• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu ayakkabı seven victoria vah sana...

ay ben bi gün yüksek topuk giysem akşamına bel ve bacak ağrısından duramıyorum, bunlar nasıl hergün giyiyo yaboshayallersmile

ha bu arada tuby bekara kadın boşamak kolaydır diye boşuna dememişler bir tek ayakları çirkin diye boşanılırmı çok komiksin ya laelaelaelaelae

eğer kocası ayak fetişisti olsa boşanırdı dedim. "ayakları çirkin victoria beckham'ın, david hemen boşasın bu kadını" dediğimi hatırlamıyorum. bunda komik olacak bi şey yok a.s

onun giydigi topuk da topuk degilki anacim..... ayagi resmen yamulmus okadarda yüksek giyinilmezki, bende topuklu severim ama o cok asiri

o ne ya tamam topuklu ayakkabı kadını sarif gösteriyor ama bu ayaklarla hiç öyle durmuyor berbat bence

kızlar ayakların böyle olmasının sebebi dar ayakkabı giymektir babamda genclıgınde dar ayakkabı gıymış o yuzden tabi bu kadar değilde küçük bi top vardır öyle..dikkatli seçin o yüzden ayakkaıblarınızı kızlar ilk önce sağlık..

kızlar tatile gittiğimde yabancıların ayakları çok ilgimi çekmişti,genelde çoğunun ayakları böyle yamuk yumuktu geceleri hep topuklu ayakkabı giyorlardı :44:

bende çok seviyorum topuklu ayakkabılara her gördüğümü almak istiyorum hatta. geleceğim böyle olabilir. ayaklarım ağrısa bile vazgeçemiyorum. çok şık oluyor çünkü.

Çok kötü olmuş ya ne öyle artık hep topuklu giymek zorunda kalıcak yada babet parmak arası iğrenç olur artık ona..

Yanlış topuklu ayakkabı giymiş anladığım kadarıyla. Topuklu giyerken, sadece ayakkabının görüntüsüne bakmadan kullanırsan olacağı bu. İnsan biraz da ayağını sıkmayan bir şey giyer. Kemik yapısını bozmuş resmen. Ayrıca topuklu ayakkabı her dk giyilmez, bi özelliği olmalı.

her topuklu giyenin ayağı böyle olacak diye bir şey yok. ayağı sıkan aşırı yüksek topuk bu hale getirir.
ayağımın içinde rahat ettiği çok yüksek olmayan topuk boyuyla ben çok daha rahat yürüyorum topuksuza göre.

victorianın ayaklarının topukluyla pek alakası yok.bu halluks valgus denilen bir ayak hastalığıdır.baş parmak kemiği zamanla şeklini değiştirebiliyor yana kayıyor.yani erkeklerde de vardır bu hastalık.hiç topuklu giyen bir adam gördünüzmü:1:ha bu hastalığı topuklu tetikler ilerlemesini hızlandırır a ayrı:34:

Back