- 2 Nisan 2020
- 724
- 1.264
- 37
Bende merak ediyorum lütfen anlatır mısınız2020den selamlar.Urunden bende aldim.Burdaki yorumlara guvenerek.Hala burda olanlar varsa anlatabilirim.
Ben burda okudum.1 senedirde arastiriyodum.almaya karar verdim.nette rasgele bi site buldum.elimizde yok haziranda gelir dediler.baska bisey onerdi.vagifix diye.hic ise yaramadi.belkide zamanla yarardi bilmiyorum ama biraktim.sonra baska.bi adres buldum.ordan 130 liraya siparis verdim.ve cok memnun kaldim.etkisi gercekten inanilmaz.esim aninda farketti.bence denemeye deger.cunku ben cok kafama takiyodum genislemesini.esim hic bisey demedi bu konuda ama ben kendim bile rahatsiz oluyodum.suan kendime guvenim geldi gercekten.Bende merak ediyorum lütfen anlatır mısınız
Hangi rengini kullandiniz peki kahverengi olani daha iyi olduğunu soylemisler emin olamadimBen burda okudum.1 senedirde arastiriyodum.almaya karar verdim.nette rasgele bi site buldum.elimizde yok haziranda gelir dediler.baska bisey onerdi.vagifix diye.hic ise yaramadi.belkide zamanla yarardi bilmiyorum ama biraktim.sonra baska.bi adres buldum.ordan 130 liraya siparis verdim.ve cok memnun kaldim.etkisi gercekten inanilmaz.esim aninda farketti.bence denemeye deger.cunku ben cok kafama takiyodum genislemesini.esim hic bisey demedi bu konuda ama ben kendim bile rahatsiz oluyodum.suan kendime guvenim geldi gercekten.
Kegel egzersizini yapmaya sağlayan toplardan duydum isterseniz bir bakınHangi rengini kullandiniz peki kahverengi olani daha iyi olduğunu soylemisler emin olamadim
Ben beyaz aldim.kirmizi kutuda geldiHangi rengini kullandiniz peki kahverengi olani daha iyi olduğunu soylemisler emin olamadim
Kullanip memnun olan varmi acaba?Kalici cozummu?Kegel egzersizini yapmaya sağlayan toplardan duydum isterseniz bir bakın
Nereden aldınız ?ve sonunda siparis verdigim ürün dün geldi,
sabirsizlikla hemen kullandim..
inanilmaz ama 4 parmagimin girdigi vajinama tek parmagim zorla girdi arkadaslar.
aninda etkisini gösterdi.
acayip bir daralma oldu..
okudugun kadari ilede akintiya ve koku gidermeyede cok iyi geliyormus..
saskinlik icindeyim hic beklemiyordum bu kadar etki verecegini..
maliyeti türkiyede cok yüksek ben 10 dolara aldim arkadaslar yurtdisinda yasiyorum burdan siparis verdim..
ürünün ismi tongkat madura
eger 1000 dolarda olsa alirim neden derseniz ameliyata hic gerek yok.. ki ben ameliyatda olmustum..