- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi Canansever
aynen katılıyorum bu yoruma kuaförde vardı bi kız kısaydı baya boyu giymiş platform kızda tek dikkat çeken yer kocaman duran topuk ve ayakkabılardıplatform uzun boylulara yakısır kısa boylularda cok kaba durur cunku minyon bir kadının ayagında platform bir ayakkabı buyuk olur ve goze carpar benim gorusum tabiii
Hayır, sadece arkadaşların görüyor.
Tamam eklemeye çalışayım,becerebilirim umarım :)
Canansevercim kusursuz insan var mı ? Önemli olan kendimizle barışık olmak....
aslında normal ayakkabıda 37 tam iyi geliyo bazen 38 aldıgımda oluyo ama bu tarz ayakkabılar nedense ayağımdan çıkıyoo sadece platformda değil diğer bağcıgı falan olmayan ayakkabılarda aynı şekilde 36 almam gerekiyo onlarda sanırımkac numara giyiyon kız sen
aslında normal ayakkabıda 37 tam iyi geliyo bazen 38 aldıgımda oluyo ama bu tarz ayakkabılar nedense ayağımdan çıkıyoo sadece platformda değil diğer bağcıgı falan olmayan ayakkabılarda aynı şekilde 36 almam gerekiyo onlarda sanırım
Şimdilik benim çıkmam lazım bayanlar, duşa giricem.
Akşama misafirimiz varmış.
Sizlerle konuşmak güzeldi, tekrar görüşmek üzere.
Kendinize iyi bakın.
aslında normal ayakkabıda 37 tam iyi geliyo bazen 38 aldıgımda oluyo ama bu tarz ayakkabılar nedense ayağımdan çıkıyoo sadece platformda değil diğer bağcıgı falan olmayan ayakkabılarda aynı şekilde 36 almam gerekiyo onlarda sanırım
amann minnacık ayakların var kızzbenim 39
Eki Görüntüle 390780 Böyle topuk güzel mi Kızlar ?
Benim ayaklarım senin ayaklarını döver :)) 40..
Hatta spor ayakkabıysa daha da büyüyor numara :))
Arkadaşlar bu arada albüme foto yükleme meselesi olunca hiç muhabbetim olmayan arkadaşlardan da arkadaşlık daveti geldi..Daha önce hiç muhabettimiz olmadıysa pek sıcak bakmıyorum eklemeye..Kusura bakmayınız..Ama burada şu an konuştuklarımı eklerim tabiiki..
gayayette guzel canım normal bir topuklu ayakkabı
numara bulmak zor oluyordur heryerde 40 bulunmuyor :26:
numara bulmak zor oluyordur heryerde 40 bulunmuyor :26:
Evet bulamıyorum.Hatta benim ayaklarım geniş taraklı olduğu için 40 numara da olmayabiliyor küçük kalıplı ayakkabıysa....
evet öyle yaa aslında senınkiler normal boyuna göreeamann minnacık ayakların var kızzbenim 39
ama çorapsız giyilmez ki bu tarz kapalı ayakkabılar canımTen Rengi Çorap Giyiyomusun Çünkü ben Babet Giyerken Çorap giyiyordum Bi Ara Hep Kayıyor Çıkıyordu Ama Giymiyince hiçbir Sorun Olmuyordu ?
ama çorapsız giyilmez ki bu tarz kapalı ayakkabılar canım