topuklu ayakkabı

Tatlım bencede ailen haklı :) 17 falan giymeyebşlıya bilirsin mesela:)

yasın icin fazla abartılı olmayan topuklu ayakkabı tercih edebilirsin hemde topuklu giymeyede alısırsın ben son zamanlarda topuklu giymeye basladım ve kadını kadın yapan seylerden biri bence..

cnm bencede 15 yaslarinda converse daha iyi duruyor 17li yaslarda fln baslayabilirsin

Feminenliğin olmazsa olmazı....çok güzel,çok seviyorum

kafamçokkarıştı:bbo::1shok:

niye yaşlarından fazla göstermeye çalışıyorlar anlamış değilim.ben 21 yaşındayım bana 17-18 yaşında görünüyorsun diyorlar seviniyorum valla çocuk yaşta erkeklerin ilgisini çekmeye çalışmak ise tuhafkafamçokkarıştı

herşeyin zamanı var yaa daha çok küçüksünüz hem topuklu ayakkabı için hemde erkeklerin ilgisini çekmek için lmaz:

yaşınızın tadını çakarın bence zaten ileride topuklu ayakkabıda giyeceksiniz kumaş pantolanlar takımlarda....

şimdiden böyle şeyler düşünmek ve yapmak için erken zaman geçince bu günlerinizi çok arayacaksınız emin olun .......

o yüzdennnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr tadını çakarınnnnnnnnnnn :lepi:

zamanı geldiğinde hepsi olacak zatennnn a.s.

canım klasik takılmatı seviyorsun galiba yaşına göre boyun iyi dahada uzarsın zaten...ama illede giymek istiyorsan genç kızlar için çok model var al giy canım içinde kalmasın ama fazla kadınsı olmasın ve fazla topuklu olmasın ilk zamanlar

Bende ilk topuklumu mezuniyette giymiştim :) Bir daha da hiç giymedim converslerimle mutluyum :)

bende 15 yaşındayım boyum 1.67 topuklu ayakkabı giyince daha bi uzun oluyorum ama dışarıda giymeyi hiç düşünmedim.düz beyaz converseler çok tarz duruyo.öneririm.rahatlık açısındanda adidas-superstar'lar çok iyidir özellikle ortapedik olanlar ^^

Kendini iyi hissediceksen,giy.Merakını alırsın hiçdeğilse,zaten yürüdükten sonra parmakların şişçeğinden birdaha giymek istiyceğini sanmam :)Hiç değilse belli bir süreye kadar. .

Topuklu ayakkabı giyen her bayan erkeklerin ilgisini çekmek için giyiyor sanırım.Allah bilir siz size göre bakımlı bayanlarda erkekler için bakım yapıyordur hiçbir eylemi kendimiz istediğimiz için değil illaki bir amaçla yapıyoruz ya.Vayy vayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…