Miss curious'un ceyizi..

kızlar bende geçen hafta taş rengini almıstm cevahir mağazasında stoğu vardı vizon renginin:16:
ilk miss'te görmüştm çok beğenmiştm iyiki eklemiş resmini:) bu arada resmdeki vizon deil taş rengi, vizon biraz grimsi kahvemsi gibi

Son düzenleme:
kızlar bende geçen hafta taş rengini almıstm cevahir mağazasında stoğu vardı vizon renginin:16:
ilk miss'te görmüştm çok beğenmiştm iyiki eklemiş resmini:) bu arada resmdeki vizon deil taş rengi, vizon biraz grimsi kahvemsi gibi

bende kentpark yetkiliileryle görüştüm vizın ve mürdüm varmış bilemiyorumki gitmelimiyim :)

mürdüm daha morumsu pembemsi bi renk cnm, heralde bu modelin özelliği renkleri ortama göre değişken oluo
miss topiğini biraz kullanmıs oldk ama biliorm sen kızmassn bize:17::17::17:

Son düzenleme:
Açtıgın konulara baktımda gercekten bu evlilik konusunda nikahın dügünün çeyizin hepsi mükemmel agız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah.

hepsi çok güzel saklma kaplarına bayıldım güle güle kullan

selam bisey sorucam canimm agacli renkli bardaklarini nerden aldin bayildin onlaraa yani simdide bulabilirmiyim bunlardann ?

Açtıgın konulara baktımda gercekten bu evlilik konusunda nikahın dügünün çeyizin hepsi mükemmel agız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah.

hepsi çok güzel, güle güle kullanın, be çok beğendm

hepsi çok güzel saklma kaplarına bayıldım güle güle kullan

tesekkur ederim kizlar darisi sizlerin basina insallah..ebrumm bardaklarimi vakti zamaninda mudodan almistim cnm ama artik yoktur cnm bayaga oldu cunku ben alali...

[Q
jkd63c.jpg
yatak ortusu olarak da kullanmayi dusundugum nevresim takimim..
2d2p9i.jpg
bu da yastigi..

bu çok güzel markası ne acaba?

Çoğunu göremesemde.Gördüklerim adına yoru yapiyim. Hayırlı günlerde aşkla sevgiyle eşinle kullandırsın Rabbim :16:

Back
X