Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

En mantıklısı evde prova yapmak. Çok haklısınız.

1,70 Boy Ne Çok Uzun Ne Çok kısa İdeal boy

bende 170 im bacaklarımda uzun çok şükür , dar paça pantolonun altına topuklu ayakkabı hiç yakıştıramıyorum , elbise altında güzel olabiliyo veya kumaş pantolon altına oda aşırı 10 cmlik bi topuk olmucak:26:

Kızlar Ben Geçen roğramda Eyvah Düşüyorumda Bir kız Vardı Uzun boyluydu 173 Boyunda olduğunu söylemişti valla Altınada Baya Platfromlu Topuk giymişti Kilosu Ne Çok zayıf Ne Çok Şişmandı Kırmızı Pantolon Üstüne Saks Mavisi gömlek Ayakkabıda hardal Rengi veya Krem Rengde bi Topuklu Ayakkabıydı Ve Hiç Sırıtmamıştı Tam Tersi Çok Şık durmuştu Ben O Kızdan Kısayım Sizde Kısasınızdır Bence

kızın resmini bi bulursan atta bakalım bizde nasıl bişimiş

1,70 Boy Ne Çok Uzun Ne Çok kısa İdeal boy

Evet ne çok uzun ne çok kısa..İdeal boydur..

Canansevercim bak, dünyaca ünlü mankenlerin hemen hepsi 175-180 üzeri ve podyumda sürekli topuklu ayakkabı giyiyorlar.Hiç de sırıtmıyor değil mi ? Hatta çok zarif duruyor..O yüzden bu konuya artık daha fazla takılıp üzme kendini...

Sen Beni İkna Ettin Canım Giyicem Çatır Çatır Beni İkna Ettiniz Özellikle sen Arkadaşım Birtanesin Mucuk Sana Bir Arkadaşta Benim gibi Boyu Uzun Yakışırmı Diye Sordu Bende Onu İkna İkna Ettim Buda Uzun boylular Dayanışmasına döndü

Boyum uzun..
birde topuklu giyersem tam bak bak bitmeyen tiplerden oluyorum
Gunluk hayatimda cok nadir giyerim. Ama boyumun daha da uzun gorunmesi falan hic problem degil. canim istedimi giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…