-
- Konu Sahibi Canansever
Aslında Uzun boylularda Daha Zarif Şık duruyor Kısa Boylular Kıskanıyorlar mı Sizce ?
Laf edenlerin Çoğunun kısa olması Ne Garip Dimi :)
Maşallah ne güzel , istersen topuklu istersen düz giyebiliyorsunben 1.60 'ım düz hiç giyemiyorum
Sana bir seyin yakismayacagini söyleyen herkesi kiskanclikla mi suclarsin sen?
Ya sen fazla alingansin ya da yanlis kisileri barindiriyorsun hayatinda...
1.75 ve 1.81 boyundaki birertanecik arkadaslarim onlara bir seyin yakismadigini belirttigim zaman benim hakkimda bu sekilde düsünse ve bunu baskalarina belirtse cok kirilirdim dogrusu... Cok sükür iyi niyetli insanlar olduklari icin beni yanlis anlamiyorlar ve söylediklerimi dikkate aliyorlar, hakkimda da orada burada "kiskaniyor, laf ediyor" seklinde ileri geri konusmuyorlar!
Insanlar hakkinda konusurken daha az kirici olmaliyiz ve hayatimiza sokacagimiz insanlari iyi secmeliyiz degil mi ama?..
Canan,sen öyle insanları önemsemeyeceksin.Millet olur olmaz eleştirir,kendinde olmayan özellik sende varsa yandın.Kim dostunsa ona sor,önüne gelen herkesten yorum isteme.Dostun senin iyiliğini isteyeceği için sana doğru yolda ilerlemen için yön verir.Giyim ,kuşamda,saçta başta değil sadece,her konuda...
Maalesef insanlar dürüst değil,fesatsa hele dünya güzeli olsan kusur bulur her konuda.Dost ise iyiyi de,kötüyü de söylese acıtmaz içi...insanlar fesat çünkü bugün bunu söyler yarın başka birşey
Maalesef insanlar dürüst değil,fesatsa hele dünya güzeli olsan kusur bulur her konuda.Dost ise iyiyi de,kötüyü de söylese acıtmaz içi...
Yok Canım Etrafımdaki İnsanları Gerçekten Etrafımdaki İnsanları Anlayamıyorum Mesele Saçımı Şöyle Yapsammı Diyorum - Yok Yakışmaz.
Saçımı Siyah boyasam mı ? - yok Yakışmaz Sana. Etek Nasıl Olur Bana? -Yok Yakışmaz İnce Bacakların: Topuklu Ayakkabı Yakışır mı ?
- Yok Yakışmaz. O Yakışmaz bu Yakışmaz Şu Yakışmaz Sanki Dünyanın En Çirkin İnsanıymışım gibi Kırılıyorum Her seferinde!!!
O zaman onlara danismayacaksin, bu kadar basit. Ve bence onlarla iliskini bir gözden gecirmelisin. Acikcasi bir arkadasim benim hakkimda sürekli olumsuz yönde elestiri yapsa, her giydigim, uyguladigim seye bir kusur bulsa aramiza bir sogukluk girerdi.
Giydigin bir kiyafeti, ayakkabiyi elestirirlerse "ben begendim, giydim" deyip tavrini koy. Sen sormadan seni kötü yönde elestirmelerine izin verme.
Ayrica bir seyin yakisip yakismamasinin güzellikle cirkinlikle alakasi yok. Tamamen yüz, vücut yapisiyla ve renklerle ilgili. Cok güzel olmayan bir kadin yakisani uyguladiktan sonra güzellesir. Güzel olan bir kadinsa kendine yakismayani uygularsa güzelligini kötü yönde etkiler. Cok güzel olsun olmasin kadin kendine yakisani uyguluyorsa varolan güzelligine güzellik katar.
Canan,sen öyle insanları önemsemeyeceksin.Millet olur olmaz eleştirir,kendinde olmayan özellik sende varsa yandın.Kim dostunsa ona sor,önüne gelen herkesten yorum isteme.Dostun senin iyiliğini isteyeceği için sana doğru yolda ilerlemen için yön verir.Giyim ,kuşamda,saçta başta değil sadece,her konuda...
Ben de 1.75'im. Uzun topuklu hic giymedim su ana kadar. Her ne kadar hos topuklu ayakkabilar gorsem de boyumu anormal uzun gosterir diye cekiniyorum. Zaten topukluda yurumesini de beceremiyorum, bir de o var.
Olur, yakinda belki edinirim bir topuklu ayakkabi.
Birgun uzun topuklu alirsam zaten once evde pratik yapip oyle insan icine cikmayi dusunuyorum.
ALla alla ...Giyeceksin tabiki...Sen zaten zamanla tarzını bulacaksın,sana neyin yakışıp yakışmadığını zaten bilirsin.O yüzden moral bozma amacı olanları akraban da olsa dinlemeyeceksin.Ben kimseyi takmam,kendimin farkındayım çünkü.Elbette sevdiklerimden fikir alırım o ayrı konu...Ayakkabınızı da giyin ,öğrenirsiniz zamanla.Evde alıştırma yapmak en mantıklısı.