halluks valgus olmuş vah vah. ama bunun en büyük sebeplerinden biri de o giydiği topuklular. tamam topuklu giymeyenlerde de oluyor da topuklunun abartılması da büyük bi etken
Yaa topuklununda bi ayarı vardır yani..
Birde çok çirkin duruyor ayakkabılar kocaman kocaman..
Onun ayakları zaten problemliydi ben okumuştum yıllar önce ayak tırnakları falan takma onun..
Kendi röpörtajında söylemişti..
bildiğim kadarıyla bu bir kemik rahatsızlığı arkadaşlar ....benim halam topuklu giymezdi ama ayakları bundan daha beter çıkıntılıydı ameliyat oldu düzelmedi ...babannemde de varmış ....topuklu ayakkabıdan olduğunu sanmıyorum bunun için ...bende mecbur kalmadıkça giymem gerçi ...
ay-82 sadece yuksek ayakkabidan degil dar burunlu ayakkabidan da bu sekli aliyor ayaklar onun icin ayaginizin icinde rahat oldugu ayakkabilari giymek lazim
üzüldüm,kendi kendine bu kadar eziyet edilmezkiohaoldumsmile,başka bir kadın bu ''güzel''sempatiksalakcinnive ''rahat''sempatiksalakcinni topukları giymeye bile düşenemezşutarafagitti,allah akıl vermiş ama kullanmayı bilmiyorlar:1closedeyes:,yazık..:asigim:
topuklu güzeldir ama yerinde ve kararında kullanılmalı.
her dk bu kadar topuklu ve dar burunlu ayakkabılar giyerse böyle ayak yapısını bozar işte. berbat olmuş ayakları. demek ki david beckham ayakları önemsemiyor. ayak fetişisti bi kocası olsa şimdiye kesin boşamıştı vici'yi :)
evet yaa ayakkabılar ne kadar büyük öylee :roflol: bende sürekli topuklu giyerim ama Allahtan benim böyle bir problemim yok düz giyince ayaklarım ağrıyor benim kafamçokkarıştı
bende topuklu seviyorum vallahi..kim ne derse desin kadını gösteren topuklu ayakkabı ve uzun saççç...bayanssulusmilekısa saçıda sevmiyorum kadında...
victoria abartmış tabi topuklu ayakkabı olayından çıkmış onunki biraz....ve tabiki çook yüksek topuk giymek özelliklede sürekli ayakta kalmak sağlık açısından zararlı...kararında olursa çok estetik ....
bende düz ayakkabıyla rahat edemiyorum hafifte olsa topuğu olacak...sositososito
aslında biraz topuklu giymek sağlık için çok iyi.hamilelerde bile 5 cm kadar topuk tavsiye edilir genelde.çok yüksek ne kadar zararlıysa tamamen düz olanlarda bir o kadar zararlı.onun için ideal bir topukla hem güzel hemde sağlıklı olunabilir tabi gece kıyafetlerinin altınada yüksek topuk giyilebilir bence hergün davete gitmiyozki sonuçta.ha bu arada tuby bekara kadın boşamak kolaydır diye boşuna dememişler bir tek ayakları çirkin diye boşanılırmı çok komiksin ya laelaelaelaelae
öf bu kemik çıkıntısı annemde de var o da öyle pek topuklu giymez aslında anneannemdede var hatta bende de olur mu şimdi yaa topuklu da ok nadir giyerim