Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

sanalpazarda satışa çıkmış fiyatıda uygun

Ben de oradan almayı deneyeyim dedim. Fiyat yüzünden. İlk aldığım 39 liraydı ama kırık çıktı. Mesaj attım falan ilgilenmediler. Sonraki aldığım 34 liraydı galiba, kırmızı kutu içi beyaz üründü. Çok güzeldi. Şimdi ilk aldığım orjinal sitesinden mi yine bu sanal pazardaki 34 liralıktan mı alayım bilemedim. Sonuçta ben bunu daha çok alıcam bir ordan bir burdan. Etkisi süper. Hormonlar yüksekdikçe sipariş veriyorum :)))

sanalpazarda 3 ayrı satıcı var siz hangisinden almıştınız ??

Ben tongkatmadura net ten aldım. İade garantili dediler. İster kullanmayın ister kullanın ben iade etmek istiyorum dediğiniz anda koşulsuz iade alırız dediler. O kadar güveniyorlar ürüne. Haklılarmış. Sonuç o kadar güzel ki bugün üçüncü tongkat maduram geldi. Az sonra da kullanıcam. Etkisini sormuşsun, çok etkili. İnan hiç pişman olmazsın. Hem eşin hem sen çok ciddi bir daralma hissedeceksiniz. Gözün kapalı alabilirsin.

pink3434 inanın çok üzüldüm sizin için. Ama bu dünyanın sonu değil. Gerçekten aceleci davranmışsınız da olan olmuş. Bu noktadan sonra o konuyu fazla kafaya takmayıp o şekilde de mutlu olabilirsiniz. Ben de bu tuhaf şeyden alıp kullandım. Etkisini gördüm tongkat madura net ten almıştım. Soğuk kış geceleri için bir tane daha alacağım :)

Birde ben deneyim bakalım vallahi merak ettim. ameliyat da olmak istemiyorum. işe yararsa yazarım.

ve kullandım.. ama kendi hatamdan dolayı bazı konularda kafam karıştı.
birincisi tahrişten dolayı mikrop kaptığım için yaralar oluştu ve tedavi oluyordum yaklaşık bir haftadır cinsel ilişkimiz yoktu dünde madura gelince benim aceleci ve meraklı yapım yüzünden kullandım. ama yok böyle bir acı :/ hakket daralttı lakin daraltmanın yanında kayganlaşmanıda önlüyor.. kayganlaşamayınca benim içerdeki yaralar tekrar açıldı yada ben öyle hissettim kanamıştı bildiğiniz. yani aslında çözemediğim nokta acaba hakkaten bu kadar küçülttümü yoksa biraz küçülttü birazda yaralardanmı ben böyle hissettim bilemedim. yada kayganlaştırmadığı için mi dar gibi geldi bu konularda kafamda deli sorular

Keşke biraz bekleseydin. Kayganlaşma konusunda ben bir fark göremiyorum. Eskiden ne kadarsa şimdi de öyle. Sonuçta daraltma etkisi süper ama.

3.cü kullanışım sanki etkisi gitti gibi :/ alıştımı ne yaptı anlamadım ki :/ bide kaç kullanımlık olduğunu yazsalarmış iyi olurmuş.

Güvenli hangi siteden alabilirim?

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu üründen. hatta bu ürünün varlığını öğreneli 1 yıl oldu diyebilirim. ve google beni bu başlığa getirdi. bu başlık için sırf üye olmuştum diyebilirim. fakat bazı durumlardan dolayı böyle konuları erteledim. konudaki bütün mesajları okudum tek tek. lütfen kullananlar son durumları hakkında bilgi verebilir mi ? çünkü birkaç sorum olacak mesajlar üzerine.

1- herkes başka başka sitelerden almış. ben tongkatmadura.com u düşünüyordum. fakat ordan alanlar mikrop kaptığını ve pişman olduklarını belirtmişler. tr den sipariş vereceğim. ve yurtdışından getirtmek istemiyorum. malum çok uzun sürede geliyormuş. fiyatı farketmez en güvenilir site hangisi acaba ?

2-renkleri konusunda herkes farklı bişey söylemiş. hangi rengi tavsiye edersiniz ?

3-doğum yapmadım, öyle çook bir bolluk da yok ama cinsel ilişkiye daha başlamadan bile aşırı ıslandığım için eşimi hissetmekte zorluk çekiyorum. oda aynı durumda sanırım çünkü cinsel hayatımız daha yeni olmamıza rağmen baya düşüşte. belkide bu durumdan kaynaklanıyordur. o yüzden bu aşırı ıslanma olayını durduruyormu ? çünkü ben wc ye kaçıp kurulamak zorunda kalıyorum her ilişkimizde.

4-bazı arkadaşlar 3-4 kullanım sonrası akıntı gelmiyor yazmışlar. peki ilişkiden 1 saat önce falan yapsam o arada o akıntı dediğiniz kahverengi şeyler akar gidermi ? çünkü eşimin böyle şeyler çıktığını farketmesini istemem. zaten düşüşteyiz dibe vurmayalım birde bu yüzden.

5-bu sabun gibi olan çubuğu içeri soktuktan ve bekletip çıkarttıktan sonra vajina bölgemizi yıkıyormuyuz? yani mesela iç kısmınıda kısmen yıkıyormuyuz? ve herhangi bir yanma kaşıntı vs oluşuyormu ?

lütfen reklam amacı ile yazan arkadaşlar insanların umutlarıyla oynamayın. gerçekten kullanıp memnun kalan ve kalmayanlar cevap versin. çünkü okuduklarımın yarısı reklam kokuyor.

en önemlisi dolandırılmak istemiyorum böyle bir şeyi satın almak isterken ve sağlıktan da olmayalım. sonuçta o bölgenin bie ph ı var ve normal sabun bile kullanmamamız öneriliyor. yazdığımı sabırla okuyup cevaplayacak olan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim şimdiden. bayağı bir uzun oldu.. :*

arkadaşların, koful arkadaşımızın sorduğu sorulara cevap verecek var mı?
birde nereden alırsak orjinal ürün bu çok önemli ...

ben lazerle vajina daraltma varmi onu duydum fiyati almanyada cok pahali acaba türkiyeye geldigimde yaptirsam fiyatini bilen varmi?
kalici daraliyormus bu tongkat madura kalici degil 3 günde etkisi geciyor.

arkadaşlar kimseden ses çıkmayınca ve endonezyadan gelmesini beklemek istemediğim için türkiyeden sipariş verdim.bugün kargoya verilicekmiş. satıcı ile konuştum etkisinin 2-3 saat sürdüğünü ve ilişkiye girdikten sonra etkisinin kaybolduğunu söyledi. ayrıca benim en büyük alma sebebimde kuruluk yapıyor diyeydi. ama kuruluk yapmadığını söyledi. konu eski olabilir ama lütfen kullanan arkadaşlar bir bakarsa buraya sevinirim.

madurastick com sitesinden aldim en son arkadasimda ordan almis tavsiye etti ipi var ipli mavi paketi var. saticiya yazdim bana ayrintili anlat diye etkisi 2-3 gün kaliyor dedi bende 24 saat anca kaliyor. cok daratiyor dogru ama kurutuyor ben bebek yagi kullaniyorum yaninda. vajina duvarlarinda siviyi emiyormus öyle dedi bana. ben lazer yaptirmak istiyorum fiyat arastirmasi yapiyorum Almanyada cok pahali türkiyede uyguna varmis.

zahide78 arkadaşım bişey sormak istiyorum bu konu hakkında. bu arada kargoda şuan geliyor ürün. çok heyecanlıyım :)
benim şöyle bi sorunum var kurutuyor demişsin ya. asıl alma amacım kuruluk için aslında. biraz özel olucak ama eşimle daha öpüşmeye başladığımızda bile ıslanmaya başlıyorum ve ilişki sırasında bu çekilmez bir hal alıyor. hissetme sorunu yaşıyoruz. bu sıvıyı dengeliyormu acaba bu ürün en çok onu merak ediyorum. çünkü iç çamaşırımı çıkarmadan wcye koşmak zorunda kalıyorum kurulamak için ( buda bütün olayı bitiriyor.

ürün geldi bugün ama ucu çok hafif kırık geri göndersemmi diye düşündüm ama sanırım gerek yok.. fakat şuan regl döneminde olduğum için deneyemeyeceğim :/

ozaman bu ürün tam senlik cünkü kurutuyor. durum nedir kullandinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…