- 9 Kasım 2013
- 3
- 1
- 34
sanalpazarda satışa çıkmış fiyatıda uygun
Ben de oradan almayı deneyeyim dedim. Fiyat yüzünden. İlk aldığım 39 liraydı ama kırık çıktı. Mesaj attım falan ilgilenmediler. Sonraki aldığım 34 liraydı galiba, kırmızı kutu içi beyaz üründü. Çok güzeldi. Şimdi ilk aldığım orjinal sitesinden mi yine bu sanal pazardaki 34 liralıktan mı alayım bilemedim. Sonuçta ben bunu daha çok alıcam bir ordan bir burdan. Etkisi süper. Hormonlar yüksekdikçe sipariş veriyorum :)))
Ben tongkatmadura net ten aldım. İade garantili dediler. İster kullanmayın ister kullanın ben iade etmek istiyorum dediğiniz anda koşulsuz iade alırız dediler. O kadar güveniyorlar ürüne. Haklılarmış. Sonuç o kadar güzel ki bugün üçüncü tongkat maduram geldi. Az sonra da kullanıcam. Etkisini sormuşsun, çok etkili. İnan hiç pişman olmazsın. Hem eşin hem sen çok ciddi bir daralma hissedeceksiniz. Gözün kapalı alabilirsin.Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum ve sırf bu konu hakkında doğru bilgi ve paylaşıma ulaşmak için sizden yardım istiyorum. Eşimle çok zor durumdayız. Benimle cinsel ilişkide hiç hissetmediğini zevk alamadığını söylüyor. çok gururum kırılıyor. Vajinal estetik yaptırmak istemiyorum ve korkuyorum. Forumda tongkat madura ve diğer daraltıcı ürünler kullananların az da olsa yorumlarını okudum. Gerçekten tongkat madura bu kadar etkilimidir? Etkisi ne ölçüde. Bunu kullansam eşim gerçekten daralmış oldugunu farkeder mi? O kadar kötü durumdayımki ruhsal olarak, hep ağlıyorum ve cinsellikten soğuyorum her gecen günne olur yardım edin. Burdan ya da özel mesajla bana bu ürünlerin etkisini ve güvenilir olarak nereden temin edebilecegimi yazrsanız cok mutlu olurum. Sevgiler..
arkadaslar yardım edip yol gözterecek hiç kimse yok mu bana(
pink3434 inanın çok üzüldüm sizin için. Ama bu dünyanın sonu değil. Gerçekten aceleci davranmışsınız da olan olmuş. Bu noktadan sonra o konuyu fazla kafaya takmayıp o şekilde de mutlu olabilirsiniz. Ben de bu tuhaf şeyden alıp kullandım. Etkisini gördüm tongkat madura net ten almıştım. Soğuk kış geceleri için bir tane daha alacağım :)
madurastick com sitesinden aldim en son arkadasimda ordan almis tavsiye etti ipi var ipli mavi paketi var. saticiya yazdim bana ayrintili anlat diye etkisi 2-3 gün kaliyor dedi bende 24 saat anca kaliyor. cok daratiyor dogru ama kurutuyor ben bebek yagi kullaniyorum yaninda. vajina duvarlarinda siviyi emiyormus öyle dedi bana. ben lazer yaptirmak istiyorum fiyat arastirmasi yapiyorum Almanyada cok pahali türkiyede uyguna varmis.arkadaşlar kimseden ses çıkmayınca ve endonezyadan gelmesini beklemek istemediğim için türkiyeden sipariş verdim.bugün kargoya verilicekmiş. satıcı ile konuştum etkisinin 2-3 saat sürdüğünü ve ilişkiye girdikten sonra etkisinin kaybolduğunu söyledi. ayrıca benim en büyük alma sebebimde kuruluk yapıyor diyeydi. ama kuruluk yapmadığını söyledi. konu eski olabilir ama lütfen kullanan arkadaşlar bir bakarsa buraya sevinirim.
madurastick com sitesinden aldim en son arkadasimda ordan almis tavsiye etti ipi var ipli mavi paketi var. saticiya yazdim bana ayrintili anlat diye etkisi 2-3 gün kaliyor dedi bende 24 saat anca kaliyor. cok daratiyor dogru ama kurutuyor ben bebek yagi kullaniyorum yaninda. vajina duvarlarinda siviyi emiyormus öyle dedi bana. ben lazer yaptirmak istiyorum fiyat arastirmasi yapiyorum Almanyada cok pahali türkiyede uyguna varmis.
ozaman bu ürün tam senlik cünkü kurutuyor. durum nedir kullandinmi?zahide78 arkadaşım bişey sormak istiyorum bu konu hakkında. bu arada kargoda şuan geliyor ürün. çok heyecanlıyım :)
benim şöyle bi sorunum var kurutuyor demişsin ya. asıl alma amacım kuruluk için aslında. biraz özel olucak ama eşimle daha öpüşmeye başladığımızda bile ıslanmaya başlıyorum ve ilişki sırasında bu çekilmez bir hal alıyor. hissetme sorunu yaşıyoruz. bu sıvıyı dengeliyormu acaba bu ürün en çok onu merak ediyorum. çünkü iç çamaşırımı çıkarmadan wcye koşmak zorunda kalıyorum kurulamak için( buda bütün olayı bitiriyor.