- 21 Ağustos 2014
- 289
- 83
- 43
Merhaba kızlar 21 yaşındayım zabıt katibiyim. Yaklaşık 8 aydır felan çalışıyorum. Sınavı kazanmadan önce zabıt katipliği sınavlarına hazırlandığım sıralarda internet üzerinden on parmak klavye çalışma sitelerinde felan çok takılıyordum. Facebookta gruplar felan de var. O grupların birinde bir arkadaşla tanıştık, o da zabıt katipliği sınavlarına hazırlanıyordu. Beraber çalıştık felan sınavlara girdik ikimizde kazandık sınavı. Yaklaşık 1 yıldır arkadaşız son 9-10 aydır sürekli konuşuyoruz telefonda mesajlaşıyoruz görüntülü konuşuyoruz arıyoruz birbirimizi felan sürekli iletişim halindeyiz. Birbirimize kitap hediye edip birlikte kitap felan okuyoruz. O başka bi şehirde ben başka bir şehirde yaşıyorum. Ve ben ondan garip bi şekilde çok ama çok etkileniyorum. Geçen hafta görüştük ilk görüşmemiz oldu yüz yüze. İstanbulda görüştük güzel vakit geçirdik sanki ilk kez görüşmüyoruz gibiydi hep sohbet muhabbet bol kahkahalı bir görüşme yaşadık. Benim ondan hoşlandığımı görüşmeden sonra söyledim ve o beni güzel bi dille reddetti. Benimle iyi anlaştığını arkadaşlığımı sevdiğini felan söyledi ama benim içimdeki umut hiç bitmiyo bilemiyorum kızlar vazgeçmek istemiyorum. O bana açıkca beni arkadaşı olarak gördüğünü söylediği halde içimde hep bi umut var, ne yapmam gerekiyo siz olsanız benim yerimde ne yapardınız. Ve aramızda mesafeler var. Sürekli yan yana olsak belki daha farklı olabilir ama şimdi bu uzaklıkta onu nasıl elde edebilirim ne yapabilirim bilemiyorum.
Sanırım çok karışık oldu ama durum böyle işte.
Sanırım çok karışık oldu ama durum böyle işte.