Topigimi sonunda yeniliyorum...Resimlerle ceyizlerime buyurun....

sagol canim, zevklerimizin uymasi ne güzel. Patates sepetim Türkiyeden canim sanirim 10 liraya almistim. Dönen kek servis tabagimi burdan aldim canim, tr varmi bilmiyorum???[/QUOTE]

ben rastlamadım canım henüz ama araştıracağım.. çok şık yaa böyle dönmesi..tupperlarında ne kadar çokmuş.. ben de alıyorum ama nereye koyucam diye de endişelerdeyim..:26:

Bunu alirken annem beya bi dalga gecmisti benimle:36:

Ceyizimin en degerli parcalarindan biri, babaannemin hediyesi kendileri tam 21 yilliktir..:21:

Bunlarda benim icin cok degerlidir sevgilimle almistik uzun zaman önce:5:

şuu kurabiyelerin üzerine harfler yapan gereci nereden aldınız öğrenebilirmiyimmm :17:

:nazar:hepside çok güzeller önemli olan allah mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin:nazar:

tesekür ederim canim o kadar haklisin ki tüm bunlari mutlu ve huzurlu günlerde kullanamadiktan sonra ne kadar ceyizim var hicbir önemi yok...

sagol canim, zevklerimizin uymasi ne güzel. Patates sepetim Türkiyeden canim sanirim 10 liraya almistim. Dönen kek servis tabagimi burdan aldim canim, tr varmi bilmiyorum???

ben rastlamadım canım henüz ama araştıracağım.. çok şık yaa böyle dönmesi..tupperlarında ne kadar çokmuş.. ben de alıyorum ama nereye koyucam diye de endişelerdeyim..:26:[/QUOTE]

evet kesinlikle arastir canim gercekten servis icin cok s1k sadece pasta icin degil kanepeler kurabiye börek aklina gelen hersey icin cok güzel olur...hehe evet cok tupper var almayada devam ediyorum hatta bu gece 1 set ve bicak setini aldim birde termos almayi düsünüyorum. Komsumuz saticisi oldugu icin eline birsey gecse ilk bana kosar sagolsun cogunu katalog fiyatinin cok altinda aldim...

tek sorun dedigin gibi koyacak yer...

Canım her şeyin dört dörtlük:) hevesle yapmışsın.

rabbim karşımıza güzel iyi insanlar çıkarsın bizi iki dünyada da mahcup etmesin işn. amin.

Canım her şeyin dört dörtlük:) hevesle yapmışsın.

rabbim karşımıza güzel iyi insanlar çıkarsın bizi iki dünyada da mahcup etmesin işn. amin.

cok tesekür ederim canim evet cok büyük heveslerle yaptim ayrilik yüzündende hevesim kirilmadi o daha cok kiriyordu hevesimi. Anlatsam dalga gecerdi adam ya...off cok sey var icimde anliyorsun sen beni canim...

En önemlisi dogru insanlarla karsilastirsin ve onunla kullanmak nasip olsun insallah. Rabbim birdaha utandirmasin...senide öyle canim...

Hayırlı olsun mutlu günlerde kullan cnm

sözü attim ben canim, cokta iyi oldu allaha sükür. Insallah hayirli bir insanla mutlu günlerde kullanmak nasip olur.

Daha eklemediklerim var ama birtürlü cekip ekleyemiyorum ki..

cok tesekür ederim canim evet cok büyük heveslerle yaptim ayrilik yüzündende hevesim kirilmadi o daha cok kiriyordu hevesimi. Anlatsam dalga gecerdi adam ya...off cok sey var icimde anliyorsun sen beni canim...

En önemlisi dogru insanlarla karsilastirsin ve onunla kullanmak nasip olsun insallah. Rabbim birdaha utandirmasin...senide öyle canim...

Nasıl dalga geçeceğini bile biliyorum:) masumiyet ve hevesi bilmeyen onlar. inş. senin de dediğin gibi rabbim bir an önce doğru insanlarla karşılaştırıp hayırlı yuvalar kurmamızı nasip eder. amin:)
büyük geçmiş olsun:)

Canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel..
Poşet çay koymayı düşündüğün metal kutunu nerden aldın yaa çok tatlıymış..
Aynı hevesler bende de var yıllardır kendimi alamıyorum mağazalarda öncelikle züccaciye bölümlerine bakıyorum ama benim fotoğraf çekip sergileme imkanım yok çünkü hepsi kolilerde. Inşallah bigün kolilerden çıkma zamanı gelirse o zaman bende böyle sergilerim..

Eklentiler

• $dsc00476sn.webp
    $dsc00476sn.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel..
Poşet çay koymayı düşündüğün metal kutunu nerden aldın yaa çok tatlıymış..
Aynı hevesler bende de var yıllardır kendimi alamıyorum mağazalarda öncelikle züccaciye bölümlerine bakıyorum ama benim fotoğraf çekip sergileme imkanım yok çünkü hepsi kolilerde. Inşallah bigün kolilerden çıkma zamanı gelirse o zaman bende böyle sergilerim..

cok tesekür ederim canim rabbim hepimize güzel ve huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insallah. Cay kutumu tchibodan almistim canim. Her hafta baska bir temasi oluyor bu hafta o cay kutunun mavi desenlisi var ben yurtdisinda yasiyorum bi kac hafta sonrada türkiye´de olur istersen takip et cok orjinal ürünler oluyor.

Gercek kolilerden cikaripte foto cekmek cok zor oluyor ben birgün hepsini cikarip cektim ama nasil yorumustum :9:

Bende senin ceyizlerini bekliyorum canim insallah sergilediginde görürüz. Varmi ki aday :9:benim aday maday yok ortalarda ama ceyiz neredeyse tam...

cok tesekür ederim canim rabbim hepimize güzel ve huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insallah. Cay kutumu tchibodan almistim canim. Her hafta baska bir temasi oluyor bu hafta o cay kutunun mavi desenlisi var ben yurtdisinda yasiyorum bi kac hafta sonrada türkiye´de olur istersen takip et cok orjinal ürünler oluyor.

Gercek kolilerden cikaripte foto cekmek cok zor oluyor ben birgün hepsini cikarip cektim ama nasil yorumustum :9:

Bende senin ceyizlerini bekliyorum canim insallah sergilediginde görürüz. Varmi ki aday :9:benim aday maday yok ortalarda ama ceyiz neredeyse tam...

bende ayrıldım canım şuan aday yok ama benim heves hiç bitmiyo inşallah sağlıkla ağız tadıyla kullanabileceğimiz zaman açılsın şimdi kolide dursa da olur:)

Back
X