Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepside çok güzeller önemli olan allah mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin
![]()
Canım güle güle ,mutlulukla kullan hepsini..
siyah çay setini çok beğendim
güle güle mutlu günlerde kullanırsın inşallah![]()
sagol canim, zevklerimizin uymasi ne güzel. Patates sepetim Türkiyeden canim sanirim 10 liraya almistim. Dönen kek servis tabagimi burdan aldim canim, tr varmi bilmiyorum???
şuu kurabiyelerin üzerine harfler yapan gereci nereden aldınız öğrenebilirmiyimmm![]()
çok orjinal şeyler var gerçekten canım.Allah hayırlı kullanmayı nasip etsin inşallah
çok orjinal şeyler var gerçekten canım.Allah hayırlı kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım her şeyin dört dörtlük:) hevesle yapmışsın.
rabbim karşımıza güzel iyi insanlar çıkarsın bizi iki dünyada da mahcup etmesin işn. amin.
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullan cnm
cok tesekür ederim canim evet cok büyük heveslerle yaptim ayrilik yüzündende hevesim kirilmadi o daha cok kiriyordu hevesimi. Anlatsam dalga gecerdi adam ya...off cok sey var icimde anliyorsun sen beni canim...
En önemlisi dogru insanlarla karsilastirsin ve onunla kullanmak nasip olsun insallah. Rabbim birdaha utandirmasin...senide öyle canim...
Canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel..
Poşet çay koymayı düşündüğün metal kutunu nerden aldın yaa çok tatlıymış..
Aynı hevesler bende de var yıllardır kendimi alamıyorum mağazalarda öncelikle züccaciye bölümlerine bakıyorum ama benim fotoğraf çekip sergileme imkanım yok çünkü hepsi kolilerde. Inşallah bigün kolilerden çıkma zamanı gelirse o zaman bende böyle sergilerim..
cok tesekür ederim canim rabbim hepimize güzel ve huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin insallah. Cay kutumu tchibodan almistim canim. Her hafta baska bir temasi oluyor bu hafta o cay kutunun mavi desenlisi var ben yurtdisinda yasiyorum bi kac hafta sonrada türkiye´de olur istersen takip et cok orjinal ürünler oluyor.
Gercek kolilerden cikaripte foto cekmek cok zor oluyor ben birgün hepsini cikarip cektim ama nasil yorumustum
Bende senin ceyizlerini bekliyorum canim insallah sergilediginde görürüz. Varmi ki adaybenim aday maday yok ortalarda ama ceyiz neredeyse tam...