- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi Canansever
Ben bu fotoğraftayken 34 yaşında olduğumu gururla söyleyeyim...Uzun boylu diye sürekli babet giyilmesi de pek zarif ve kadınsı gelmiyor bana...Topuklu ayakkabı boyu ne olursa olsun taşıyabilen her kadına yakışır..
bılemıyorum cnm benım fıkrım bole
bu arada soktayım 34 olduguna masallah
Canım O Zaman 55 kiloydum Rahasızlanınca 49 Kiloya Düştüm İşte
Şimdi daha da yaşlandım 39 oldum tatlım :)) Aranızda yaşlı bir kadın olarak dolanıp duruyorum işte ..Ben bu fotoğraftayken 34 yaşında olduğumu gururla söyleyeyim...Uzun boylu diye sürekli babet giyilmesi de pek zarif ve kadınsı gelmiyor bana...Topuklu ayakkabı boyu ne olursa olsun taşıyabilen her kadına yakışır..
bılemıyorum cnm benım fıkrım bole
bu arada soktayım 34 olduguna masallah
İnşallah.
2 sene öncesine kadar gayet iyiydim.
Sonra gitgide zayıfladım, iştahım kesildi.
Ve bu yüzden kanım normal seviyeye göre yüksek olmasına rağmen kansızlık başladı.
20 saat yemek yemeden durabiliyorum.
Bende de iştahsızlık vardı bir ara..Evlenmeden önce.. 180 boya 54 kg olduğum günleri biliyorum....Ancak şu varki anemi yani kansızlığın kilo ile hiç alakası yok canım..72 kiloya çıkıp anemiden hastanede yattığım ,hatta hemoglobin düşüklüğü yüzünden 5 ünite kan verilmişti..4,1 e düşmüştü hemoglobinim...
Şimdi daha da yaşlandım 39 oldum tatlım :)) Aranızda yaşlı bir kadın olarak dolanıp duruyorum işte ..
Bende de iştahsızlık vardı bir ara..Evlenmeden önce.. 180 boya 54 kg olduğum günleri biliyorum....Ancak şu varki anemi yani kansızlığın kilo ile hiç alakası yok canım..72 kiloya çıkıp anemiden hastanede yattığım ,hatta hemoglobin düşüklüğü yüzünden 5 ünite kan verilmişti..4,1 e düşmüştü hemoglobinim...
eger kilo alamıyorsan yapıcak birsey yokki bunun icin kendini sıkma bol bol pekmez ye bak o kilo aldırırmıs
Şimdi daha da yaşlandım 39 oldum tatlım :)) Aranızda yaşlı bir kadın olarak dolanıp duruyorum işte ..
Yemek Yiyince Genelde Kilo Alabiliorum Ama İşte İştahsız biriyim Ondan Kilo Verdim 2 Haftadır çok Yiyorum Çalıştığım İçin Böyle Gidrse Alırım Gibi Geliyor Pekmez Severim Kanda Yapar Saol Tatlım
istah arttırıcı birseyler dene ozaman yiyipde kilo alamamak daha kotu sen yine yiyince alıyorsun bak bu guzel bide cok kafana takma takıncada alamazsın
gercekten hıc gostermıyosunuz
bı abal dıyesım var ama utanıyorummmmmmmmmmmmm
annemle aynı yastasın yahuuuuuuuuuuuuu
İlginç... Belki iştahsızlığa neden oluyordur bilemiyorum... Dediğim gibi 72 kiloya çıkmıştım o sıralar..Yaz sıcağında tirtir titriyordum..Bilemiyorum.
Test yapıldığında doktor öyle söylemişti.
resimdeki halin bile 34 durmuyorki eminim simdi de genc kız gibi duruyorsundur maasallahhh
gecmis olsun bu arada:26: bir daha yasanmaz umarım
gercekten hıc gostermıyosunuz
bı abal dıyesım var ama utanıyorummmmmmmmmmmmm
annemle aynı yastasın yahuuuuuuuuuuuuu
Ayy ne güzel :) Teyze demende sakınca yok o zaman tatlımAnnene de selamlarımı iletirim,tanımasam da...
İlginç... Belki iştahsızlığa neden oluyordur bilemiyorum... Dediğim gibi 72 kiloya çıkmıştım o sıralar..Yaz sıcağında tirtir titriyordum..
Gaza getirmeyin beni foto koymayayım :)) Sonra da neden silemiyorum,neden alıntı yaptınız diye söylenir dururum..Şaka bir yana sağolasın canım.. Anemi yüzünden çok çektim yıllarca..Aşırı adet kanamalarım vardı..Çok zor atlattım..Kemik iliği vs alındı ..Neler neler geldi geçti..Çok şükür kalmadı hiç biri..Allah kimseye yaşatmasın..Zor günler...Sağlığımızın değerini onu kaybetmeden bilmek gerekir...
Albüme ekleyebilirsin.
Neramik Valla Taş Gibi Hatunsun Kendine Haksızlık Etme
Tamam.Albüme ekleyince herkes göremiyor demi ??
ayağıma hep çorap giyiyorum ama genede en son giydiğimde cok fena yaptı yaa bi de 37 numara ama ayağımdan çıkıyo gibi oluyo yolda yürürken bi daha platform asla almamhepsi iyi olmuyor maalesef ayagın yapısına uymuyor bazıları benimde bir tane ayakkabım aynı boyle yapıyor:26: ben krem suruyorum bazen ayakkabıyı giymeden once hem daha rahat giyiliyor hemde acısı azalıyor tabi ince corapda baska bir secenek
Tamam.Albüme ekleyince herkes göremiyor demi ??
ayağıma hep çorap giyiyorum ama genede en son giydiğimde cok fena yaptı yaa bi de 37 numara ama ayağımdan çıkıyo gibi oluyo yolda yürürken bi daha platform asla almam
Yavrum ne haksızlığı ? Beğeniyorum ben kendimi ..Tüm kusurlarıma rağmen....