Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

Hadi ya kim o merak ettim bak?
Ahaha ben mi, ben 1.55 falanım, küçücüğüm. Göçmen olmama rağmen böyleyim.

ama hiç öyle durmıuyorsun canım yüzünden..benim göçmen tanıdıklarımda çok ufak olanlar var tatlım 1 55 civarı var.özellikle bulgaristan göçmenlerinde

ama hiç öyle durmıuyorsun canım yüzünden..benim göçmen tanıdıklarımda çok ufak olanlar var tatlım 1 55 civarı var.özellikle bulgaristan göçmenlerinde

Aha aynen öyleyim ben de. Aynen kısa da göstermem, omuzlarım geniş, bir de çok dik dururum farkında olmadan, hatta görenler burnu havada, soğuk bir tip sanırlar beni ama lanet olsun ki öyle değilim.

Aha aynen öyleyim ben de. Aynen kısa da göstermem, omuzlarım geniş, bir de çok dik dururum farkında olmadan, hatta görenler burnu havada, soğuk bir tip sanırlar beni ama lanet olsun ki öyle değilim.

soğuk havan var ama bu çok hoş duruyor insanlar dış görünüşten hep yargıda bulunuyor işte naparsın

o kişileri bende biliyorum. gerçekten uzunlar. atmıyorlar yani. düşündüğüm kişilerde denen:)

benim dediğim de kesin ama emimim ama rencide etmek istemem oky.yalan söylemek bu konuda bana kompleks gibi geliyor çok gereksiz ne olur ki daha kısa olsa uzun olsa başı göge erecek

benim dediğim de kesin ama emimim ama rencide etmek istemem oky.yalan söylemek bu konuda bana kompleks gibi geliyor çok gereksiz ne olur ki daha kısa olsa uzun olsa başı göge erecek
etme canım.
zaten insanlar anlıyordur dediği gibi değilse.
bu arada bak yine merak ettim bu kişiyi. meraklıyım vesselam:)

Hiç te alakası yok isteyen istediğini giyebilir bence yeter ki yürümesini bilsin. Bazı kadınlar görüyorum yolda giymiş topukluyu topal gibi yürüyor, bir o yana bir bu yana sendeliyor. Giymeyin kardeşim böyle olacaksa. Topuklu ayakkabının bacakları ve de bir bütün olarak kadını güzel gösterdiğine inanıyorum ama dediğim gibi yürümesini bileceksin. Çağla Şikel'in boyu 1.90 a yakın bildiğim kadarıyla ama topuklu ayakkabıyı en çok yakıştırdığım kadınlardan kendisi. Ayakkabılarına da ayrıca hastayım. Çok zarif ve şık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…