Ben bende mantari temizliyor sanirken megerse tam aksi mikrop kapmisim tongkattan.iki gundur bu durumla ugrasiyorum.bende asiri derecede mantar yapmis.simdi ugrasiyorum..dr.umda kizdi sen temizdin kendine ne yaptinda boyle oldu dedi..isede yariyordu ama olmadi uzgunum...
Yapma canım ya üzüldüm senin adına, bende hiç sorun yok sende neden oldu acabaki.
ve sonunda siparis verdigim ürün dün geldi,
sabirsizlikla hemen kullandim..
inanilmaz ama 4 parmagimin girdigi vajinama tek parmagim zorla girdi arkadaslar.
aninda etkisini gösterdi.
acayip bir daralma oldu..
okudugun kadari ilede akintiya ve koku gidermeyede cok iyi geliyormus..
saskinlik icindeyim hic beklemiyordum bu kadar etki verecegini..
maliyeti türkiyede cok yüksek ben 10 dolara aldim arkadaslar yurtdisinda yasiyorum burdan siparis verdim..
ürünün ismi tongkat madura
eger 1000 dolarda olsa alirim neden derseniz ameliyata hic gerek yok.. ki ben ameliyatda olmustum..
Canım çok sevindim gerçekten, eşinle mutluluklar diliyorum sana, bu şekilde sorun yaşayanlarda artık alabilirler herhalde ürünü gönül rahatlığı ile.
nerden aldın yanı hangı sıteden ? bır yan etkısı var mı?
Zahide 78e özelden mesaj yazabilen arkadaşlar bu sayfaya bakmasını söyleyebilirler mi acil ben özelden yazamıyorum bana yardımcı olmasını istiyorum
Cnm tongkatmadura ebay yazıncagoogleye ilk sırada cikiyoilkgecedeki gibi yazıyor hatta ürünün üzerinde orjinal yazıyor ülke ismi almanya yaziyortelden giriyorum internete zor oluyor yazmasi