Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Arkadaşlarbirdeisirganotundanfaydalaniyorlarmisdaraltmakicinvajinayi kirsalkesimlerde nsluyguluyolarbilenvarmi

birincisi cok kotu yaziyorsunuz, ne yazdiginiz anlasilmiyor. biraz dikkat etsenize.
ikincisi sanirsam bu topik artik kullanilmiyor. o yuzden bosuna zorlamayin, baska yerlere bakin. mesaj sayisini doldurma linki var, orayu bulup bos mesajlar atin. mesaj sayinzi dolunca bu topiktekilere mesaj atip yardim isteyin bence. ya da cevrenizden online satin almalari bilen birinden
ucuncusu dogru duzgun siteyi eklememissiniz, google yazin bulursunuz demissin. yardima ihtiyaci olan siz, ama bulma isleriyle ugrasacak olan benim.

urun bu mu? linki ekledim, fiyati 55 dolarmis. http://www.ebay.co.uk/itm/ORIGINAL-...T-AND-MOST-EFFECTIVE-YELLOW-ONE-/111283483159

sayfada buy it now (simdi satin al) yazan yere tikliyorsunuz. sonra email yazan yeri degil, hemen onun yanindaki contunie as a guest (yani misafir oalrak devam et) yazan yeri tiklayin. karisniza ad soyad vs kismi gelecek. onu sozlukten bakarak doldurursunuz, cok kolay. sonra contunie yazan yeri tiklayin, karsiniza odeme sekli cikacak. kredi karti bilg. girin. yalniz ben yurtdisinda yasiyorum, o yuzden turkiyeden satin almalarin kac ggunde vs geldigini bilmiyorum.

http://tongkatmadura.com.tr 'DAN BU PİSLİĞİ ALDIM.. COK IHTIYACIM OLMADIGI HALDE ,YILDONUMUMUZDE ,SIRF SEVGILIME İLK GECEMİZ GİBİ SIKI OLAYIM DIYE !!
RESMEN PARA TUZAĞI... İNANIP GÜVENİP ALDIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM ...HİÇ BİR YARARINI GORMEMEKLE BERABER, BİR DE MİKROP KAPTIM... ÇEKTİĞİM ACININ HADDI HESABI YOK.. 80 TL LİK ŞEYİN ORJİNALİ 7$ ...HARAM ZIKKIM OLSUN.. SAKIN ALIP MADDI -FIZIKSEL MAĞDUR OLMAYIN HANIMLAR
..

Tongkat maduradan memnun kalanar da var sakin almayin diyen de var. Daha zararsiz olur diye dusunerel krem denedim dun gece. Sonradan biraz farketti. Farkettiginde de tatliskom coktan isini bitirmis uyuyordu. Ben mi iyi suremedim acaba? Ameliyat denemeden once son cirpinislarim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dün akşam tongkatmadura.net den sipariş vermiştim ama pişman oldum, çünkü az önce bir arkadaş oradan alıp mikrop kaptığını yazmış ... yabancı siteden nasıl alacağız bilemedim .

Arkadaşım yabancı siteden alıp kargo ücretleriylede aşağı yukarı aynı ücrete geliyor. Birde gümrükte takılır ürünü geri gönderirlerse paran gidiyor. site ismi yazdığın için bende yazayım dedim. kozmetikce.com dan alıyorum ben. Gerçekten dürüst çalışanları var. orjinal ürün alıyorum oradan.

Ben başka bir siteden aldım, kullanıyorum. Ürünün kendi ismi olan bir siteden. Çok memnunum. Mikrop kapan arkadaş başka birşeyden kapmış olmasın? Sonuçta girdiğimiz alışveriş merkezi tuvaletinden bile yüzlerce mikrop alıyoruz. Bir de tamamen temiz ellerle kullanmak gerekiyor. Kullanım kılavuzunda öyle yazıyor. Arkadaşa üzüldüm. Ama benim çok işime yaradı.

Bu nasıl bişey ve nasıl kullanılıyor
sitede yazanı kopyalıyorum

TONGKAT AJIMAT MADURA’NIN ETKİLERİ

1)Vajina daraltıcıdır.

2)Vajina kokusu gidericidir.

3)Vajina akıntısı gidericidir

4)Cinsel isteği artırır.

5)Mantarların giderilmesine yardımcı olur.

6)Vajinal sıvıların dengelenmesine yardımcı olur.

7)İlişkiden alınan zevki yoğunlaştırır.

8)Vajinanın geniş olmasından dolayı kaybedilen özgüveni tekrardan kazandırır.

9)Her ilişkide Evliliğinizin ilk gün ki gibi olmasını sağlar.

TONGKAT AJIMAT MADURA’NIN KULLANIM ŞEKLİ

1)Elinizi ve cinsel organınızı yıkayınız

2)Kendinizi rahat bırakın ve Tongkat ajımat madura bir kısmını vajinanızın içine yerleştirin.

3)Bu işlemi Cinsel ilişkiden 20 dk önce yapmanız yeterlidir.

4)Vajinanızın içinde en az 30 saniye enfazla 2 dakika tutun.

Bu nasıl bişey ve nasıl kullanılıyor
4. defa alıp kullanan biri olarak cevaplayabilirim :) Büyükçe bir puroya benziyor, ve ilişkiden kısa süre önce bir kısmını vajinaya yerleştiriyorsun. yarım veya 1 dakika içerde tutuyorsun. sabit tutuyorsun ama, oynatmadan. sonra da keyfini çıkarıyorsun. bir de kıvamı sabuna benziyor. renksiz cinsel hayatımıza renk geldi kocamızla. mikrop kaptım diyen arkadaşa katılamıycam. ben hep aynı yerden alıyorum. bana hiçbirşey olmadı. acaba bilmeden içerdeyken çok fazla hareket ettirip tahriş mi ettiler? ya da başka birşey mi bilemiycem. ben ilk kez iki yıl önce mi ne almıştım. çok etkili olduğundan kullanmaya devam ettim. yalnız çok soğuğa gelmiyor. biraz ılık bir yerde tutmak lazım. çin malı taklitleri olduğunu da duydum. ingilizce biliyorum ama yabancı sitelerden satılanlara güvenmiyorum. o kadar beklerim işe yaramayacak birşey gönderirler yazık olur. en kısa yol her zaman en iyi bilinen yoldur bence. zaten bu madura bütün dünyada satılıyor gördüğüm kadarıyla, zararlı birşey olsa öyle avrupada falan satılamaz diye düşünüyorum. gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak gerek.

Sen nerden aldin canim? benimki bitti ve tongkatsiz asla yapamam baktim sadece yurtdisindan var.

Ben tongkatasli madura adında türk sitesinden aldım. Çok etkiliydi. Siz de ordan mı aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…