- Konu Sahibi miss_curious
- #1.261
Sitede bu zamana kadar gördüğüm en zevkli ve şık çeyiz ürünleri. Güle güle kullanın mutluluklar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesme tahtam..![]()
baharatligim..![]()
cezvem..![]()
rendelerim..![]()
bicak setim..![]()
ekmekligim..![]()
tesekkur ederim cnm genelde ceyizlerimin tumu ilk 5 sayfada..Araya da eklediklerim var, aslinda giris sayfasina ekleyecektim ama topic izin vermedi..mrb
5. sayfaya kadar baktım.herhalde gerisi yoktur.hatta aradan 40 50 60 diye devam ettim bakmaya ama yeni resim göremedim.
herşeyin çok güzel.umarım güle güle kullanıyorsundur
özellikle bunları çok beğendim.nerelerden aldığını sölersen sevinirim
Eki Görüntüle 174592 Eki Görüntüle 174593 Eki Görüntüle 174594
cnm evet bulasiklik cok baktim ve en guzel mudoda gormustum o da fiyatli oldugu icin indirime girmesini bekledim ama girmedi bi turlu..Derken evimizi kiraladik ve evyenin yan tarafina koydum bulasiklari suzgec oldugu icin bulasiklarin suyu akiyo hemen..Boylece hem tezgahta kalabalik yapmadi hem de isimi gordu..Kendi evime gecersem ve gerek duyarsam mudonunkini almayi planliyorum paslanmaz celik oldugu icin..Dikkat et diger urunlerde paslanmaz celik ibaresi yoksa alma belli bi zamandan sonra kufleniyo..Bulasik makinesine her seyi koyuyorum ben cnmcm cok acimasizim bu konuda ve cok sukur hicbi catlama olmadi..Renk veren bikac bardagim var sadece onlari koymuyorum,zaten onlari da gunluk kullanimdan kaldirdim..misscim çeyiz alırken bi ara bulaşıklık bakıyordun? metal bulaşıklık paslanır mı diyee muhabbeti geçmişti hatta.. çeyizine tekrar baktımda bulaşıklık gözüme çarpmadı. ne aldın sen canım? bende metal istiyorum paslanır mı diye aklımdan geçiyoo? birde bulaşık yerleştirirken bardakların ağız kısımları çatlayacak diyee içim gidiyoo.. sen ne düşünüyosun? birde bambu, ahşap tabaklıklar falan var ama kullanışlı olur mu acaba??
canım bide tost makinesi ve traş makinesi aldın mı??
tesekkur ederim almorcum cok incesin.Sitede bu zamana kadar gördüğüm en zevkli ve şık çeyiz ürünleri. Güle güle kullanın mutluluklar.![]()
herşey çok şık ve güzel mutluluklar dilerim sana.rica etsem bıçak setini ve kesme tahtanı nerden aldığını söyler misin.
cevabın için teşekkürler cnm. bende bütün online alışveriş sitelerine üyeyim ama bişiy alamıyorum,görmeden.
buarada bizde evde metal bulaşıklık kullanıyoruz.annem bauhaus dan almıştı.malesef hep paslandı.annem plastiklerden alıcam die tutturuyo,ben aldırmıyorum.mudo dakini alıp kullan,size tavsiye eden varmıydı?
evet onda vardi ama hic girmedi evleneli beri ya da ben gormedim..Şu mudonun bulaşıklıgından hanne de vardı kendısı artık foruma ugramıyor sanırım ugrarsa kullanmışsa bi fikir verir sanırım
rica ederim ne demek cnm..simdi de severek kullaniyorum ceyizlerimi...Eşyaların çok güzel çok ince detaylara girmişsin güle güle kullan eşyalarını sayende çeyiz hakkında bilgi sahibi oldum sevgili miss curıs sağol:13:
cnm trendyol,markafoni,tchibo,limango,mudo uye oldugum siteler..kusura bakma msjini yeni gordum resimli anahtarlik cok sık indirime girmiyor malesef her gun baksan iyi olur siteye..zaman zaman markafonide de indirime giriyor aklinda olsun..Cnm çeyiz eşyaları için hangi sitelere üyesin hangileri güvenilir ? Bir de resimli anahtarlık trendyoldan ne kadara aldın ? Şimdi almak istesem bulabilir miyim ?![]()
resimli anahtarlık şu anda vipdükkan da indirimde 19.90 a
tesekkur ederim cnm..her şey çok güzel omuş canım güle güle kullan..:) çok zevklisin![]()
simdiden gule gule kullan cnm..Cnm özel mesajı kapattın sanırım . Burdan teşekkür edeyim o haldeSayende indirimden haberim oldu şipariş verdim resimli anahtarlığı
![]()
tesekkur ederim cnm cok..kesme tahtam plastik cunku cami cok rahat kullanamiyorum cam da almistim ama simdi mutfakta diil baska bi amacla kullaniyorum..canım tecere setlerini, cezveni, tabaklarını, sepetlerini, baharatlığını..kısaca çeyizini çok beğendim, allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah...
kesme tahtanı tam belli olmuyor ama plastik sanırım neden cam düşünmedin hayatım??
amin cnm tesekkur ederim..güzel günlerde kullanırsın inş.
Canım hepsi çok güzel daha öncede yorum yapmıştım,fakat bir şey varki çok hoşuma gidiyor ..çok amaçlı yeşil renklerde pasta setin :) nereden aldığını öğrenebilirmiyim?![]()