Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

Bilemiyorum.
Test yapıldığında doktor öyle söylemişti.

Son düzenleme:
eger kilo alamıyorsan yapıcak birsey yokki bunun icin kendini sıkma bol bol pekmez ye bak o kilo aldırırmıs

Yemek Yiyince Genelde Kilo Alabiliorum Ama İşte İştahsız biriyim Ondan Kilo Verdim 2 Haftadır çok Yiyorum Çalıştığım İçin Böyle Gidrse Alırım Gibi Geliyor Pekmez Severim Kanda Yapar Saol Tatlım

resimdeki halin bile 34 durmuyorki eminim simdi de genc kız gibi duruyorsundur maasallahhh

gecmis olsun bu arada:26: bir daha yasanmaz umarım

Son düzenleme:

istah arttırıcı birseyler dene ozaman yiyipde kilo alamamak daha kotu sen yine yiyince alıyorsun bak bu guzel bide cok kafana takma takıncada alamazsın

Bilemiyorum.
Test yapıldığında doktor öyle söylemişti.
İlginç... Belki iştahsızlığa neden oluyordur bilemiyorum... Dediğim gibi 72 kiloya çıkmıştım o sıralar..Yaz sıcağında tirtir titriyordum..
resimdeki halin bile 34 durmuyorki eminim simdi de genc kız gibi duruyorsundur maasallahhh

gecmis olsun bu arada:26: bir daha yasanmaz umarım

Gaza getirmeyin beni foto koymayayım :)) Sonra da neden silemiyorum,neden alıntı yaptınız diye söylenir dururum.. Şaka bir yana sağolasın canım.. Anemi yüzünden çok çektim yıllarca..Aşırı adet kanamalarım vardı..Çok zor atlattım..Kemik iliği vs alındı ..Neler neler geldi geçti..Çok şükür kalmadı hiç biri..Allah kimseye yaşatmasın..Zor günler...Sağlığımızın değerini onu kaybetmeden bilmek gerekir...

Albüme ekleyebilirsin.

ayağıma hep çorap giyiyorum ama genede en son giydiğimde cok fena yaptı yaa bi de 37 numara ama ayağımdan çıkıyo gibi oluyo yolda yürürken bi daha platform asla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…