Topigimi sonunda yeniliyorum...Resimlerle ceyizlerime buyurun....

Hayırlı olsun canım, çeyizlerin çok güzeller, şimdiiden mutluluklar dilerim:16:

Kahvaltı takımınız benim de en sevdiklerimden :)
Güzel günlerde kullanın sağlıkla.

tam benim tarzım ince düşünülmüş bir çeyiz çok beğendimm.. güle güle kullan pamukçuk:33: en çok da camdan dönen kek servisiyle patates sepetine bayıldım bunlar Türkiye'den mi acaba?:17:

pamukhelvam herşeyin şahane ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim :16:

Iki adet tek kisilik yorgan ve dört adet ikisi uzun ikisi büyük yastiklarim. Cift kisilik yorgan henüz alamadim..

düdüklu tencerem 6 litre yemek piserken hic korkmadan acilabiliyor acilabiliyor...

annem ceyizlik diye illa dantel kenari ördü hamam havlularina. bende yüz havlularini göstermedim anneme biliyor onlarada örer birer tane...:36:

Benim malesef pek ev tekstil ürünüm yok. Buralarda öyle sizin gibi renk renk desen desen nevresim takimlari yok. Türkiyeye geldigimde insallah. Bu yaz yemek takimlarimi aldigim icin onlarida almaya yüzüm tutmadi zaten babam söylene söylene getirdi. Bir yandan al diyor bir yandan söyleniyor:16:

baska bir cay setim altlari camdan:8:

2. günlük yemek takimim corba kaseleri yok yalnizca:96:

kek standim..:68:

kek standimin alti servise tabagi olarakda kullanilabiliyor:35:

aliminyum döküm tencerem bi kücügde vardi ama resmini güzel cekememisim sonradan fark edince tekrar cekmeye üsündim...

Son düzenleme:
Sira geldi tupperlarima....

beyaz olan kapaklari saklamak icin yesil tombul olanda marul icin...

ilk gözarilarim :8:

mikro dalga icin kabim isitmak icin hatta kek bile yapiliyor..:16:

mikrodalgada yemek isitma kabim...:9:

mini sefim...:27:

derin firin kabim...:24:

ne oldugu tam belli olmayan sey bicak egesi...:10:

tereyagligim...:5:

zeytin, peynir, un ve kurabiye saklama kablarim...:56:

tam belli olmasalarda temizlik bezlerim..:108:

büyük firin kabim...:66:

simdilik bu kadar... resmini cekmedigim iki üc esam kaldi onlarda sonra of yoruldum valla...:51:

Hepsi çok güzeller pamuk helva. Güzel günlerde kullan.
Özellikle ilk sayfadaki çay setin çok hoşuma gitti.
Onların altı porselenmi yoksa cammı canım?
Nerden nekadara aldın acaba :D

sagol Pandomim rabbim hepmize nasip etsin agiz tadiyla kullanmayi.

evet canim altlari, tepsisi, cay kasiklari hepsi camdan. Almanya´dan aldim canim ama Türkiyede var canim cünkü o papatyali olani ve boncuklu tepsiyi ve cam altlari Bartin´dan almistim..

Hayırlı olsun canım, çeyizlerin çok güzeller, şimdiiden mutluluklar dilerim:16:

tesekür ederim tatlim sözlümle aramizdaki problemleri asip evlenebilirsek nasip olucak insallah kullanmak...

Kahvaltı takımınız benim de en sevdiklerimden :)
Güzel günlerde kullanın sağlıkla.

sagol canim. Yalniz benim benimkini Türkiye´den getiremedim, seneye insallah getiririm...

Çaydanlıklarımız çok benziyorlar bende çokseviyorum. Herşeyin güzel mutlu günlerde kullan canım.

sagol tatlim, annemin hediyesi insan nasil sevmesin bu tombul seyi ya...:16:

tam benim tarzım ince düşünülmüş bir çeyiz çok beğendimm.. güle güle kullan pamukçuk:33: en çok da camdan dönen kek servisiyle patates sepetine bayıldım bunlar Türkiye'den mi acaba?:17:

sagol canim, zevklerimizin uymasi ne güzel. Patates sepetim Türkiyeden canim sanirim 10 liraya almistim. Dönen kek servis tabagimi burdan aldim canim, tr varmi bilmiyorum???

Çok beğendim canım benim özene bezene almışsın hepsini belli.. İyi günlerde kullanmayı nasib etsin rabbim.. Bende bulduğumu alır durumdayım şuan :) aynı şeylerden bikaç tane oldu bakıp bakıp gülüoruz annemle :))

Çok beğendim canım benim özene bezene almışsın hepsini belli.. İyi günlerde kullanmayı nasib etsin rabbim.. Bende bulduğumu alır durumdayım şuan :) aynı şeylerden bikaç tane oldu bakıp bakıp gülüoruz annemle :))

cok tesekür ederim tatlim...rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.

Insan gercekten o kadar hevesleniyor ve heyecanlaniyorki ceyiz konusunda ne görse allasi geliyor. Isten neredeyse her aksam eve geldigimde annem hemen sorardi ne aldin bakiyim sen diye, gerci alma yeni yeni modelleri daha güzelleri cikiyor diyorlar ama simdiden ceyizi tamamlamak gerek illeride daha büyük harcamalar cikacagi icin.

Ben bu ara pek almiyorum zaten koyacak yerim kalmadi kücücük odamda...:8:

:nazar:hepside çok güzeller önemli olan allah mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin:nazar:

Back
X