- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bütün ilişkini kes, konuştukça umutlanıp üzüleceksin. Kaçan kovalanır zaten
Daha fazla üstüne gitme senin canın acır sevseydi heralde bi şekilde karşılık verirdi biraz geri çekil ve beklemeye başla ama umut bağlama çok sonra yine üzülen sen olursun inşallah hayırlısıysa olsun değilse zaten senin için daha iyi olur canını sıkma hiç
eşeğin Aklına karpuz kabuğunu düşürmüşün bence bi aya kalmaz o da senden hoşlanır.
Tabi sevgilisi yoksa
Bence siz üstelemeyin hatta söylediğiniz şey hiç olmamış gibi davranın.Yoksa onu tamamen kaybedebilirsiniz.Arkadaş olup yine birlikte olmak mı yoksa sizinle arkadaşlığını bitirmesi mi?
Arkadaş olun. Burda ahh bir arkadaşım olsa da dertleşsem diye o kadar çok üye var ki. Arkadaşlık da çok değerli bir şey. Gerçekten iyi biriyse onu kaybetme. Hem şöyle düşün anası, danası ile uğraşmak zorunda değilsin.
Merhaba kızlar 21 yaşındayım zabıt katibiyim. Yaklaşık 8 aydır felan çalışıyorum. Sınavı kazanmadan önce zabıt katipliği sınavlarına hazırlandığım sıralarda internet üzerinden on parmak klavye çalışma sitelerinde felan çok takılıyordum. Facebookta gruplar felan de var. O grupların birinde bir arkadaşla tanıştık, o da zabıt katipliği sınavlarına hazırlanıyordu. Beraber çalıştık felan sınavlara girdik ikimizde kazandık sınavı. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşız son 9-10 aydır sürekli konuşuyoruz telefonda mesajlaşıyoruz görüntülü konuşuyoruz arıyoruz birbirimizi felan sürekli iletişim halindeyiz. Birbirimize kitap hediye edip birlikte kitap felan okuyoruz. O başka bi şehirde ben başka bir şehirde yaşıyorum. Ve ben ondan garip bi şekilde çok ama çok etkileniyorum. Geçen hafta görüştük ilk görüşmemiz oldu yüz yüze. İstanbulda görüştük güzel vakit geçirdik sanki ilk kez görüşmüyoruz gibiydi hep sohbet muhabbet bol kahkahalı bir görüşme yaşadık. Benim ondan hoşlandığımı görüşmeden sonra söyledim ve o beni güzel bi dille reddetti. Benimle iyi anlaştığını arkadaşlığımı sevdiğini felan söyledi ama benim içimdeki umut hiç bitmiyo bilemiyorum kızlar vazgeçmek istemiyorum. O bana açıkca beni arkadaşı olarak gördüğünü söylediği halde içimde hep bi umut var, ne yapmam gerekiyo siz olsanız benim yerimde ne yapardınız. Ve aramızda mesafeler var. Sürekli yan yana olsak belki daha farklı olabilir ama şimdi bu uzaklıkta onu nasıl elde edebilirim ne yapabilirim bilemiyorum.
Sanırım çok karışık oldu ama durum böyle işte.
1. adamı darlamaktan vazgeçin. Istemıyor ve açıkça ifade etmiş. Bundan ötesi yüzsüzlük olur.
2. felan değil filan. Ayrıca bir katip türkçeyi böyle kullanmamalı. Tutanağı da böyle yazıyorsanız yanmışız.
Felan kelimesini o kadar çok kullanmışsınız ki takıldım ama felan değil ''falan'' olarak yazılır.
He pardon zaten yazilmis sorryNekadar cok Felan dediginizin farkindamisiniz.
Şimdi bayanlar tek sorunumuz falan kelimesinin felan ya da filan olarak kullanılması mı. Allah aşkına komiklik yapmayın gelip burda ders veriyorlar. Umberlee ders vermeden önce bir araştırın bari filan değil falan. Tutanağı da böyle yazıyorsam yanmışız felan gerçekten komiksiniz. İşimi layığıyla yaptığımı düşünüyorum. Ve bu konu da uyarılmaya ihtiyacım olsa öyle bir konu açardım felan mı filan mı falan mı? saptırmayın.
Katibime kolalı da gömlek ne güzel yaraşırKatip benim ben katibin el nekarışır. Katibime sevgili olamak ne güzel yaraşırrr evet evet kelimer tam boyle degil ama ana. Fikre odaklanalim
Simdiii tek tarafli bir iliski zor ama cok zor sevmesi sart neyin korkusunu yasiyor ...umut var cunku gorusme var iyi arladas.oldugunuz icin oluru var gorunuyor sizr birde kirici konusmamis yani bundan sert dille.reddetseydi umut kalmaz biraz uzulur vazgecerdiniz....sevmesini beklemek.bana mantikli gelmiyor
İhtiyacınız olduğunu bilseniz "felan" yazmazdınız zaten. Öyle bir yanlışınız olduğunun farkında değilsiniz. Asıl hali falan ya da filan olarak kullanılır ki Türkçe kelime dağarcığı az olan kişilerin başvurdukları joker kelimelerdir.Şimdi bayanlar tek sorunumuz falan kelimesinin felan ya da filan olarak kullanılması mı. Allah aşkına komiklik yapmayın gelip burda ders veriyorlar. Umberlee ders vermeden önce bir araştırın bari filan değil falan. Tutanağı da böyle yazıyorsam yanmışız felan gerçekten komiksiniz. İşimi layığıyla yaptığımı düşünüyorum. Ve bu konu da uyarılmaya ihtiyacım olsa öyle bir konu açardım felan mı filan mı falan mı? saptırmayın.