topuklu ayakkabı seven victoria vah sana...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
ben de bayılıyorum topuklu giymeye ama bu görüntüyü görünce çok üzüldüm. umarım böyle olmayız

victoria becham'ın ayakları

Eklentiler

• $topuklu-ayakkabi-mahvetti--victoria-beckham-topuklu-ayakkabi-1152510.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 460
  • $beckham.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 201
topuklu ayakkabıyı mecbur olmadıkca qiymeyi sevmiorum..
tarzım spor olduğu için.. kendimi böle daha rahat hissediorum
ne iğrenç olmuş ayakları böle yaf bilmiyorumkismile
ayak ayaklıktan çıkmış başka bişiye benzio :roflol:

her şeyiayarında yapmak en güzeli
ne demiş büyüklerimiz
azı karar çoğu zarar:umursamaz:
parmakları böyle olmuş
bel durumunu hiç düşünmek istemiyor ne ağrılar çekiyor acaba

parmaklarının üzerinde duruyor sanki.. okadar topukluda giyilmez:umursamaz: bende giyiyorum ve seviyorum ama bukadar topuklu sağlıksızboshayallersmile

son zamanlarda zaten babetli geziyor artik vic hanim.
ay yok,cok seviyorum topuklu ayakkabi giymeyi ama abartmamak kosuluyla tabii..
ayak,bel,sirt agrisindan mahvolur insan ya :sinifsinif:

anaaa ayakları haşat olmuş yavrımın kaydirigubbakcemile3
ona rağmen eşinin boyuna yetişememiş heee.. ama en azından göz hizasına gelmiş.. sempatiksalakcinni
gökdelen giymesi lazım sanırsam ki....

ilk ayak victoryaya ait değil bence.dış görünmü için yaşayan bi kadın o korkunç ayakları gösterirmi hiç.
asla öyle bi ayakkabıyla yürümeyi beceremem ama ayakkabıları beğendim.yürüyebiiryorsa helal olsun.ayrıca topuklu ayakkabılar boyu uzatmanın dışında ayakları bacakları ve popoyu çok seksi gösteriyor(taşıyabilene)
kadınların kusurlarını gizlemek için uyguladığı pekçok yöntem var biliyorsunuz.hemen hemen hepside gizlenebilir yöntemler.ama boyu uzun göstermek için herkesin görebildiği ayakkabılardan bşka care yok.
estetik dahil.

Evet kızlar cidden ayakları böyle yapıyor.Az daha ben de bu kervana katılıyordum.Tabi benim ki böyle değildi olamaz da zaten Allahtan olmadı:)

Evet ben de izlemiştim bir programda.Yanlış ayakkabı seçimi gerçekten ayaklarımızın kemik yapısına zarar verebiliyor.İş ameliyata kadar gidiyormuş.
Ben de topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum ama kendimce bi çözüm geliştirdim.2 gün üst üste giymiyorum ;ayrıca o gün çok uzun süre dışarıda olacaksam veya ayakta durmam gerek bir yere gidiyorsam ayakkabımı ona göre seçiyorum.

Boyu kısa sanırım.Uzun olacam diye de bu eziyet çekilmez ki...Mahvolmuş ayakları,kemik fırlamış.benneyaptımki

Kızlar bu şekle gelmesi için topuklu giymeye gerek yok bnm kuzenimde çocukken vardı hatta bu kemik çıkmasının tıpda bir adı var da unuttum yani ailede varsa sizde de olabilir bende şuana kadar olmadı ama olur mu bilemiyorum.çocukken kemik büyümesin die doktor birsey vermişdi sonra olmayınca ameliyat olmuşdu geçdi. ayakkabı giymek bile çok zorlaşıyor o durumda kaldı ki topuklu bence imkansız. ben 3-4 saat topukluya dayanamıyorum suan ilerde napıcam bilemiyorm

Kemik çıkıntısı halamın ayaklarında da oluştu ve ameliyatını oldu.Sebebiyse dar ve yüksek topuklu ayakkabı giymesi.Her ne kadar ameliyatını olsa da iyi ayaktan,tekrar tekrarladı.Şimdi giydiği ayakkabılarda bile şekil değişikliği oluyor kemik oluşması yüzünden.Güzellik olsun diye giyiyoruz ayakkabıları ama sağlığımızdan oluyoruz bir taraftan.

hadi yaaa böyle kötü oluyormuymus
demekki arada bi giyiceksin abartmicaksın
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…