be O Kadar Varmısın Hiç Belli Olmuyor" diyorlar Hatta boyumu bile Ölçenler Oldu :) Ama Çevremdekiler Ne zaman Topuklu Giymek İstesem Zaten Uzunsun Ne Gerek Var Diyorlar Ondan Çekiniyoru İşte

Aslında Uzun boylularda Daha Zarif Şık duruyor Kısa Boylular Kıskanıyorlar mı Sizce ?

Fotonu Gördümde Bence Gerçekten Yakışıyordur Sana .canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…