Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi cok guzel cok beyendim gule gule kullan
tek kelimeyle B-A-Y-I-L-D-I-M allah nazarlardan saklasın mutlu huzurlu sağlıklı bol aşklı günlerde kullanmanı nasip etsin inş
![]()
canım her şey şahane inşa çeyizim gibi hayatın da şahane olur![]()
valla ben bu evin döşenmiş halini de merak ettim hepsi çok güzel ama. ağız tadıyla kullanın inşallah
slm canım çok güzel şeyler seçmişsin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. ben sana birşey soracaktım siyah ve kırmızı günlük yemek takımlarını nerden aldın acaba bende siyah bir takım almak istiyorum fakat güzel bir takım bulamadım.
Evet 2 yil oldu ne cabuk gecti zaman, darisi tüm bekar arkadaslarakızlar ben aylar önce görmüştüm hatta yorumda yazmışım 2 yıl olmuş gerçi aylar önce diyorumda bakın görün gamzelimin çeyizlerini ben çok beğenmiştim görmeyenlere fikir olsunn![]()
Sagol canim, dün bende senin ceyiz topigini gezdim yorum yapmaya firsatim olmadi ama cok cok begendim aldiklarini.bende hasta oldum bu çeyize evin fotolarınıda yüklerseniz çok sevinirim![]()
Tskler insallah, mutluluk bizimle olsunhepsii harika canım.mutluluklar diliyorum sanaa
Sehin dedigi gibi cevaplamistim ama yine yazayim, kirmizi yemek takimini züccayiyeden almistim, markasi yok ama bu takiminslm canım çok güzel şeyler seçmişsin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. ben sana birşey soracaktım siyah ve kırmızı günlük yemek takımlarını nerden aldın acaba bende siyah bir takım almak istiyorum fakat güzel bir takım bulamadım.
Oyy ne güzel dilekler, cok sagol aynisi senin icinde gecerli..canım çeyizlerini çok beğendim çok güzeller hayırlısıyla en mutlu günlerinde aşkla kullanmak nasip olsun gerçkten hepiciği mükemmell![]()
Insallah zamanla gönlüne göre bi düzine ceyizin olur :) Dügün ne zaman?çok teşekkür ederim ben daha yolun başındayım inşallah daha güzel şeyler alıcam zamanlabekliyorum dört gözle resimlerini
![]()
Evlendiimm gizz muradima erdim hiihihi :) Insallah sagol güzel dualarin icin, darisi senin basina diyeyim mi :)gamzelim evlendin mi gıııı ALLAH bir yastıkda kocatsın,mutlu ve sağlık içinde bir ömür geçirin İNŞALLAH ,hayırlı evlatlarınız olsun
kız evinin fotolarını da koysana çok merak ediyorum
Evlendiimm gizz muradima erdim hiihihi :) Insallah sagol güzel dualarin icin, darisi senin basina diyeyim mi :)