topuklu ayakkabı

cnm bende 19 yaşındayız spor ayakkabı ve babet giyiyorum boşver napçaksın uzun boyu özel günlerde giy :)

yaşım 21. ancak düz giymeyi sevmiorum hep topuklu en kısasıda 7 pount. on üç cm de var,genelde onları defile davetlerinde özel yerlerde giyerim.
boyum . 1 75
herkezde çok yakıştığnı söyler.
bence aldırma. converse özentiden başka birşey değil.
bak herkezin ayağında var biraz farklı tarz olmak istiyorsan converse giyme bence.
tarzın neyse onu giy. fazla uçup kaçmadan ama
ha birde böle çok çocuksu isen topuklu giyme bnm kuzenim vardı yaşı on beş on altı idi ama efendiliği vs ile herşeyi ile yaşı gayet on sekiz vs gösteriyordu.

Ben de ilk topuklu ayakkabımı şaka gibi ama 13 yaşındayken aldırdım. Şimdi bakıyorum da saçmalamışım... Giyememiştim zaten ama hevesimi almıştım. İçimde kalmamıştı. Sen de en azından 18olmayı beklemelisin bence. Ondan sonra taa yaşlı bir tonton teyzecik olana kadar istediğin zaman giyersin topukluları. Şimdi vücudun gelişirken duruş bozukluklarına neden olabilir, ayrıca insanlar seni yaşça daha büyük sanarlar. Başın ağrımasın, çok istiyorsan al bi tane uygun bişey evde giy arada hevesini al.

canin istiyosa giy ben de 16 yasinda giymeye basladim hemm buyuk gorunmek daha guzel

mrblar,
ben pilatform ayakkabıları seviyorum ama bileklerim çok kalın değil, kalın bileklilerde daha iyi duracağını söyledi bir arkadaşım.sizce de doğrumu?

Ben de 17 yaşındayım, topuklu ayakkabı bence yakışmaz yani o yaştakilere ama ben giymiştim, dolgu topuklu. Ama ben büyük görünüyorum baya yani 25 yaşındayım desem kimse şaşırmaz. Bence dolgudan başla yani apartman topuk falan boşver şimdilik ama en güzelleri de onlar ah ahh. İlla giyicem diyosan dolgu topuk cicili bicili genç kızlara göre olanlarını ben öyle yaptım hevesimi de aldım şimdi liseyi bitirmeyi bekliyorum apartman topuk giymek için ama ondan hevesimi alıcağımı sanmıyorum sen de giy bi dene

mrblar,
ben pilatform ayakkabıları seviyorum ama bileklerim çok kalın değil, kalın bileklilerde daha iyi duracağını söyledi bir arkadaşım.sizce de doğrumu?

hayır tam aksıne cengız abazoglu dedı hatta ınce bılek her zaman ıcın avantajlı her ayakkabı gıder

ben topukluları çok seviyorum ama hiç kullanmıyorum. ama son zamanlarda kadında da kısa boy kusur olarak görülmeye başlandı giysem mi acaba?? bir de her şeyi giyerim ama topuklu giyince utanıyorum nedense alışmakla ilgili sanırım

bu tarz ayakkabıları seviyorum özellikle umarım ben giyinceye kadar demode olmaz.

Oxford lar benim de hoşuma gidiyor ama genc kızların pek kullanmaları taraftarı degilim
Arka bacak gelişimini engellediğini düşünüyorum

Ben de 15 yaşındayım ve ben de topuklu giymek istiyorum. Boyum 166. Bugün avm'ye gittik anneme bir pltform topuklu ayakkabı gösterdim annem yaşın küçük bu yaşta böyle yüksek topuk giyemezsin dedi sonra dolgu topuk ayakkabı baktım onların da topuğu 10 cm filandı annem yine çok yüksek dedi sonra bir tane daha dolgu topuklu ayakkabı vardı boyu yaklaşık 5 cm di annem 5 cmliğe izin verdi ama ben en az 10 cm topuklu istiyorum çünkü boyum uzun gözüksün diye. 5 cm giyersem boyum 171 olur ve fazla uzun olmaz, ama 10 cm giyersem boyum 176 cm olur ki baya uzun olurum. Ama benim annem izin vermiyor işte fazla topukluya, bacakların ağrır,yaşına gitmez,komik durursun filan diyor sırf bu yüzden bugün onunla tartıştık. Bana herşeyn zamanı var dedi ama bir arkadaşım var 16 yaşında ve 177 boyunda, annesi onun platform giymesine izin veriyor,hem de 177 cm olmasına rağmen. Ben onun yanında cüce kalıcam yaa

aynen bende oyleym gecen enkucuk topuklu bı de topuklu demeye bın sahıt hatta bı baet aldsım gıydım nasıl utandım sankı herkes bana bakıyo gıbı geldı
tık tık ses cıkarmasını sevmıyorum o yuzden (
ama alısıcaz mecbur
bırde etrafımda goruyorum bazı ınsanlar yamuk basıyor topuklu gııyınce yada ayak yapıları oe bılemıcem bende topuklu gııynce sankı yamuk basıyorum gıbı gelıyo anneme soruyorum bı bak dıyorum yoo dıyo kafandan at topuku oyle gıy rahat hareket edersın dedı oyle yaptım ve duzgunce yurudugumu dusunuyorum umarım oyledır
yanı psıkolojıkmen de rahat olalımkı rahat guzel guzel gıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…