• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss curious'un ceyizi..

Canım merhaba nasılsın ?? Evlilik nasıl gidiyorr :)
Bide sorum olcak cnm senin blendır setin neysii markası memnuniyet durumunu merak ediyorum.

Canım merhaba nasılsın ?? Evlilik nasıl gidiyorr :)
Bide sorum olcak cnm senin blendır setin neysii markası memnuniyet durumunu merak ediyorum.
cnm iyiyim cok sukur evlilik de guzel gidiyor allaha sukur...Blender setimi philips almistim ama cok olmustu alali haznesi kucuktu ve garantisi evlenene kadar dolmustu bile..Ve malesef bozuldu evlendikten bikac ay sonra..Onun yerine braun aldim siyah olanindan multiquick denen seri snrm ondan memnunum parcalarini makinaya atabiliyosun tavsiye ederim cnm...

cnm iyiyim cok sukur evlilik de guzel gidiyor allaha sukur...Blender setimi philips almistim ama cok olmustu alali haznesi kucuktu ve garantisi evlenene kadar dolmustu bile..Ve malesef bozuldu evlendikten bikac ay sonra..Onun yerine braun aldim siyah olanindan multiquick denen seri snrm ondan memnunum parcalarini makinaya atabiliyosun tavsiye ederim cnm...

Çok sevindim cnm herşeyin yolunda olduğuna. Bende philips yada braun arasında kaldım ama philipsin rondo haznesi uzun dik olduğundan banada çok kullanışsız gibi geliyor. Birde dediğin gibi düğüne daha var garantiden gün harcamaktan istemiyorum. Brauna güzel diyosun o iyi. Bende mutlaka siyah istiyorum en sonunda ve en kötü ihtimal arzum alıcam sanırım. Cvbın için teşekürler cnm.

:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar:
allah allah yazdım aslında ama sılınmıs
daha once defalarca baktım ama goremedım sımdı baktıgımda nevreısm tkaımın evının resımlerınde gordugumu petrol yesılımı dıye tarıf etsem onun markasını ogrenmem mumkunmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sevindim cnm herşeyin yolunda olduğuna. Bende philips yada braun arasında kaldım ama philipsin rondo haznesi uzun dik olduğundan banada çok kullanışsız gibi geliyor. Birde dediğin gibi düğüne daha var garantiden gün harcamaktan istemiyorum. Brauna güzel diyosun o iyi. Bende mutlaka siyah istiyorum en sonunda ve en kötü ihtimal arzum alıcam sanırım. Cvbın için teşekürler cnm.
rica ederim cnm phillipsten memnun kalmadim ben malesef bi de kucuk ev aletlerini cok onceden almamak lzm garanti acisindan...
:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar:
allah allah yazdım aslında ama sılınmıs
daha once defalarca baktım ama goremedım sımdı baktıgımda nevreısm tkaımın evının resımlerınde gordugumu petrol yesılımı dıye tarıf etsem onun markasını ogrenmem mumkunmu?
cnm bahsettigin nevresim yataşın kas serisinden...

Missim nasılsın nasıl gidiyor hayat?uzun zaman sonra seni görmek cok güzel:31:
Bebiş var mı merak ediyorum ?:49::31:

Missim nasılsın nasıl gidiyor hayat?uzun zaman sonra seni görmek cok güzel:31:
Bebiş var mı merak ediyorum ?:49::31:
cnm cok sukur her sey yolunda kosusturmaca icinde geciyor ama cogunlukla...Aslinda ben buralardayim cnm ama seni goremiyorum sanki ne zamandir...Bebis daha dusunmuyoruz esim askerligi ve annemin rahatsizligi nedeniyle.....Esim nisan gibi askere gidicek insallah donunce planlamaya baslariz allah izin verirse cnm..
Sen neler yapiyosun bakiyim sende var mi bebis:)))

misscm slm:) çok sık giremesen de belki gelnce cvplayabilirsn die düşündm:) elektrik süpürgemi seninkinden düşünüorm da ben acaba nasıl? iyiki almısım yada şu yönü söyle olsaydı daha iyi olurdu diomusun, baya da pahalı bi kaç sitede indrmde gördm ilk çıktığında700-750 civarı flndı sanırm su an hepsiburadada 499 yine de fena fiyat deil ama bi 100-150 daha düşerse alırm die düşünüorm nasıl olsa acelem yok:)) rowenta ve philips arasnda kaldm..senin fikirlernde çok önemli benm için;)

misscm slm:) çok sık giremesen de belki gelnce cvplayabilirsn die düşündm:) elektrik süpürgemi seninkinden düşünüorm da ben acaba nasıl? iyiki almısım yada şu yönü söyle olsaydı daha iyi olurdu diomusun, baya da pahalı bi kaç sitede indrmde gördm ilk çıktığında700-750 civarı flndı sanırm su an hepsiburadada 499 yine de fena fiyat deil ama bi 100-150 daha düşerse alırm die düşünüorm nasıl olsa acelem yok:)) rowenta ve philips arasnda kaldm..senin fikirlernde çok önemli benm için;)

cnm merhaba elektrik supurgemden memnunum ben iyi ki almisim diyorum yani...Calismasi ve cekisi guzel ben 520 tlye almistim o donemde 499 fena fiyat degil...Rowentayi pek bilmiyorum ama o donemde vazgecmistim rowenta amaktan hepsiburada.da musteri yorumlarindan da faydalanabilirsin bi de..kisaca philips gayet iyi...

tatlım ev bölümünede yazdım görmedin herlade ben salonunda beyaz koltukjlarının yanında duran vazo ve orta sehbada duran takımın diğer parçalarını nerden aldını ve kaça aldını sorabilirmim?

tatlım ev bölümünede yazdım görmedin herlade ben salonunda beyaz koltukjlarının yanında duran vazo ve orta sehbada duran takımın diğer parçalarını nerden aldını ve kaça aldını sorabilirmim?
cnm gormemisim evet kusura bakma vazoyu mudodan almistim,orta sehpanin ustundeki parcalar hediye geldi cnm o yuzden onlari bilmiyorum...
sevgiler...

cnm cok sukur her sey yolunda kosusturmaca icinde geciyor ama cogunlukla...Aslinda ben buralardayim cnm ama seni goremiyorum sanki ne zamandir...Bebis daha dusunmuyoruz esim askerligi ve annemin rahatsizligi nedeniyle.....Esim nisan gibi askere gidicek insallah donunce planlamaya baslariz allah izin verirse cnm..
Sen neler yapiyosun bakiyim sende var mi bebis:)))

pek nete girme fırsatım olmuyor canım benımde ara geldıgımde aklıma gelıyorsun :)
bende de bebiş yok henüz.. 10cu aya gircez kımsetse bizde ama suan icin bende bebek düşünmüyorum,kısa vade de olsa planlarımız var,Allah zamanı gelınce nasip eder inşallah sana da bana da,isteyen herkeze.. :)annen umarım iyidir canım ..:26:

canım bayağı bi olmuş sen bunları alalı :) ama ben yinede markalarını sormak istiyorum bu ürünlerin yardımcı olursan sırasıyla cok sevınırım gercekten :34:

$2a1bx1.webp$ndpf6d.webp$b8x0z5.webp$33ojipi.webp$28wch7n.webp$28tbznn.webp$21orf3s.webp$20pzywx.webp$11qmw03.webp$11lrm0i.webpEki Görüntüle 387821 $2h2ji2p.webp$o93ach.webp

Back
X