topuklu ayakkabı

ya ben topuklu giymeyi çok sewiorum yürürken de çok özgüwenli yürürüm normalde ama yolda fln bakarlar genelde ztn ama topuklu giyince iice rhtsız oluorum fazla dikkat çekiorm glba iice eciş bücüş yürümeye çlşıorm farkında olmadan çok geriliorm sırf bu sebepten özel yerlere giyiorm sdce yoksa heryere giymek isterim aslnda çok gzl topuklu ayakkabı insanın duruşunu bile deiştirio ama uzun boylular bnm gibi sırf bu sebepten giyemiolar bence kısa olmanın bi avantajı da bu kızlar kısaym die üzülenler bi de böle düşünsler :)

canım yaşın topuklu için daha küçük , gelişme çağındasın ve bu yaşında topuklu ayakkabı belini ağrıtabilir,ayak şeklinin bozulmasına yol açabilir,rahat yürüyemeyebilirsin vs ...ailende bunları düşünmüştür ama bence de babet alman iyi olmuş illaki giyicem diosan çok az topuklu yine babet tarzı olabilirzemuszemus,benim yaşım 22 boyum 160 ben 2 yıldır topuklu giyiyorum şimdide düz ayakkabıda rahat edemiorm,seninde daha topuklu giyecek çok yerin olacak acele etme canım öpüorm seniopuyorumnanaktanyerimseniben

paylaştığınız modeller süper ben tam bir topuk tutkunuyum hani şapkasız çıkmam misali şuan 25 yaşındayım ve 14-15 yaşımdan beride topuklu giyerim ama hep yaşıma uyucak şekilde olanlardan ilerliyorum çoğu kişi topukla rahat yürüyemeyip bacakları ağrırken ben düz ayakkabılarla rahat edemiyorum topuklu ayakkabıyla yürümenin ayrı bir cazibesi alımı var ayrı bi mağrifet ister bence ince platform topuklarla yürümek herkese bol topuklu günler:))

Bayılırım topuklu ayakkabıya..
Kadını feminen gösteren unsurlardan biridir..
Ah..mümkün olsa..Bakkala markete bile platformlarla..topuklularla giderim..
O kadar severim..Ama yeni model yumurta burunlu ayakkabıları pek beğenmiyorum..
Mecburiyetten alıyorum..

21 yaşındayım topuklu giyemiyorum ya bi çizme aldım çok az topuklu giyemedim ya 15 yaş ne bilim topuklu ayakkabı için erken büyük küçük herkes conwerse giyiniyor. sendeki bu topuk sevdasını anlamadım.. bazı şeyleri erkenden yaşama ilerde yaşıcak şeylerin olsun

canım bencede yaşın henüz çok küçük topuklu için annen haklı senin yaşında bir kızın topuklu ayakkabı giymesi biraz abes kaçar hem giyersen zaten bakışlardan felan rahatsızlıkta duyarsın ama tabi yinede sen bilirsin.

şu son cümlende çok haklısın hayatım sana can-ı gönülden katılıyorum şekerim.

20 yaşındayım...yeni başladım günlük hayatta topuklu giymeye...önceden de özel günlerde,gezerken falan kullanırdım ama okula falan topukluyla gitmezdim yani...şimdi grüyorum da liseli kızlar topuklularla...hoş değil bence...sende biraz daha sabret herşey zamanında güzel...sonra pişman olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…