Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

bir denemekte yarar var arkadaşım

bir denemekte yarar var arkadaşım

Az önce aldım bende arkadaşım senin önerdiğin satıcıdan gittigidiyordan, pazartesi anca gelir herhalde bana. Ama benim de sorunum senin gibi olduğu için bende de işe yarayacağına inanıyorum. Baksana bir çok kişide işe yaramış ve kullanıyorlar bende niye olmasın dimi.

aynen öyle arkadaşım...

Satıcı kargoyu yapmış bu sabah hemen, pazartesi elimde inşallah. Sonuçları burada paylaşırım artık, çok heyecanlıyım canım, artık bende mutlu olabileceğim eşimle.

Hanimlar ben yeni uye oldum kendim azerbaycanda yasiyorum bu urunu nasil ala bilirim burda yok yurtdisina satisi varmi lutfen yardimci olun

Tamam eyer yapamazsam sana bilgilerimi verirsem bana sipariw edermisin odemeni kapida yapicam

O zaman sparis ver hesap numarani at bana ben para yatiririm olmasa sen bana postayla gonderirsin

Cok tewekur ederim meline gondericem parayi ben yatirinca sende sparis edersin parayi yatirdigmda sana haber vericem

Gonderdim sana lazim olan yazmadigim bilgiler varsa onlari soyle ben meline yazarim

Ben bende mantari temizliyor sanirken megerse tam aksi mikrop kapmisim tongkattan.iki gundur bu durumla ugrasiyorum.bende asiri derecede mantar yapmis.simdi ugrasiyorum..dr.umda kizdi sen temizdin kendine ne yaptinda boyle oldu dedi..isede yariyordu ama olmadi uzgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…