bir denemekte yarar var arkadaşımCanım vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim, baya işime yarayacak tongkat madura benim anladım kadarı ile, Çok olmasada bazen bende de mantar sorunu oluşuyordu, vajinal mantara iyi gelmesi ayrı bir güzellik oldu benim için. Akşama kocişim gelsin gittigidiyordan siparişimi vereceğim hemen bende.
bir denemekte yarar var arkadaşım
Az önce aldım bende arkadaşım senin önerdiğin satıcıdan gittigidiyordan, pazartesi anca gelir herhalde bana. Ama benim de sorunum senin gibi olduğu için bende de işe yarayacağına inanıyorum. Baksana bir çok kişide işe yaramış ve kullanıyorlar bende niye olmasın dimi.
Hanimlar ben yeni uye oldum kendim azerbaycanda yasiyorum bu urunu nasil ala bilirim burda yok yurtdisina satisi varmi lutfen yardimci olun
Özelden yazdım tam adresi canım.
Tamam eyer yapamazsam sana bilgilerimi verirsem bana sipariw edermisin odemeni kapida yapicam
O zaman sparis ver hesap numarani at bana ben para yatiririm olmasa sen bana postayla gonderirsin
Gonderdim sana lazim olan yazmadigim bilgiler varsa onlari soyle ben meline yazarim