ben 15 yaşındayım boyum 160 ve daha da uzun gözükmek için topuklu giymek istiyorum . ama annemler de topuklu ayyakbılarn evli kadınlara 20 yaş civarı kadnlara yakıştığını ve bana yakışmayacağnı sölediler.. ben de babet almak zorunda kaldm .. bu konuda sizin görüşlernz ne sizce topuklu 15 yaşa yakşrmı yakışırsa ne tür bi topuklu ayakkabı giyeblrm öerilernizi bekliorum ve beyendiğinz topuklu ayakkabı resmlerni bekliorm ..alkisalkisalkisşakkıdıkaydirigubbakcemile3
annen çok haklı bitanem ben ilk topuklularımı 19 yaşında aldırmıştım anneme hemde en pahalı ayakkabıcıdan, çok mutluydum sonra ne oldu biliyormusun 1 kere giydim bir daha ayağıma geçirmedim o kadar rahatsız ve acı veren birşey ki topuklu giymek parmak uçların kıpkırmızı oluyor ayagının tabanıı platform da ayakkabıya değmediği için ayağının ortası çok acıyor, sadece özel günlerde güzel oluyor 1 2 saatliğine onun dısında converslerimi hiçbirşeye değişmem gelinliğimin altına da convers giyeceğim evlenediğimde ...:) öptümmm
ben 15 yaşındayım boyum 160 ve daha da uzun gözükmek için topuklu giymek istiyorum . ama annemler de topuklu ayyakbılarn evli kadınlara 20 yaş civarı kadnlara yakıştığını ve bana yakışmayacağnı sölediler.. ben de babet almak zorunda kaldm .. bu konuda sizin görüşlernz ne sizce topuklu 15 yaşa yakşrmı yakışırsa ne tür bi topuklu ayakkabı giyeblrm öerilernizi bekliorum ve beyendiğinz topuklu ayakkabı resmlerni bekliorm ..alkisalkisalkisşakkıdıkaydirigubbakcemile3
içinde kalırsa daha çok heveslenirsin..fazla pahalı olmayan ama kalitelide olan bir topuklu al(( kısadan başla önce)) ne biliyim haftada 1 gün giy ((tabi evde ayağını alıştırarak ))
emin ol sürekli rahat ayakkabıyla dolaştıktan sonra topuklunun estetik bir işkence olduğunu anlayacaksın ve o kadar heves etmeyeceksin :) edersende ne diyim :)
senin yasta bir kiza cok zararli topuklu giymek. simdi giyersin mazALLAH omrun boyunca acisini cekersin. hem anneler bu gune kadar nede yanilmis ki dimi
bende giyemem topuklu hep düz ayakkabı giyiyorum çoğunlukta daha iyi yürüyebiliyorum alışık olmadığım için düğün olursa giymişimdir topuklu ayakkabı boyla alakası yok uzun olanlarda topuklu giyiyorlar gayette yakışıyor
Çok güzel çok şık dolgu topuklar var hiç çekinme ne yaşlı kadını bizim yaşımız için onlar eğer rahatsızsan üstü dar ispanyol paçalarla giy hem ayakkabı pek gözükmüyo hem bacağın daha uzun şekilli gözüküyooo