topuklu ayakkabı

saol cnm :)

canım eger cok istiyorsam topuklu giymek bence şuan moda olan mantar ve dolgu topuk ayakabılardan giy.hem dikkat cekmez hem rahat hem de boyun daha uzun görünür.

aldım zaten resmni de koydum daha önceki sayfada pek belli olmuo ama gzl bi ayakkabım war :)

Uzun boylu kadınların çekinip topuklu ayakkabı giymemesini anlayamıyorum.
Boyum 1.75 santim, en aşağı 5 6 santim topuklu ayakkabımı giyiyorum, platform topuksa 10 santimi de buluyor.
Kısa boylu arkadaşlarımın sözlerine ya da sokaktaki bakışlara hiç aldırmıyorum.
Topuklu ayakkabı içinde kendimi daha zarif ve güzel hissediyorum, boyum uzun diye neden bundan mahrum kalayım değil mi ama...

kızlar hiç topuklu giyemiyorum max 1,5 cm topuğu oluyo boyum 1,76 topuklu giyince deve gibi oluyomm hehe

benim de boyum 1.72, onceden ben de hic giymezdin, herkes bana bakicakmis gibi gelirdi.ama su son bir senede giymeye basladim cok da hosuma gitti!! bi cok erkek arkadasimdan uzun oluyorum ama napiyim kaydirigubbakcemile3 zaten onlar da alistilar artik

tatlim sana gelince 15 yas daha cok kucuk, boyun bir kac santim daha uzayacaktir zaten, hem bence 5 santim daha uzun olmak ugruna komik duruma dusmeye degmez, merah etme bir kac sene sonra istedigini giyeceksin, ve o zamanlar sandigindan da cabuk geliyor, o zamana kadar da spor ayakkabinin tadini cikar! zaten sonra istesen de giydirmiyorlar (en azindan bizde )

canım, yaşın daha küçük. bol süt içerek ve sporla boyunu 5 cm civarı uzatabilirsin. ayakkabı geçici bir çözüm, kalıcı çözüm için bunu yap(sorun ediyorsan).

uzun görünmek için topuklu giymene hiç gerek yok, hoş durmaz bence de.
yaşına gidecek çok güzel ayakkabılar var. boyu sıkıntı yapma.
az topuklu babetler var, onlardan da giyebilirsin.

15 yaş topuklu giymek için çok erken bir yaş bence.

nasılsa topuklu ayakkabı giyeceğin günler gelecek.
bence acele etmeye gerek yokkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bende artık düz taban giymek istiyorum
ama giyemiyorum...
boyum 1.70
ama yine de topuklu ayakkabı giymeden rahat edemiyorum...
düz tabanın rahatlığı hiç bir ayakkabıda yok ama ben neden giyemiyorum anlamıyorum ya...

bu arada benim orta okulda aldığım bir bot vardı
annemin karşı çıkmasına rağmen almıştım
oldukça topukluydu...
bi arkadaşım almıştı aynısını çok beğenmiştim hemen gidip bende almıştım
yani ben orta okulda başladım diyebilirim giymeye.
bana pek yaşla alakalı gibi gelmiyor
kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giy bence..
kimseyede aldırma..

çok saol destek olduun iiçn :)

ya bu siyah bi harika. hiç topuklu giymedim (18 yaşındayım) daha doğrusu özenmedim canım istemedi ama bunu görünce alasım geldi.nerede bulabiliriz ne kadardır?

dar paça kotun altına şık bi topuklu ayakkabı ne kadar da sexi duruyor...peki ben giyebiliyor muyum hayııııR! çünkü yıllardır converse vs giye giye ayak alıştı rahatlığa üzerinde duramıyorum seneye öğretmen olucam daha bi tane klasik ayakkabı giyemedim

haklısın ya ben de hep converse giyiyorum lise mezuniyetimde bile topuklu giymedim bütün kızlar giydi abiyeler falan tüllü tüllü=) genç kız değil de kadın gibiydiler onların inadına ben giymedim.

ben de aynen hep converse giymekten topuklunun üzerinde nasıl durucağımı bilmiyorum yha.. Mezuniyetimde ve bazı proje sunumlarında klasik olduğum için topuklu giymek zorunda kalmıştım. Şimdi mezunum artık topuklu giymem lazım ama nasıl becercem bilmiyorum (( öğrenmem lazım bir an önce, evde falan alıştırma yapıyorum ara sıra :)))

kesinlikle her ne olursa olsun converse tercihimdir şaşmaz hiç bi zaman çok özel günlerde bile . topuklu sevmiyorum giysem giysem 30lu yaşlarımda -belki oda- giyebilceğim bişey . Sana gelince bence yaşın küçük gelişim doktoruna gidip kemik yaşı ölçümü yaptırabilirsin ondan sonra boyunu uzatmaya yönelik tedavi uygularlar sana canım ki yaşın küçük daha . kardeşim için gittik biz ve olumlu sonuç alan çokmuş bakıcaz artık uzar mı bilemeyiz ama onun yaşı senden büyük mesela

bikaç sayfa geride bu yazı vardı arkadaşlar belki görmemişsinizdir umarım yardımcı olur :)

Ben 17 yaşındayım... hayatımda hiç topuklu giymedim özel günlerde bile... kii zaten boyum 1.80
kendimi topukluyla düşünemiyorum... hem benim yaşıma hiç uymuyor bence ... spor ayakkabbılarım ve parmak arası terliklerim yeter bana... hanım hanımcık olmam gerekirsede babetler yetiyor zaten (=

canım ben senden 1 yaş küçüğüm.bende de topuklu ayakkabı takıntısı var.anneme söyledim , hevesimi almam için aldı bi tane topuklu.1 ay ev içinde giydim bıktım.zaten çok sıkıyor adamı.bir de benimki ince topuktu daha fenaydı.bu da bir fikir olsun.

15 yas topuklu için erken daha ben 22 yasındayım özel günler dışında giyinmiorm topuklu ayrıca ilerde birtakım rahatsızlıklara da yol vermiş olursun eger bu yasta topuklu giymeye baslarsan bekle birazck daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…