Miss curious'un ceyizi..

sn1h77.jpg
kesme tahtam..
20pzywx.jpg
baharatligim..
2enbvbo.jpg
cezvem..
21kct8z.jpg
rendelerim..
2uscqas.jpg
bicak setim..
b8x0z5.jpg
ekmekligim..

herşey çok şık ve güzel mutluluklar dilerim sana.rica etsem bıçak setini ve kesme tahtanı nerden aldığını söyler misin.

mrb
5. sayfaya kadar baktım.herhalde gerisi yoktur.hatta aradan 40 50 60 diye devam ettim bakmaya ama yeni resim göremedim.
herşeyin çok güzel.umarım güle güle kullanıyorsundur
özellikle bunları çok beğendim.nerelerden aldığını sölersen sevinirim
Eki Görüntüle 174592 Eki Görüntüle 174593 Eki Görüntüle 174594
tesekkur ederim cnm genelde ceyizlerimin tumu ilk 5 sayfada..Araya da eklediklerim var, aslinda giris sayfasina ekleyecektim ama topic izin vermedi..
Soruna gelince;
ekmeklik - Mudodan
bardaklar - bievden
nihale seti -Tchibodan..
Ben aldiklarimin buyuk cogunlugunu indirimlerde almistim cnm,her gun takip ederim begendiklerimde indirim var mi die.Yakaladigim an alirim..Ceyizimin bicok urununu internetten almistim o yuzden takip etmesi kolay oluyor..sevgiler..
misscim çeyiz alırken bi ara bulaşıklık bakıyordun? metal bulaşıklık paslanır mı diyee muhabbeti geçmişti hatta.. çeyizine tekrar baktımda bulaşıklık gözüme çarpmadı. ne aldın sen canım? bende metal istiyorum paslanır mı diye aklımdan geçiyoo? birde bulaşık yerleştirirken bardakların ağız kısımları çatlayacak diyee içim gidiyoo.. sen ne düşünüyosun? birde bambu, ahşap tabaklıklar falan var ama kullanışlı olur mu acaba??

canım bide tost makinesi ve traş makinesi aldın mı??
cnm evet bulasiklik cok baktim ve en guzel mudoda gormustum o da fiyatli oldugu icin indirime girmesini bekledim ama girmedi bi turlu..Derken evimizi kiraladik ve evyenin yan tarafina koydum bulasiklari suzgec oldugu icin bulasiklarin suyu akiyo hemen..Boylece hem tezgahta kalabalik yapmadi hem de isimi gordu..Kendi evime gecersem ve gerek duyarsam mudonunkini almayi planliyorum paslanmaz celik oldugu icin..Dikkat et diger urunlerde paslanmaz celik ibaresi yoksa alma belli bi zamandan sonra kufleniyo..Bulasik makinesine her seyi koyuyorum ben cnmcm cok acimasizim bu konuda ve cok sukur hicbi catlama olmadi..Renk veren bikac bardagim var sadece onlari koymuyorum,zaten onlari da gunluk kullanimdan kaldirdim..
Bambu almayi dusunmedim cnm ben,dusundugum ev konseptine uygun olmuyodu bi de ahsap nasil kullanisli olur mu pek bi bilgim yok sanki tahta kokarmis gibi geliyo niyeyse..Surekli ıslak durmamasi lzm bence..Tost makinasi almadim henuz cnm eksiklerim arasinda 1 o var bi de narenciye sıkacagi var..
Tost makinasi istiyorum cunku tostu cok seviyorum..Narenciye sıkacagini su ana kadar almadim kati meyve sikacagi oldugu icin ama kati meyve sikacagi sanki cocuk olduktan sonra daha gerekliymis gibi geliyo cnm,yikamasi pratik degil bi de sabah mesela ise giderken portakal sıkıyım diyorum hepsini soymakla ugrasiyorum narenciye sıkacagin varsa bol ikiye kullan rahatca hemen yika..Titas makinasi da almadim esime istemedigi icin..
cok yazdim snrm.:34:
sevgiler..

Sitede bu zamana kadar gördüğüm en zevkli ve şık çeyiz ürünleri. Güle güle kullanın mutluluklar.:71:
tesekkur ederim almorcum cok incesin.:16:.Hala cok seviyorum ceyizimi..:34:
sevgiler..

herşey çok şık ve güzel mutluluklar dilerim sana.rica etsem bıçak setini ve kesme tahtanı nerden aldığını söyler misin.

tesekkur ederim cnm darisi evlilik hazirligi yapan arkadaslarimin basina..Bicak setini tupperware'dan,kesme tahtami ise ikeadan almistim..
sevgiler..

Son düzenleme:
cevabın için teşekkürler cnm. bende bütün online alışveriş sitelerine üyeyim ama bişiy alamıyorum,görmeden.

buarada bizde evde metal bulaşıklık kullanıyoruz.annem bauhaus dan almıştı.malesef hep paslandı.annem plastiklerden alıcam die tutturuyo,ben aldırmıyorum.mudo dakini alıp kullan,size tavsiye eden varmıydı?

cevabın için teşekkürler cnm. bende bütün online alışveriş sitelerine üyeyim ama bişiy alamıyorum,görmeden.

buarada bizde evde metal bulaşıklık kullanıyoruz.annem bauhaus dan almıştı.malesef hep paslandı.annem plastiklerden alıcam die tutturuyo,ben aldırmıyorum.mudo dakini alıp kullan,size tavsiye eden varmıydı?

yok cnm bana tavsiye eden biri yok ama paslanmaz celik oldugu icin paslanmayacagini dusunuyorum..Bi de boyle bisi olursa faturan ile gidince degistireceklerini dusunuyorum..Metali biz de evde kullandik annemle ve kuflendi malesef hatta ben de kullanmstim bekarken ama o da paslanmisti malesef..Onlar paslanmaz celik diildi ama metaldi senin de dedigin gibi...

Şu mudonun bulaşıklıgından hanne de vardı kendısı artık foruma ugramıyor sanırım ugrarsa kullanmışsa bi fikir verir sanırım

Eşyaların çok güzel çok ince detaylara girmişsin güle güle kullan eşyalarını sayende çeyiz hakkında bilgi sahibi oldum sevgili miss curıs sağol :66::46::13:

Cnm çeyiz eşyaları için hangi sitelere üyesin hangileri güvenilir ? Bir de resimli anahtarlık trendyoldan ne kadara aldın ? Şimdi almak istesem bulabilir miyim ?:16:

Eşyaların çok güzel çok ince detaylara girmişsin güle güle kullan eşyalarını sayende çeyiz hakkında bilgi sahibi oldum sevgili miss curıs sağol :66::46::13:
rica ederim ne demek cnm..simdi de severek kullaniyorum ceyizlerimi...
Cnm çeyiz eşyaları için hangi sitelere üyesin hangileri güvenilir ? Bir de resimli anahtarlık trendyoldan ne kadara aldın ? Şimdi almak istesem bulabilir miyim ?:16:
cnm trendyol,markafoni,tchibo,limango,mudo uye oldugum siteler..kusura bakma msjini yeni gordum resimli anahtarlik cok sık indirime girmiyor malesef her gun baksan iyi olur siteye..zaman zaman markafonide de indirime giriyor aklinda olsun..

canım tecere setlerini, cezveni, tabaklarını, sepetlerini, baharatlığını..:nazar: kısaca çeyizini çok beğendim, allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah...:nazar:
kesme tahtanı tam belli olmuyor ama plastik sanırım neden cam düşünmedin hayatım??

her şey çok güzel omuş canım güle güle kullan..:) çok zevklisin:21::nazar:
tesekkur ederim cnm..:16:

Cnm özel mesajı kapattın sanırım . Burdan teşekkür edeyim o halde :16: Sayende indirimden haberim oldu şipariş verdim resimli anahtarlığı :16::16:
simdiden gule gule kullan cnm..

canım tecere setlerini, cezveni, tabaklarını, sepetlerini, baharatlığını..:nazar: kısaca çeyizini çok beğendim, allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah...:nazar:
kesme tahtanı tam belli olmuyor ama plastik sanırım neden cam düşünmedin hayatım??
tesekkur ederim cnm cok..kesme tahtam plastik cunku cami cok rahat kullanamiyorum cam da almistim ama simdi mutfakta diil baska bi amacla kullaniyorum..:34:

Canım hepsi çok güzel daha öncede yorum yapmıştım,fakat bir şey varki çok hoşuma gidiyor ..çok amaçlı yeşil renklerde pasta setin :) nereden aldığını öğrenebilirmiyim? :34:

Canım hepsi çok güzel daha öncede yorum yapmıştım,fakat bir şey varki çok hoşuma gidiyor ..çok amaçlı yeşil renklerde pasta setin :) nereden aldığını öğrenebilirmiyim? :34:

tesekkurler cnm pasta setim benim de favorim ve cok severk kullaniyorum ben onu tantitoniden almistim..

Back
X