topuklu ayakkabı

bence giy bende 15 yasında giymeye basladım suan 16 yasındayım okul dısında genelde topuklugıyerım hem erkeklerınde daha ılgısını cekıyor erkekler olgun kızlardan hoslanır ve fizimde güzel olduğuıcın yakısıyor bence sende giy

285145965.jpg

canım ne kadar şekermiş bunlar ama bu kadar topuklu giyemiyorum malesef, sen giyebiliyor musun canım?

canim begenmene sevindim istanbul yollarinda giyip gezmek zor ama bi davet veya bi yere giderken anca tatlimm cok seviorum topuklu ayakkabi ama her zaman giyemiorum tatlm

canim begenmene sevindim istanbul yollarinda giyip gezmek zor ama bi davet veya bi yere giderken anca tatlimm cok seviorum topuklu ayakkabi ama her zaman giyemiorum tatlm
ben aynen bihter gibi yürüyorum pardon :))) yürüyemiyorum dicektim :roflol::roflol::sm_cool: bunların yarısı kadar topuklu giyebiliyorum bir de rahat olduğundan apartman topuk giyebiliyorum :hulya:

ben aynen bihter gibi yürüyorum pardon :))) yürüyemiyorum dicektim :roflol::roflol::sm_cool: bunların yarısı kadar topuklu giyebiliyorum bir de rahat olduğundan apartman topuk giyebiliyorum :hulya:

apartman topuklarda cok rahat canim onlari bende rahat rahat giyorum

Bence yakışır canım bende senin yaşlarındayım ve giyiyorum kimsede bişey diyemez :)
alsanaalsanasmile
:emir_bebek:

Giyim tarzınıda ona göre ayarlayabilirsen giyebilirsin bence:içelim:Yaşadığın yerde önemli.şakkıdı

25 yaşındayım, ilk topuklu ayakkabımı bu sene aldım iş icabı :)
converse, adidas vs. takılıyorum normalde.
15 yaş her türlü rahatlığın yaşı yahu..ben şimdi istesem de işe giderken spor giyinemyorum, o yaştakilre özeniyorum..aklını başına al..zaten ilerde mecburen giyeceksin.şimdi tadını çıkar

canım 16 yaşındayım aynı sorun bende de var bayılıyorum topuklulara :KK70:
tabi yeri var dmi :KK70: msla ben abimin düğününde nişanında giydim bide mezuniyet balomda o kadar :)

cnm bence yaşına hiç gitmez en fazla ne olabilir söyliyim hafif bi topuk ama ayakkabı yaşına uygun olucak topuğu az olucak yoksa bu yaşta hiç olmaz tatlım

X