topuklu ayakkabı

kesinlikle her ne olursa olsun converse tercihimdir şaşmaz hiç bi zaman çok özel günlerde bile . topuklu sevmiyorum giysem giysem 30lu yaşlarımda -belki oda- giyebilceğim bişey . Sana gelince bence yaşın küçük gelişim doktoruna gidip kemik yaşı ölçümü yaptırabilirsin ondan sonra boyunu uzatmaya yönelik tedavi uygularlar sana canım ki yaşın küçük daha . kardeşim için gittik biz ve olumlu sonuç alan çokmuş bakıcaz artık uzar mı bilemeyiz ama onun yaşı senden büyük mesela

hım bende gtmek istyrm tabi ama. nerde olduunu bilmiorm ki doktorun hangi bölmne gtmek gerekio mesela braz anlatablrmsn

ben de hep spor ayakkabı yada babet giyiyorum.
hayatımda 1-2 kere topuklu ayakkabı giymişimdir o da mezuniyet-düğün gibi yerlerde..
ama bayılıyorum kotun altına bile topuklu ayakkabı giyen,düzgün yürüyebilen ve deve kuşu gibi durmayanlara..arada giymek lazım bence topuklu,iyice erkek gibi olduk zaten kot pantalonlar,kapşonlu hırkalar,tshirtler :KK43:

bu arada ayak ve bel saglığı için cok topuklu ayakkabılar nekadar zararlıysa dümdüz tabanlı babetler vs. de zararlıymış..yani 3-4 cmlik topuklular giymek iyiymiş o da cok garip bi topuk cinsi yaa hiç giyemem:bbo:

ben 26 yaşındayım boyumda 1.60 ..spor ayakkabı ve babet tarzı giyerim hep..
bence bukadar takma boya uzun boylu gözüksen neolacak....

ya kizlar bence 16/17 yaslarinda falan cok bakimli duruyor. bence hicte garip degil o yasta topuklu ayakabi giymek.

ben 22 yaşındayım 173 boyum var ama yine de çok seviyorum çeşit çeşit topuklum var kimi 3 cm kimi 6 cm kimi 8 cm giyiyorum ve şimdiden düşünüyorum eşim kısa boylu olursa ben nasıl yapıcam topuklu ayakkabısız diye. tek önerebileceğim giy ama bilinçli giy mesela her gün giyinme mutlaka ara ver ve topuklu giyindiğinde çok fazla yürümemeye çalış yoksa zamanla duruş bozukluğu kamburluk bile yapabiliyor. hiçbirşey sağlıktan daha önemli değil. ayrıca önemli olan topukluyu giyinmek değil taşımak... nasıl yürüyeceğini bilmek çok mühim. ben de 17de üni.ye ilk başladıgımda giymeye başladım ama zamane kızları çok bakımlı.

dipnot: canım eğer sırf uzun boylu görünmek içinse sıkma canını gayet iyisin bence topuklu ayakkabı zarif duruyor diye gerekli :KK66:

ya kizlar bence 16/17 yaslarinda falan cok bakimli duruyor. bence hicte garip degil o yasta topuklu ayakabi giymek.

sorun zaten 16-17 yaşındaki kızların fazla bakımlı durması değil mi?
16-17 yaş daha çocuk denilecek yaşlar bence.
ama o yaştaki kızlar genelde full makyaj, saç illaki boyalı, yaşlarından buyuk topuklarla geziyorlar.:eek:lmaz:

bence herkes yaşına göre giyinse dışarıda bir sürü genç kadın göreceğimize belki 16-17 yaşında genç kızlar görürüz.

sorun zaten 16-17 yaşındaki kızların fazla bakımlı durması değil mi?
16-17 yaş daha çocuk denilecek yaşlar bence.
ama o yaştaki kızlar genelde full makyaj, saç illaki boyalı, yaşlarından buyuk topuklarla geziyorlar.:eek:lmaz:

bence herkes yaşına göre giyinse dışarıda bir sürü genç kadın göreceğimize belki 16-17 yaşında genç kızlar görürüz.

Bence 16-17 yasindaki kizlar cocuk degil ama genç kiz. Kadinsi takilmak baska ve genç kiz gibi giyinmek baska. Cok ince topuklu ve sivri burunlu topuklu ayakabi kadinsi evet ama boyle hafif yuvarlak burunlu ve okadar ince olmuyan topuk gayet iyi gider 16-17 bi genç kiza.zemuszemus
O yasta abartili makyaji bende begenmiyorum. Hafif genc kiz makyaji daha uyumlu olur bencee.

bnde topuklu ayakkabılara bayılırım esımın uzun olmasındanda kaynaklanıyor ama bnce kadını tabuklu ayakkabı dahada cekıcı gosterıyor ama 16 -17 yaslarda genc kızlara spor tarzı dahada cok yakıstırıyorum

canım bende 20 yaşındayım 165 boyundayım ama bu zamana kadar hiç günlük hayatta topuklu giymeyi düşünmedim ki sen 15 yaşındasın bu birazda yaş diğil zevk yakıştırma meselesi ama sana önericem günlük hayatta ben bunları giyiyorum 5 cm falan topugu hem spor hem rahat bu tarz ayakkabılar moda şimdi çok kolay bulabilirsin tatlım

cnm ben de senin yaşlarında başladım topuklu ayakkabı giymeye ama tabii ki ince topuklu hiç giymedim.Şu an bile giyemem. ınce topuk çok kadınsı gösteriyor ve abiye kıyafetle falan güzel duruyor..Ayrıca çok da rahatsız ediyor..
Hem 1.60 çok kısa değil, düşün ben 1.57 yim :sinifsinif: 1.60 olsam topuklu giymezdim..o zamanlar çok kompleks yapardım ama üniversitede bile baktım çoğu insan benim boylarımda..herkes spor ayakkabı giyiyor..Bir de biraz kilo problemi de varsa kısa boy daha da kilolu gösteriyor..Zayıfsan zaten hiç de büyütmene gerek yok cnm..

Ama illa giymek istiyorsan bence bir arkadaş vermişti ilk sayfalarda çok minik topuklu bir ayakkabı o veya dolgu topuklu giysen hem rahat edersin hem de yaşına uygun olur..

yok güzelim topuklu için yaşın çooook genç.giy rahat rahat spor ayakkabı babet
ben 24 yaşında çocuklu kadınım hala ilk tercihim babet ve spor ayakkabılardır..
hoş aslında topuklu giyemem boyum uzun giyince kendimi deve gibi hissediyorum:KK43:(((

boyner-dolgu-topuk.jpg

toplu ayakkabı olmazsa olmazım ya niye bilmiyorum spor ayakkabıyla ben rahat edemiyorum ille hafif topuğu olcak bende sorun var sanırım :KK70:
ama zaten 20 yaşındayım boyumda 1.63 çok kısa bazen ihtiyaç duyuyorum topuluya :çok üzgünüm:

X