Toplanın kızlar akla ihtiyacım vaaaar.

Arkadaş olun. Burda ahh bir arkadaşım olsa da dertleşsem diye o kadar çok üye var ki. Arkadaşlık da çok değerli bir şey. Gerçekten iyi biriyse onu kaybetme. Hem şöyle düşün anası, danası ile uğraşmak zorunda değilsin.

Bence bütün ilişkini kes, konuştukça umutlanıp üzüleceksin. Kaçan kovalanır zaten

Şu anda öyle yapmaya çalışıyorum. Mesaj atmıyorum kaç gündür. Dün mesaj atmış bana artık böyle mi olacağız diye? Sanırım o da beni kaybetmek istemiyor arkadaşlığımı felan seviyo ama sadece arkadaşlık gibi.

Ben de hep öyle dua ettim canım hayırlısıyla olsun hayırlı değilse olmasın. Galiba hayırlı değilmiş.

eşeğin Aklına karpuz kabuğunu düşürmüşün bence bi aya kalmaz o da senden hoşlanır.
Tabi sevgilisi yoksa

Sevgilisi yok. Ama hoşlansaydı bugüne kadar hoşlanmaz mıydı? Umutlarım tükendi gibi artık.

Bence siz üstelemeyin hatta söylediğiniz şey hiç olmamış gibi davranın.Yoksa onu tamamen kaybedebilirsiniz.Arkadaş olup yine birlikte olmak mı yoksa sizinle arkadaşlığını bitirmesi mi?

Arkadaş olmak istemiyorum. Siz hiç hoşlandığınız biriyle arkadaş olmayı denediniz mi. Nasıl zor geliyor insana nasıl canı acıyor. Hep bir şeyler bekleyerek yaşıyosun.Hep bi umut oluyo içinde. Zoor

Benim çok arkadaşım var. Arkadaşlıklarım da çok sağlam olur. Ama insan hoşlandığı insanla arkadaş olamıyor.

Boyle taktiklerle olusan bi iliski saglam olmaz canim. Erkegin icinden biseyler hissetmesi lazim. Bunun icin de ustune dusme bu konulari da bidaha acma. Eger biseyler hissederse o sana gelicektir zaten. Sende biraz kendini geri cekip bunun arkadaslik oldugunu kabullenmen lazım. Zor biliyorum ama daha cok uzulmektense en iyisi bu

1. adamı darlamaktan vazgeçin. Istemıyor ve açıkça ifade etmiş. Bundan ötesi yüzsüzlük olur.
2. felan değil filan. Ayrıca bir katip türkçeyi böyle kullanmamalı. Tutanağı da böyle yazıyorsanız yanmışız.

Felan kelimesini o kadar çok kullanmışsınız ki takıldım ama felan değil ''falan'' olarak yazılır.

adam ne guzel arkadasligina talip olmus sadece durust davranmis duygularin cok basina buyruksa gorusme bi daha senin icinde onun icinde en iyisi bu

Felan kelimesini o kadar çok kullanmışsınız ki takıldım ama felan değil ''falan'' olarak yazılır.

Şimdi bayanlar tek sorunumuz falan kelimesinin felan ya da filan olarak kullanılması mı. Allah aşkına komiklik yapmayın gelip burda ders veriyorlar. Umberlee ders vermeden önce bir araştırın bari filan değil falan. Tutanağı da böyle yazıyorsam yanmışız felan gerçekten komiksiniz. İşimi layığıyla yaptığımı düşünüyorum. Ve bu konu da uyarılmaya ihtiyacım olsa öyle bir konu açardım felan mı filan mı falan mı? saptırmayın.

Anlıyorum hoslanmissin ama istemiyorsa o yönde boşver ne güzel durust olmuş hadi seni kandırıp duygularinla oynaysi o daha mi iyi inşallah mutlu olursun... Arkadaşların dediğine gelince de yapıcı eleştiri olarak kabul et olsun desinler dikkatlerini çekmiş olabilir ders vermek için dememişlerdir o sizin meslek ve bizden iyi bilirsiniz tabiki takilmayin çok kizmayin hemencecik) mutluluk bulsun sizi

Bence cocuk Felan kelimesine takilmis bizim gibi.cunku itici duruyor gercekten.ben turk dil kurumu degilim tabikide mukemmelde degilim ama gercekten cok itici duran bi kelime

Bugün çok fazla konuya uzun uzun bir şeyler yazdım. Bu konuyla günü kapatayım diyorum :)

''Bana bir şeyler mi söyle diyorsun
Sana sevgilimden başka söz demem
Seninle yalnız biz dostuz diyorsan
Senin dostluğunu kabul edemem '' lisede platonik bir aşkım vardı. Bu şarkıyı dinler damardan etkilenirdim :)

Biz kadınlar karşı taraf biraz uğraşsın diye istiyorsak bile istemiyormuş gibi davranırız ama erkekler öyle değil. Eğer ilişkiyi istemiyorum, arkadaş olarak iyiyiz diyorsa gerçekten öyledir. Arkadaş olarak devam etmek sana zarar verecekse, bu arkadaşlığı bitir derim. Ama hayır üzülmem, zamanla benim duygularım da soğur bir daha böyle bir konuyu açmam diyorsan devam et. Şöyle yapsaydım böyle olurdu gibi cümlelerle falcılık yapmamanı tavsiye ederim. Bir şeyin olacağı varsa olur. Senin bir şey yapmana gerek yok. Üstelik gizemli tavırlar insanların daha çok ilgisini çeker.

Katibime kolalı da gömlek ne güzel yaraşır

İhtiyacınız olduğunu bilseniz "felan" yazmazdınız zaten. Öyle bir yanlışınız olduğunun farkında değilsiniz. Asıl hali falan ya da filan olarak kullanılır ki Türkçe kelime dağarcığı az olan kişilerin başvurdukları joker kelimelerdir.
Bir diğeri de "şey" dir.
Komiklik yapmıyorum. Asıl 2 paragraf yazı da 40 kere felan denmesini komik buluyorum.
Size iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…