- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah. Darisi senin basina tabiki, var mi bi gelisme :)ohh ohh murada ermek güzel bişi sevdiğine kavuşmak harika olsa gerek RABBİM ayırmasın canım
darısı başına de tabi ki AMİN diyim bende:)
Insallah cok tskler..Masallah..
Hepsi cok güzel. Huzurla kullanirsiniz insallah.
Kose koltuk takimini kocaeli mobesko dan aldim, marka olarak varya (varia) magazasindan almistik.canım herşeyin süper ötesi harika :) rica etsem köşe koltuğun markasını nerden ne kadara aldını söylermisin..bende döne döne köşe koltuk arıyorum ama bi türlü içime sinen bi model bulamadım..Herşeyini güle güle ağız tadıyla kullan inşallah..
Öyleyse kolay gelsin :)teşekkürler canım bakarım artık bende züccaciye züccaciye gezerim :)
Bitanem harika bi duygu, tamamen kimsenin tesiri altinda kalmadan kendi zevkine göre dösenmis bir ev.aylarca suren ceyiz maratonundan ve herseyin tonu tonuna uymasi icin cabaladigimiz icin cinnet gecirttigimiz sevdiklerimizin
onca sözunden sonra bu cicileri kullanmak nasil bi duygu bitanem![]()
Bitanem harika bi duygu, tamamen kimsenin tesiri altinda kalmadan kendi zevkine göre dösenmis bir ev.
Evime her gelen misafir önce renklerin uyumuna sasiriyor daha sonra bayiliyor :)
Dekorasyon para meselesi degil zevk meselesi kesinlikle..Bi de herkes de ayni tarz görmekten bikmistim,
renk secimini iyiki bu sekilde yapmisim diyorum.. Bi gün agarlasam seni evimde keske :)
Insallah zamanla gönlüne göre bi düzine ceyizin olur :) Dügün ne zaman?
yenı gordum kusura bakmadugune daha cok varyaa
![]()
Onlari almanyadan almistim canim, genelde noel zamaninda bu tip dekorasyonlar oluyor.canım çeyizin çok güzel maşallah hepsi çok uyumlu ben kırmızı toplar var ipe sarılmış gibi onları nerden aldığını çok merak ettim hatırlıyo musun?
Ay insallah bitanem, simdiden sabirsizlikla bekliyorum..keske canim ama olacak insallah. 5 ay sonra türkiyedeyim o zaman yanindayim hayirlisiyla.
o muhtesem evini kendi gözlerimle görmem lazim![]()
Ne mutlu bana, ceyiz alisverisimde ne var ne yok takip edeyim diye acmistim bu topigi ama artik fikir olmasi icin duruyor.Canım hepsi çok guzel gecekten. çeyiz alanlara çok iyi yol gösterici olmuş.
Bende öyle derdim hep ama o gün geliyor iste. Önemli olan güzel olsun :)yenı gordum kusura bakmadugune daha cok varyaa
![]()
canim öncelikle Masallah, hepsi cok güzel, güle güle kullan insallah.
Istanbul nevresimini ve paspasini nerden aldigini sorabilirmiyim? bide evimin ilk karsiliyan kösesi demissin ya, dua yazan cerceveleri nerden aldin? cok begendim
öncelikle cevabin icin tesekkür ederim canim. Almanyadan aldiysan, bende bulabilirim belki. huzur ve mutlulukla kullan insallah hepsini![]()